Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Holky co kojíte, jak často vám drobci kakají za den? Adík měl dříve stolici tak 1 týdně, vše vždy spotřeboval. Tak nevím, co je tak normální.
Tak ráno jsem do Adíka odvar ještě dostala ale teď už jen pár lžiček. Řval, prskal to 😒 Se mu nedivím, když už do něj týden pořád něco rvu chudák malý ☹
@zuzik28 já právě tím, že málo kakal, nevím co je normální. Studovala jsem to na netu a prý i několik stolic za den je ok tak nevím. Doktorka mi včera zase říkala, že to že je stolice zelená až tak nevadí tak já jsem z toho už jelen 😒 Bolesti už totiž Adík nemá, jen kaká no 😒 ale ne moc, má jen takové větší úprdky
@sirael Zítra jdeme na plavání a ta paní pracuje už dlouho s dětmi, tak se s ní o tom zkusím poradit, děkuju 😉
@sjussi Zuzi a máte lepší noci po té kašičce? A jinak jenom kojíš? Zase mám strach, aby nezatvrdnul, aby se pak dobře vykakal 😒
@kamusek No vyspaná nejsem vůbec.. dneska jsem ho uspala v noci dala do postýlky a bylo 2,05 a ve 2,15 byl znovu vzhůru, no mě málem obmylo, fakt děsné noci ☹ Bříško si myslím, že to není.. to pláče jinak.
@lavazza A v lékárně prodávají i takové malé dávky? to by bylo super koupit to takto, protože mi tu ten Nutradefence a Nutrilon stojí ladem a už to je vyhozených 500 Kč ☹ a už to je otevřené přes měsíc a na krabici je napsáno, že se to má do měsíce spotřebovat, takže to ani nikomu nemůžu už dát 😒 Miki ti krásně spinká, šikula, snad k tomu brzy dospějeme i my 😀
A k tomu padání vlasů - mi kadeřnice říkala, že začínají padat hodně tři měsíce po porodu - mi taky padají fakt hooodně, doporučila mi v lékárně koupit šampon Pantenol 😉
@cara.m mně malá kaká každý den (stále ty vajíčka:o).. někdy, když si já dám ovesnou kaši, tak do 30ti minut kadí ještě jendou, ale to je opravdu jen po té ovesné kaši.., dřív jsme kadili tak 1 za týden, teď už opravdu není dne, kdybychom nekadily... (jsou nám 4 měsíce a týden)
A konecne druhe ockovanie za nami a reakcia bola lepsia ako minule - vtedy pistala strachom a nedala sa utisit. Tentoraz si zapistala, poplakala, pomojkali sme a bolo dobre 😵 Musim Hanku pochvalit, bola statocna 😵
@lavazza Mě taky začaly vlasy hooodně vypadávat. Měla jsem to tak i na začátku těhu. Vlastně když jsem ještě ani nevěděla, že jsem těhotná, tak jsem to řešila s kadeřnicí, čím to může být, že je to šílené. Tak mi doporučila vitamíny a asi za 14dní jsem zjistila, že jsem těhu 😀 Ale během prvních 2. měsíců to přešlo. Teď po porodu to začalo znova. Ale kadeřnice mi taky řekla, že do 4.-5.měsíce by to mělo přejít, ale nějaké vitamínky a dobrý šampon by to chtělo, pokud nechci přijít o všechny vlasy 😀 Beru už od porodu Calibrum a mamča mi koupila u své kadeřnice nějaký spešl šampon, tak uvidíme, jak to zabere 🙂
@cara.m většinou máme 1-3 pokakané plínky za den.Jestli už se to podobá "míchaným vajíčkům" tak by to mohlo být už dobré.
S nočním spaním je to u nás pohoda. Už přes měsíc Kryštof usíná mezi 19-20h a budí se ráno mezi 4-6h, nakojím a vstáváme mezi 8-9h. Jen to dení spaní musíme ještě vypilovat.
Padání vlasů je i u mě aktuální, ale doufám, že se to co nevidět přestane. Měla jsem docela husté vlasy, tak jsem zvědavá co mi zůstane.
Holky netušíte, jestli se může při kojení zajít na melír?
@haniula Přejeme Markétce vše nejlepší, ať vám dělá samou radost 🙂
@monik1 Moni, přeji ti, ať se Dominičkovi spinkání co nejdříve upraví a i ty se trošku vyspíš. Myslím, že všechny ty kašičky jsou až od ukončeného 4. měsíce, tak budete muset ještě chviličku vydržet 😒 Já je chci taky začít dávat, ale ještě máme měsíc čas, tak určitě počkám do toho 4. měsíce. Ale nám Fíla spí v noci krásně, usne sám kolem osmý a pak se budí kolem třetí na jídlo (dneska teda výjimečně už v půl jedný), pak krmíme v šest a většinou si jdeme ještě tak do osmi lehnout. Přes den je to se spaním horší, to doma vydrží vždycky tak půl hoďky, na balkoně hoďku.
@kamusek Nám taky lahvička Nuk nevyhovovala. Máme Aventky a ty jsou pro nás super, tak jsme zatím jiné nezkoušeli 😉

Můžu se zeptat,začly vám padat vlasy?Co na to používáte?Mě teď tak týden,14dní padají dost.Prcek si asi ode mě dost bere.Nikdy sem s tím problém neměla.