icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

skubanekka
4. máj 2011

@sirael tak posílám ještě jeden hlas z jiného profilu:o), papa!

skubanekka
4. máj 2011

@haniula jojo🙂))... a bude toho určitě čím dál tím více:o)) - už se asi trochu zapojujeme do běžného života:o)

skubanekka
4. máj 2011

@cara.m Klári, a je prcek už OK? Nebo stále ještě má "průjem?" Je mi líto, že musíš čekat tak dlouho na výsledky, zvláště u tak malých dětiček by to mělo být HNED!!! Jinak jak píší holky, také bych to brala tak, že rýřový odvar je v tomto případě jako lék!! A pořád je to jen odvar, nic co by mu žalůdek zabetonovalo!!! Držím palce, ať jste oukej!!

haniula
4. máj 2011

Dnes je moje broučkovi přesně 5 měsíců! Toto letí!!!!! Markétko, ať jsi hodně zdravá!!!! Miluji Tě, srdíčko moje!!!

zuzik28
4. máj 2011

@haniula Jéééé, tak to Markétce moc gratulujeme.... 😉 🙂

ajkalc
4. máj 2011

@haniula prajeme vsetko naj,naj,naj....

sirael
4. máj 2011

@skubanekka Jeeeej, velmi pekne ti dakujeme...🙂

sirael
4. máj 2011

@haniula Vsetko najlepsie prajeme Marketke....🙂

Dnesne nase nocne spanie bolo super...🙂 Saska zaspala este pred osmou cestou do postielky v mojom naruci....🙂 Potom sa zobudila o pol jednej, len si cucla trosku mliecka a spinkala do stvrt na sedem a o pol siedmej sme uz vyliezli z postele, lebo mala krasne ranecko...🙂 A teraz spinka na dvore v kociku - som zvedava dokedy....🙂

cufinka
4. máj 2011

@haniula přejeme vše nej nej a hlavně hooodně zdravíčka 🙂

haniula
4. máj 2011

@cufinka @zuzik28 @ajkalc @sirael děkujeme moc!!!

cara.m
4. máj 2011

@skubanekka dneska už to vypadá, že je to lepší. Doufááááám! Teď spí, takže poreferuji v průběhu dne.

skubanekka
4. máj 2011

@haniula Posíláme Markétce moře zdravíčka!!! Vše nejlepší Markétko!!!

skubanekka
4. máj 2011

@cara.m tak to jsem moc ráda, určitě se Ti muselo moc ulevit!!! Dej pak vědět!!

monik1
4. máj 2011

@cara.m To je dobře, že už to vypadá lépe 😉
@haniula Gratulujem 😉 srazík v sobotu asi vyjde, počasí hlásí celkem dobré 😉
Vidím, že tu je nšjaká nová služba, že se dá dát k příspěvku - To se mi líbí - to tu už je jak na facebooku 😀

Holky, my spíme čím dál hůř.. už ani nepočítám kolikrát byl v noci vzhůru ☹ vstává klidně i po deseti minutách a nemá hlad, ale jen chce být u prsa... no, hrůza.. Nevím co s tím ☹

cara.m
4. máj 2011

@monik1 už sem to nějak vstřebala 🙂 prostě místo Smecty dostává rýži 😀

sirael
4. máj 2011

@monik1 A dudlik odmieta?

monik1
4. máj 2011

@sirael Odmítá všechny dudlíky co mám doma 🙄 Saška ti dneska krásně spala, já každou noc usínám s nadějí, že to dnes bude konečně lepší noc a nic... 😒

@cara.m Já už uvažuju, že malému na noc dám taky nějakou kaši nebo něco co by teďka mohl, ať je víc zasycen, protože to noční vstávání je hrůza, dneska jsme byli vzhůru určitě tak 10x 🙄 Ten rýžový odvar od Hami se může až od ukončeného 4.měsíce??

sirael
4. máj 2011

@monik1 A neskusila si dat na noc UM? Len na noc..... My sme takto mavali druhy mesiac, ze bola takato cez den - vobec nechcela spat, nepokojna bola, stale by len bola na prsku a uz som potom zo zufalstva skusila dat UM a bola pokojnejsia, menej nervozna a krasne zacala spinkat..... My sme potom aj tak nabehli na UM, comu sa urcite chces vyhnut, ale ked by si skusila dat len to posledne papanie pred spinkanim?

cara.m
4. máj 2011

@monik1 jj od ukončeného 4. měsíce. Dávej si pozor na složení, přečti si ho, protože jak jsem psala, Sunar tam cpe cukr§ 😠

monik1
4. máj 2011

@sirael teď jsem UM nezkoušela, ale asi měsíc a půl zpátky jsme to do něj zkoušeli narvat, protože taky pořád brečel, ale úplně to odmítal (nevezme flašku, takže jsem to dávala přes stříkačku) a úplně mi to plival, přibírá krásně - za měsíc 900 gramů. Měla jsem Nutradefence a Nutrilon a ani jedno nemělo úspěch, proto jsem začla uvažovat nad nějakou kašičkou, ale to je asi ještě brzy, že by mu to chutnalo třeba více a třeba by se na tu noc víc zasytil, kdoví kde je problém, spíš bych řekla ta závislost na prsu ☹

sirael
4. máj 2011

@monik1 A s nejakou laktacnou si o tom neskusala hovorit? Mozno by nieco poradila...... Nezavidim takuto situaciu veru......☹ Ale skus niekomu napisat, mozno naozaj poradia.....🙂

albao
4. máj 2011

@monik1 Mame to podobne - Hanka najradsej zaspava s nosom zaborenym v mojom prsniku. Nemusi cuckat, mozem mat aj pyzamo, ale rada sa tam tuli. Este stale sme to plne neodburali, ale velmi nam pomohol cumlik od cca 2.5 mesiaca. No len teraz este musime na tom pracovat dalej, nech sa uci zaspavat aj inak ako pri mne. Velmi nam to nejde, place 😒 V noci sa mi osvedcilo krmit ju bez budenia - ked malicko zamrnci, dam jej papat a ona ani neotvori oci, napapa sa a spi dalej. Vtedy ju kludne mozem dat do postielky a ani sa nezobudi 😀 Ale ak uz je raz hore, niekedy jej staci cumlik, niekedy sa musi tulit. Dnes sa tulila celu noc 😖 Ale aspon ze je spokojne babo 😀

maova
4. máj 2011

Hezké dopoledne 🙂

@haniula dneska jsme měly jen jedno probuzení na dudlík a jinak spinkala do půl šesté 😵 A do šesti si tam brumlala, než jsem jí dala jídlo 🙂
A Markétce gratulace 😵

@cara.m to jsem ráda, že to dneska vypadá líp 🙂

sjussi
4. máj 2011

@monik1 hame ma ryzovou kasi neochucenou(jsou i ochucene ale ty nedavam)od ukonceneho 4.mesice,ja ji davam malemu na noc

sjussi
4. máj 2011

@haniula gratulujeme 🙂

kamusek
4. máj 2011

@monik1 Moni, tak to fakt nezávidím. Božatko, to nemůžeš být vůbec vyspaná a malý taky ne. Já být tebou, tak fakt zkusím buď ještě nějaký jiný druh toho UM nebo za 14 dní už vám jsou 4. měsíce, takže už můžeš zkusit tu kašičku. Třeba jenom trochu, možná mu to bude chutnat víc. Já teď dávám malé místo Nutradefence mlíčko od Babylove z DMka a moc ji chutná 🙂 A zkoušela jsi třeba jinou flašku. Je to totiž stejně jak s těma dudlíkama. My už máme taky asi 3 druh (flašky). Měli jsme Nuk, ale byl tam nějaký divný dudlík, strašně malá dírka, malá vypila jenom trošičku a byla strašně unavená tím taháním. Teď jsem koupila MAM a to vypije všechno a ani jí to moc dlouho netrvá. Držíme palečky, aby se to zlepšilo 🙂

kamusek
4. máj 2011

@haniula Taky přejeme vše nej a hlavně moooc zdravíčka 🙂

petah82
4. máj 2011

@sirael aj my sme dali hlas 🙂

lavazza
4. máj 2011

@monik1 zkus třeba Bebu nebo Hami,kamarádka do UM vrazila skoro 2000 než přišli na to co malé chutná,zkus koupit třeba jen tu jednu dávku co prodávají v lékárně,přeju hodně štěstí aby už spinkal,věřím,že to je dost unávné

lavazza
4. máj 2011

Tak včera zas prcek usnul sám a úplně bez řvaní,dala sem mu dvakrát dudlík,chvíli povídal a pak byl tuhoš 😀 a co sem teda zírala,že spal od 19:45 do 4:50,když jsem ve 4 koukala na budík,tak sem nevěřila.Pak jsme šli ještě ležet po papání a vstával až kolem 8hodiny.
Před chvílí usnul v postýlce,tak sem zvědavá jak bude dlouho spát.Včera sme byli doma když bylo hnusně a během dne spal cca 2 hodiny.