Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@misha8
@albao přesně, já už si připadám jak blázen a nechci ho pořád tahat po doktorech, protože tam v čekárně může ještě něco zase chytit. Teď je hodně neštovic prý 😠
@misha8 a přesně jak píšeš, naše fyzioterapeutka říkala, že je teh hypertonus u předčasňátek normální, tak taky mi to přijde zbytečné 😠
ahojte maminy. ako zaspávajú v noci vaše detúrence? my sa pekne okúpeme, napapáme a uložím ho do postielky. doteraz vždy pekne zaspal sám ale v poslednej dobe začal štrajkovať. 🙂 uložím ho tam, odídem a zachvílu už mrnčí. prídem, pohladkám ho, dám mu cumlík a znova odídem. ale začne znova mrnčať. tak ho chvílu hladkám za ručičku a až pochvíle potom zaspí. vy to ako "praktizujete"???? 🙂
@zuzu1983 my to máme takhle: Vykoupeme ,namasírujeme olejíčkem,oblíkneme do pyžámka , nakojím, - bud mi usne už u prsa když je hodně unavená a nebo když neusne tak jí prostě dám do postýlky ,zapnu kolotoč a ona během půl hodky usne 🙂
Včera my usla v 19h už a vstávala ve 4h až 😀 pak sme napapali a spinkala až do půl 11 -to je to počasí 😀
@sjussi tu je to dobře popsané http://www.choredieta.sk/index.php/neurologicke...
Taky je u vás tak hnusně? U nás už od včerejška prší a prší a prší 😝
@zuzu1983 náš mrňous většinou usne u kojení. Pak ho jen položím do postýlky a spinká. Občas se tak hodinku po usnutí probere, ale to ho stačí jít pohladit a dát mu mazlíka a spinká.
@cara.m na předporodním kurzu nám na průjem u mimča radili rýžový odvar. Nezkoušela jsi malému kupit nějaká probiotika? Každopáně doufám, že se výsledky někde objeví a malému bude co nejdřív už líp.
@maova jak jste zvládli noc bez tatínka?
@kamusek ahoj, náš malej si vždycky div nevyvrátí hlavu při krmení, když je zapnutá televize 😀
Jinak ve 3 měsících vážíme 6690 g 😨 😀 Ale paní doktorka nás ujistila, že není tlustej, ale spíš silnej a pevnej, tak je to dobrý 😀
Dneska jsme byli na prvím očkování a zvládl to skvěle, teď v pohodě spinkal, tak snad bude ok 🙂
Tak hlásím, že paní doktorka byla moooc ochotná. Výsledky ještě nedorazily, ale mám prý Smectu teď vysadit a kojit jen pět minut a po té ho dojíst rýžovým odvarem - natekuto připravená rýžová kaše 😝 😝 😝 Do toho se mi teda vůůůůbec nechce, ale asi to holt budu muset zkusit 😠 😠 😠 😠 ☹ ☹ ☹

@ellahop asi nechcela byt "ta zla", ale mohla vas na to pripravit aspon. Stale si myslim, ze vacsine lekarov chyba ludsky pristup, aspon trochu zakladov psychologie, ako komunikovat s pacientami