icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

monik1
3. máj 2011

@cara.m Klári neboj, třeba mu ten rýž.odvar dáš jen párkrát a pak budeš zase jen kojit 😉
@sirael i můj hlas tam máš 😉

sirael
3. máj 2011

@monik1 Dakujem ti velmi pekne...😀

haniula
3. máj 2011

@sirael máš ho tam!!! nás bohužel začínají dotahovat ☹... snad to neprojedem!!!!

louisiana
3. máj 2011

@sirael ahoj, rada by som za vas zahlasovala, ale nevidim tam "paci sa mi"...ukazuje sa len ze "sdilet", "stahnout", "nahlasit" 😠 asi som blba 😒

misag23
3. máj 2011

@sirael Ve čtvrtek jdeme na druhou várku, první měl přesně před měsícem. Doufám, že to zvládneme stejně jako poprvé, to plakal jen když mu to sestřička píchala a pak mi usnul v náruči. Měl jen maličko zvýšenou teplotku dva dny.

louisiana
3. máj 2011

baby, zajtra ideme na druhe ockovanie 😖 uz teraz mam nervy ☹ chudatko moje malinke, zasa bude plačikat a teplotkovat...ach, ach 😢 😢 😢

sirael
3. máj 2011

@haniula Dakujem Hani...🙂 Ale tak co uz....☹ No ani druhe miesto nie je zle, nie? My zas mame ziskat viac ako 100 hlasov....🙂 Pochybujem, ze sa to podari, ale aspon sme sa zucastnili prvej sutaze...🙂

haniula
3. máj 2011

@louisiana přidej se k té skupině! já to tak udělala... a nám si už hlasovala 😉?? jedu ted tvrdě po hlasech... konec se blíží...
do vyhledávače na FB zadej, prosím, Fotostudio Noveta, klikni na ikonku Připoj se a ve fotkách jsou soutěžní fotky mimin a dětí... Markétka má číslo 8 a 9... dej Líbí se mi to pod těmi fotkami a jelikož je FB pěkně nespolehlivý, tak ještě připojte pod fotku komentář "Hlasuji".... některým nezapsal hlasování a přitom hlasovali.... děkuji!!! pomožte nám udržet se první...

haniula
3. máj 2011

@sirael já je už mám 😀 ale já chci vyhrát!!! jsem děsně soutěživá 😅 😅 ... a ta fotka je úžasná!! ještě zahlásím za manžu, sestřenku a ségru... ju?

sirael
3. máj 2011

@louisiana Ked otvoris tu stranku, tak tam vpravo hore myslim ze je to Paci sa mi. No a potom najdes nasu fotku a tam das tiez paci sa mi. Je to tesne pod fotku to Paci sa mi..🙂 Nejde? 🙂 Ale aj tak vdaka za snahu...🙂 Aj to sa ceni...🙂
@misag23 A to tak skoro vam pichali prvu davku? Ja, ze to sa az od tretieho mesiaca dava....☹ Vidis, my este nemame ani jednu davku..... Tak velmi drzim palce, nech to prebehne prinajhorsom ako to minule ockovanie...🙂
@louisiana Drzim palce, nech je vsetko o.k a uvidis, mozno ani teplota nebude...🙂

sirael
3. máj 2011

@haniula Ty si dobre sutaziva....😀 No to mi vcera Saska takto pomahala varit a upratovat, lebo uz pri nej v poslednej dobe nic nespravim. Ale vydrzala tak pol hodinu a uz ju to nebavilo...🙂 Jeeeeeej, dakujem ti velmi pekne....🙂

haniula
3. máj 2011

@sirael já jsem šílená a praštěná, jak prohlásil můj ctěný manžel 😀... máš už tam i od manži a sestřenky...

Včera jsem posílala kody ze sunarky, tak čekám, až mi pošlou unikátní kod a budu si moct u nich objednat osušku se jménem a fotkou svého dítěte zdarma!!! Markétka bude mít něco jedinečného a krásného 😵 ... Snesla bych ji i modré z nebe!!!

sirael
3. máj 2011

@haniula Ale ved zobral si ta, tak je potom vsetko v poriadku...🙂 Dakujem fakt velmi pekne...🙂 Noo, taka osuska musi byt krasna veru.....🙂 A tak to ma byt, ze kazda z nas, by pre to svoje miminko spravila aj to nemozne...🙂

misag23
3. máj 2011

@louisiana Držíme vám palečky, ať to zvládnete bez teplotek. My jdeme na druhou várku ve čtvrtek, tak už se taky zase bojím, ale první jsme zvládli v pohodě.
@sirael Děkujeme. První nám dávali na konci druhého měsíce a druhá bude ve čtvrtek.

haniula
3. máj 2011

@sirael Někdy mám sice chvilky, kdy bych ji nejradši ubrala kyslík, ale pak bych ji samou láskou sežrala... a ty kody nebude problém nasbírat do konce srpna ještě jednou... ty kaše u nás jedou ve velkém... ta krabice vydrží tak na 5 dní, když dávkuješ, tak jak máš...

louisiana
3. máj 2011

@haniula tebe som zahlasovala ale @sirael tam sa mi neda pripojit sa ku skupine 😖 neukazuje mi to tu moznost 😒

sirael
3. máj 2011

@haniula Tak drzim palce...🙂

louisiana
3. máj 2011

diky baby, ze nam drzite palce, maly to urcite zvladne 🙂 ja ho budem cely den ťuťať 😉

sirael
3. máj 2011

@louisiana To je divne veru, ale nevadi.....🙂 Si aj tak zlata ze si chcela pomoct...🙂

maova
3. máj 2011

Ahoj holky, já dneska nestíhám, tak asi ani nestihnu dočíst a reagovat. Tak se jen tak aspoň ukazuju 🙂 Nelinka už včera po uklidnění od pláče usnula hezky a spinkala celou noc, když nepočítám kňournutí, že chce dudlík, to je tak od čtyř od rána několikrát 🙂 A dneska spinká taky hezky 🙂

maova
3. máj 2011

@sirael ode mě už tam máš taky hlas 😉

sirael
3. máj 2011

@maova A to si celu noc nepyta papat? Ale inak uz dve noci zasa Saska spinka ukazkovo....🙂 Zobudila sa len okolo stvrtej, parkrat potaha mliecka, zaspinka a len ju dam do postielky a spinka do pol siedmej...🙂 Len tie dni ee....☹ Ale nevadiiiiiiiiiii....🙂
Dakujem aj tebe velmi pekne....😀

maova
3. máj 2011

@sirael to zase jo, v jedenáct se napapá a zase dál spinká 🙂 Ale budím jí sama, nevím za jak dlouho by se probudila. Další papání má pak v šest ráno a to jí dám zase do postýlky a dneska jsme spaly zase do devíti 😀 Jen jsem teda asi pětkrát vstala, protože už se budila, dala jsem jí dudlíky a zase usla 🙂 Takže sice trochu přetrhaný spánek, ale i tak dobrý 🙂

albao
3. máj 2011

@louisiana aj my ideme zajtra na druhe ockovanie. To prve bola hroza, tak som strasne dufam, ze to tentoraz bude apson trosicku lepsie. Este teraz pocujem to strasne pistanie a plac ☹

sirael
3. máj 2011

@maova Aha, uz spominam...🙂 Len sa mi tie ritualy uz trosku pletu kto kedy a ako spinka...🙂 Tak pekne spinkajte aj dnes, ja uz idem na to...🙂
@albao Juj drzim malinkej vsetky palce, nech to dobre dopadne a neboliiiiii.......🙂

maova
3. máj 2011

@sirael to se nedivím, že se ti to plete 😉 Já jak jsem tady chvíli, tak ani nemluvím, mám zmatek ve všem 😀

A držím všem palce na očkování 🙂

haniula
4. máj 2011

@maova takže jedeš podle mé rady?? my to měli ze začátku taky tak, že jsem ji ještě kolem čtvrté narvala několikrát dudlík a vydržela mnohdy do šesté... to se časem upraví na jedno probuzení kolem půl páté.. držím palečky!!!

skubanekka
4. máj 2011

@sirael máš tam hlas:o)

haniula
4. máj 2011

@skubanekka tady se s tím hlasováním roztrhl pytel 😀

skubanekka
Odpoveď bola odstránená