icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
3. máj 2011

@albao v návodě je, že musí být čerstvě připravená. Já chtěla do ukončeného 6. měsíce jen kojit a teď do něj musím cpát kaši 😝 ☹ ale co nadělám ☹

albao
3. máj 2011

Vonku sme nesli lebo strasne prsalo, tak som nechala spinkat Hanku doma. Doma spi vzdy maximalne 45 min. A dnes bumba uz 2.5 hodinky 😕 😵 Som z nej paf 😀

albao
3. máj 2011

@cara.m to nevadi, to je len prechodne, budes kojit plne 😉 Ber to ako liek. Ja davam nutriton kvoli refluxu, co je vlastne tiez kasa, a davam vzdy pred kojenim cca 30ml. Ale pozeram sa na to ako na liek, nie na jedlo 😉

cara.m
3. máj 2011

@albao já Nutriton kvůli ublinkávání jednou dala taky. Ehm jednou, protože to z něho letělo ven závratnou rychlostí 😒 Ale je to jak říkáš, prostě když jim to pomůže, tak jim to dáme. Je třeba změnit úhel pohledu

sirael
3. máj 2011

@zuzu1983 U nas to funguje uz dlhsie bez problemov - po kupani a papani ju odnesiem do postielky, prikryjem, dam dudlik, zazelam dobru nocku a odidem. A vacsinou zaspi. Niekedy tam idem este raz nahodit dudlik, ale inak zaspinka.....
@cufinka Do pol jedenastej???? Jaka paraaaada...🙂
@luuca1 Krasnucka bambulka...🙂
@ilca No super vaha veru...🙂 Maly je papkac...🙂 A ako velmi plakal pri ockovani? Nas to totiz caka o tyzden...☹ A teraz spinka? Teplotu nema?
@misag23 Vy uz idete na druhe ockovanie? A kedy davali prve?
@cara.m Drzim palce, nech je uz len lepsie.....

cara.m
3. máj 2011

@sirael děkuji, věřím, že bude

sirael
3. máj 2011

@albao To bude dnes asi tym pocasim......🙂 Saska dnes doobeda tiez spala vonku 2 hodiny....🙂

albao
3. máj 2011

@sirael beries mi iluzie 😀 😀 😀 Ja tajne v kutiku duse dufam, ze sa to nase spanie zlepsilo a budem moct prestat s nasimi dlhymi prechadzkami 😀 😅

sirael
3. máj 2011

@albao Prepac....😀 Ved mozno mas pravdu a bodaj by to tak bolo aj u nas....😀 Drzim nam palce...🙂

misha8
3. máj 2011

@cara.m ale to by vam naozaj malo pomocť lebo bude dehydratovaný

cufinka
3. máj 2011

@vilca Pěkná váha 😀 Malá měla ve 3 měsících 6480g 😀 -Je co nosit vid 😀 mě pěkně bolí záda 😀

albao
3. máj 2011

@cufinka @vilca
teeeda, vy mate doma baculkov! Ja mam doma chuducky slizik - je nadpriemerne dlha a teraz moze mat 6200 g, a to mame 4 mesiace zajtra!

monik1
3. máj 2011

ahojte holky, zdravím vás 🙂 venku je hrůza, tady taky sněžilo 🙄 takže jsme s malým ani nešli ven a taky ten jeho spánek za to stojí, spinká přes den zase špatně - po půl hoďce a sám je protivný, že mu to nejde dýl ☹

@cara.m přejem ať jste co nejdříve fit, takové trápení to je hrozné ☹
@ellahop držím pěsti ať všecko dobře dopadne 😉

@cufinka @vilca no už jsem si myslela, že má Domiš nějak hodně ve 3 měsících 6200 g, tak jste nás předběhli 😀

cufinka
3. máj 2011

@monik1 😀 no jen o kousek 😀 jsou to cvalíci 😀

haniula
3. máj 2011

@cara.m udělej mu normálně rýžovou kaši od nutrilonu... to je jak rýžový odvar...
@vilca týýý brdo! tolik měla malá minulý týden 😀... říkám stále, že jsme podmíráci 😀 a zítra bude mít 5 měsíců!!!
@luuca1 ta se krásně protahuje 😵
@zuzu1983 já malou po desáté večerní nakrmím a ona hned usne... spí tak do šesti... dnes mě sice vzbudila v pět ráno, ale za chvilku zaspinkala do čtvrt na sedm...
@ivkaj u nás i chvilkama sněží... já byla v tom hnusu venku!!! přišla jsem zmrzlá a mokrá!!!

luuca1
3. máj 2011

@haniula no to niekedy sa s priateľom smejeme že je jak starý chlap a ešte tiež zvuky ktoré pri tom vydáva a ksichtíky ktoré robí no konec... 😀 😀 😀

markysek2
3. máj 2011

tak jsem se ted naštvala, čekala jsem že se počasí vybere aspon trochu abychom mohli aspon na dvůr a furt pršelo a pršelo, před chvílí malej usnul a koukák ono neprší...ale naštěstí mě spal, po obědě cca hodinku a ted doufám že dá taky půl hodinu, dneska máme takovej poho den roztáhli jsme gauč abychom nebyli na zemi a válíme se oba, já ležím při kraji a podařilo se mi i usnout 😀 😀 😀 to bylo snad poprvé co malej nespal a já jo, vždycky mě probudil zavýskáním nebo hračkou, ale co aspon to byla pohoda když počasí stálo za prd 😀 😀 😀 ..doufám že mě večer zase usne a nebude vstávat zase ve 4 a v 6...a to jsem dneska musela vstávat brzo šla jsem k zubaři 😒 😒 😒

zuzik28
3. máj 2011

@cara.m tu rýžovou kaši od Nutrilonu jak píše Hanča bych teda nedávala...promiň Hani 😅 Nutrilon má kaše přece mléčné...a tohle by měl být rýžový odvar...jen povařená rýže ve vodě. To je myslím na zažívací potíže...teda snad se nepletu 😉 🙂

cara.m
3. máj 2011

@haniula
@zuzik28 první jsem koupoila kaši od Sunaru, jinou neměli. Dám jednu lžičku malému, pak ji ochutnám a v málem mě omylo - byla slazená. Tak letěla do kouta a koupila jsem Hami - a je to přímo na rýžový odvar. Takže teď ho chystám

vilca
3. máj 2011

@misag23 děkujem, vypadá to, že to zvládneme v pohodě 🙂

vilca
3. máj 2011

@sirael malej při očkování plakal, jen když mu to zrovna Dr. píchala, pak v náručí se zklidnil hned, až jsem se divila, že to šlo tak hladce 🙂 Potom doma 2 hodiny spinkal, a jak u nás na chvilku vylezlo sluníčko, tak jsem ho vzala do kočárku a v pohodě... Když jsme se vrátili domů, tak byl chvilku takovej lítostivej, ale už je zase ve své kůži 🙂 Tak snad ještě něco nepřijde...

vilca
3. máj 2011

@cufinka no už se docela pronese 😀 Ale on naštěstí nějaký chování moc nevyžaduje, nejspokojenější je v polohovacím lehátku, takže moje záda jsou zatím v pohodě 🙂

cufinka
3. máj 2011

@vilca Tak Nelí taky moc se nechce nosit -ale to zvedání z postýlky -koupání atd je mazec jí zvedat 😀 Každý den říkám ráno "ty jsi zase pěkně přibrala " 😀 od včera se jí moc líbí v houpačce tak sem ráda že se využije 😀

Jsem jí dneska pěkně unavila(cvičili sme ,pásli sme koníky a masírovali nakonec) a už spinká 😀

sirael
3. máj 2011

@vilca Tak drzim palce, nech to je vsetko v pohodicke...🙂 Krasne to teda zvladol....🙂 Sikulka...🙂

haniula
3. máj 2011

@zuzik28 aha!! to mě nenapadlo!!! my totiž tímhle přikrmujem!! jsem trouba 😀!!!! omlouvám se!!!!!!!!

sirael
3. máj 2011

Ahojte baby, nechcem otravovat, len poprosit, ak by sa Vam dalo a chcelo, poprosim o zahlasovanie za nas na facebooku...🙂 Prvykrat ideme sutazit, tak snad nieco vyhrame....🙂 Dakujeeeem.....
Najskor treba dat Paci sa mi na tej stranke a potom Paci sa mi na fotku č. 162 - to sme my...🙂
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=20170826...
Este raz dakujeeeeem...🙂

sjussi
3. máj 2011

@sirael mas ho tam 🙂

sirael
3. máj 2011

@sjussi Nemam...☹ Pjoc to tam neni???????

sirael
3. máj 2011

@sjussi Jeeej, uz mame, si zlatucka...🙂 Velmi pekne dakujem....🙂 🙂 🙂

sjussi
3. máj 2011

@sirael 🙂