icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

albao
3. máj 2011

@ellahop asi nechcela byt "ta zla", ale mohla vas na to pripravit aspon. Stale si myslim, ze vacsine lekarov chyba ludsky pristup, aspon trochu zakladov psychologie, ako komunikovat s pacientami

cara.m
3. máj 2011

@ellahop já to taky nechápu, přece když je to neurolog, tak taky musela něco poznat ne? Fakt mě to všechno už začíná štvát 😠 😠 😠 😠

misha8
3. máj 2011

@ellahop
@cara.m
@albao baby a viete čo je najhoršie ??? každí doktor ma na všetko iný názor a v konečnom dôsledku spravia kravu s maminky !!! 😠 😠 😠

misha8
3. máj 2011

@cara.m napriklad aj s tým hypertonusom svalovým je popisovaný u predčasne narodených babetiek ako fyziologický a predsa ho my mame uvedený ako poruchu a musíme vojtovku 😒

albao
3. máj 2011

@misha8 to je trefne! Presne tak, nakoniec je blba maminka 😔

Ale musime sa na nich vykaslat, najdolezitejsie su nase miminka. Treba robit to, co je najlepsie pre mimi aj ked jev zdravotnictve dzungla a pripadame si ako bojujuce amazonky 😀

cara.m
3. máj 2011

@misha8
@albao přesně, já už si připadám jak blázen a nechci ho pořád tahat po doktorech, protože tam v čekárně může ještě něco zase chytit. Teď je hodně neštovic prý 😠

@misha8 a přesně jak píšeš, naše fyzioterapeutka říkala, že je teh hypertonus u předčasňátek normální, tak taky mi to přijde zbytečné 😠

sjussi
3. máj 2011

@cara.m co je to ten hypertonus?

misha8
3. máj 2011

@cara.m ale musím uznať mala uplne ožila ako cvičime vojtovku len ju udržať v tej polohe a trikrát denne ten plač čo plač vreskot 😖 vydržať to da zabrať

zuzu1983
3. máj 2011

ahojte maminy. ako zaspávajú v noci vaše detúrence? my sa pekne okúpeme, napapáme a uložím ho do postielky. doteraz vždy pekne zaspal sám ale v poslednej dobe začal štrajkovať. 🙂 uložím ho tam, odídem a zachvílu už mrnčí. prídem, pohladkám ho, dám mu cumlík a znova odídem. ale začne znova mrnčať. tak ho chvílu hladkám za ručičku a až pochvíle potom zaspí. vy to ako "praktizujete"???? 🙂

sjussi
3. máj 2011

@zuzu1983 tak to ti moc neporadim,my se musime nosit 😒

albao
3. máj 2011

@zuzu1983 ja musim pri Hanke lezat, ona si zabori nosik do mojho prsniku a az potom zaspi 😀 Takze u nas je to narocne na cas

cufinka
3. máj 2011

@zuzu1983 my to máme takhle: Vykoupeme ,namasírujeme olejíčkem,oblíkneme do pyžámka , nakojím, - bud mi usne už u prsa když je hodně unavená a nebo když neusne tak jí prostě dám do postýlky ,zapnu kolotoč a ona během půl hodky usne 🙂
Včera my usla v 19h už a vstávala ve 4h až 😀 pak sme napapali a spinkala až do půl 11 -to je to počasí 😀

cara.m
3. máj 2011
sjussi
3. máj 2011

@cara.m diky 🙂

misha8
3. máj 2011

@zuzu1983 my tiež v poho napapame sa uložím pusinka a odchádzam , niekedy začne plakať ale to skôr zo sna idem k nej pohladkám a je ok 🙂

misha8
3. máj 2011

@cufinka aj my sme dnes krásne spinkali od 9 do pol 6 😵

luuca1
3. máj 2011

@maova no myslím že to vycíti lebo aj tá moja včera tak plakala a prišiel ocino zobral si ju do postele chvílu jej robil srandičky a pootom si ju pritúlil a ona hned zaspala ja sa môžem aj na hlavu postaviť..... 😀 😀 😀 😀 😀

misag23
3. máj 2011

@ellahop Držíme palečky, chudáček Tomášek. Ale určitě vše zvládnete, myslíme na vás 😉
@cara.m Teda to by mě taky štvalo, čekat takhle dlouho na výsledky. Ještě když to Adámka pořád trápí, snad ti dneska doktorka něco zjistí. Držíme palečky a ať je Adámkovi co nejdříve lépe 😉

misag23
3. máj 2011

@zuzu1983 My takhle uspáváme přes den, večer to je naštěstí v pohodě, většinou usne po chvilce, co ho uložíme a pustíme kolotoč.
@cufinka Teda, Nelinka je pěkný spáč 🙂

ivkaj
3. máj 2011

Taky je u vás tak hnusně? U nás už od včerejška prší a prší a prší 😝

@zuzu1983 náš mrňous většinou usne u kojení. Pak ho jen položím do postýlky a spinká. Občas se tak hodinku po usnutí probere, ale to ho stačí jít pohladit a dát mu mazlíka a spinká.

@cara.m na předporodním kurzu nám na průjem u mimča radili rýžový odvar. Nezkoušela jsi malému kupit nějaká probiotika? Každopáně doufám, že se výsledky někde objeví a malému bude co nejdřív už líp.

@maova jak jste zvládli noc bez tatínka?

misag23
3. máj 2011

@ivkaj U nás dokonce od rána sněží 😠

lavazza
3. máj 2011

@misag23 u nás taky sněží a jak,a za týden zas budou horka a všichni nemocný ☹

vilca
3. máj 2011

@kamusek ahoj, náš malej si vždycky div nevyvrátí hlavu při krmení, když je zapnutá televize 😀
Jinak ve 3 měsících vážíme 6690 g 😨 😀 Ale paní doktorka nás ujistila, že není tlustej, ale spíš silnej a pevnej, tak je to dobrý 😀
Dneska jsme byli na prvím očkování a zvládl to skvěle, teď v pohodě spinkal, tak snad bude ok 🙂

vilca
3. máj 2011

@ellahop držím palce...určitě to bude dobrý 😉

misag23
3. máj 2011

@vilca pěknou váhu máte 🙂 My jdeme na kontrolu ve čtvrtek, tak jsem zvědavá kolik budeme vážit. Myslím, že 6 kg bychom už mít mohli. A rovnou dostaneme další očkování, už druhé. Přejeme, ať je Tomášek po očkování v pohodě a nemá žádnou reakci 😉

cara.m
3. máj 2011

Tak hlásím, že paní doktorka byla moooc ochotná. Výsledky ještě nedorazily, ale mám prý Smectu teď vysadit a kojit jen pět minut a po té ho dojíst rýžovým odvarem - natekuto připravená rýžová kaše 😝 😝 😝 Do toho se mi teda vůůůůbec nechce, ale asi to holt budu muset zkusit 😠 😠 😠 😠 ☹ ☹ ☹

albao
3. máj 2011

@cara.m no parada 😵 Aspon si sa stretla s pochopenim! A ked vysledky este nie su, ale asi sa nic lepsie neda robit. Tak nech sa Adamkovi rychlo polepsi 😉

cara.m
3. máj 2011

@albao jj díky, ale nechápu, proč mi moje doktorka neřekla, že ty výsledky přijdu k té zastupující. Protože jsem tam volala a sestřička říkala, jdu se podívat do pošty, jestli výsledky už přišly!

cara.m
3. máj 2011

@albao ta kaše mě ale děsně štve 😠 musím si říkat, že je to vlastně odvar a je to místo Smecty no ☹

albao
3. máj 2011

@cara.m to nevadi, tu kasu nejak zvaldnes 😉 Nemozes si toho pripravit viacej a potom len ohrievat? 😉 A keby mu to zabralo, tak parada, mozno za 2 dni ste z toho von 😉