Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
baby, zajtra ideme na druhe ockovanie 😖 uz teraz mam nervy ☹ chudatko moje malinke, zasa bude plačikat a teplotkovat...ach, ach 😢 😢 😢
@louisiana přidej se k té skupině! já to tak udělala... a nám si už hlasovala 😉?? jedu ted tvrdě po hlasech... konec se blíží...
do vyhledávače na FB zadej, prosím, Fotostudio Noveta, klikni na ikonku Připoj se a ve fotkách jsou soutěžní fotky mimin a dětí... Markétka má číslo 8 a 9... dej Líbí se mi to pod těmi fotkami a jelikož je FB pěkně nespolehlivý, tak ještě připojte pod fotku komentář "Hlasuji".... některým nezapsal hlasování a přitom hlasovali.... děkuji!!! pomožte nám udržet se první...
@louisiana Ked otvoris tu stranku, tak tam vpravo hore myslim ze je to Paci sa mi. No a potom najdes nasu fotku a tam das tiez paci sa mi. Je to tesne pod fotku to Paci sa mi..🙂 Nejde? 🙂 Ale aj tak vdaka za snahu...🙂 Aj to sa ceni...🙂
@misag23 A to tak skoro vam pichali prvu davku? Ja, ze to sa az od tretieho mesiaca dava....☹ Vidis, my este nemame ani jednu davku..... Tak velmi drzim palce, nech to prebehne prinajhorsom ako to minule ockovanie...🙂
@louisiana Drzim palce, nech je vsetko o.k a uvidis, mozno ani teplota nebude...🙂
@sirael já jsem šílená a praštěná, jak prohlásil můj ctěný manžel 😀... máš už tam i od manži a sestřenky...
Včera jsem posílala kody ze sunarky, tak čekám, až mi pošlou unikátní kod a budu si moct u nich objednat osušku se jménem a fotkou svého dítěte zdarma!!! Markétka bude mít něco jedinečného a krásného 😵 ... Snesla bych ji i modré z nebe!!!
diky baby, ze nam drzite palce, maly to urcite zvladne 🙂 ja ho budem cely den ťuťať 😉
Ahoj holky, já dneska nestíhám, tak asi ani nestihnu dočíst a reagovat. Tak se jen tak aspoň ukazuju 🙂 Nelinka už včera po uklidnění od pláče usnula hezky a spinkala celou noc, když nepočítám kňournutí, že chce dudlík, to je tak od čtyř od rána několikrát 🙂 A dneska spinká taky hezky 🙂
@maova A to si celu noc nepyta papat? Ale inak uz dve noci zasa Saska spinka ukazkovo....🙂 Zobudila sa len okolo stvrtej, parkrat potaha mliecka, zaspinka a len ju dam do postielky a spinka do pol siedmej...🙂 Len tie dni ee....☹ Ale nevadiiiiiiiiiii....🙂
Dakujem aj tebe velmi pekne....😀
@sirael to zase jo, v jedenáct se napapá a zase dál spinká 🙂 Ale budím jí sama, nevím za jak dlouho by se probudila. Další papání má pak v šest ráno a to jí dám zase do postýlky a dneska jsme spaly zase do devíti 😀 Jen jsem teda asi pětkrát vstala, protože už se budila, dala jsem jí dudlíky a zase usla 🙂 Takže sice trochu přetrhaný spánek, ale i tak dobrý 🙂
@sirael máš tam hlas:o)
@skubanekka tady se s tím hlasováním roztrhl pytel 😀

@cara.m Klári neboj, třeba mu ten rýž.odvar dáš jen párkrát a pak budeš zase jen kojit 😉
@sirael i můj hlas tam máš 😉