Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Holky, všem moc a moc děkujeme za přáníčka!!!! Markétka dneska ode mě dostala bryndáček z Betynky (s měsíčkem a medvídkem) a objednala jsem ji osušku se jménem a fotkou od sunaru. Uvidíme, jestli ji nebude mít spíše až k půlročninám, protoe dodací lhůta je jeden měsíc 😀.
@cara.m Má být docela teplo... Doufám!!!
nestacim sa cudovat.tak predvcerom apsolutne ziadna otocka.nic.a dnes?pobehal mi celu deku.behom 5 min sa otocil o 180 stupnov.tam kde bola ritka,tam bola o chvilu hlavicka.z chrbta na brucho sa otocime ako nič.rano sa mu to podarilo len raz a teraz poobede aj 10x.je mozne toto?taky pokrok behom 24 hodin?
@skubanekka dakujem za skvely navod! podarilo sa zahlasovat 😉 @sirael mas moj hlas🙂
@louisiana No vidis, fakt bol uzasny ten navod....🙂 Dakujem za hlas a @skubanekka dakujeme za navod...😀 😀 😀
@sirael dakujeme 😵
@haniula dnes sme boli na poradni, takze viem presne - 6310g a 64cm 😵 Modelka 😀 Stihla a dlhaaa 😀
@louisiana Aj Hanka to dnes znasala lepsie ako minule. Trocha pistania, placu, pomojkali sme a utisila sa. Minule sa nenechala utisit vobec, az odpadla unavou a zaspala. Takze ja som spokojna s dneskom. Minule sme mali teploty na druhy den, prvy nic. Tak cakam, uz mam cipky, sirup aj teplomer pripraveny 😀 Vy ste mali reakciu minule?
@misag23 Fíla je šikulka, fakt krásně ti spinká.. mně připadá, že noční scény dělá z celé diskuze jen můj malý ☹ ☹ No, doufám, že se mu plavání bude líbit a trošku doufám, že ho to unaví a bude v noci třeba líp spát 😀
Vidím, že vlasy padají fakt všem,takže to je po tom porodu asi tak nastavené, organismus se s tím určitě popere, ale musíme mu něčím pomoci 😉
@sirael @haniula jo, už se těším, ještě musíme dohodnout čas - mi by to vyhovovalo tak po obědě, ale každý má oběd asi v jinou hodinu 😀 tak třeba kolem 13-14h? A co Verča? ta už tu dlouho nebyla. Já bydlím sice v okrese Opava, ale do Ostravy to mám blíž, ani nepamatuju kdy jsem naposledy byla v Opavě, asi si ten region v pase změním na Ostravu 😀 ale ono je to jedno 😀
@cara.m Klári, škoda škoda škoda, chtěla bych tě s Adámkem poznat 😉
@albao závislačka na odvykací kůře, to zní dobře 😀 😀 😀
my už spíme, snad bude noc lepší... dneska spal celkem dobře i přes den, se až divím, asi dospával tu noc

Nevíte jak má být o víkednu? Měla jsem dva měsíce naplánovaný výlet a nic z toho asi ☹