icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

haniula
4. máj 2011

@sirael myslíš správně... kukala jsem na mapu... bohužel ty bydlíš u rakouských hranic... já jsem z Ostravy u polských hranic 😀...

cara.m
4. máj 2011

@monik1 Moni já budu, když budu u přehrady ráno, tak tam do odpoledne nevydržíme 😒 aaaale věřím, že budeme mít jinou příležitost 😉

sirael
4. máj 2011

@haniula No uuuuuplne od ruky byvame...🙂

lavazza
4. máj 2011

@cara.m já plně kojím a prcek kadí třeba 3-4 za den,jak kdy,někdy i míň,ale zatím se mi nestalo,že by nekadil ani jednou

cara.m
4. máj 2011

@lavazza to ráda slyším, děkuji 😉

lavazza
4. máj 2011

@monik1 slyšela sem že jo,zkus se optat,díky za radu s tím šamponem

lavazza
4. máj 2011

@albao to mi ani neříkej,já sem s vlasama spokojená,mám jich dost,zakládám si na nich

sjussi
4. máj 2011

je tu nekdo od Hodonina??ja bych se taky s nekym sesla 😀

ajkalc
4. máj 2011

@haniula 😀 😀 co je to kširy? 😀 😀

ajkalc
4. máj 2011

@sirael jednu rucicku si vie vytiahnut a jednu nie.ale toci sa mi len nalavo.doktorka povedala,ze si mame dat na to pozor.ale ako? darmo sa mu naplazujem na pravej strane,kasle namna. 😅 😅

haniula
4. máj 2011

@ajkalc takové popruhy, které dáš dítěti, abys ho měla pod dozoem... nosívají to i psy 😉... nevím, jak jinak to přiblížit 😀

louisiana
4. máj 2011

@albao ufff, ako som sa chvalila ze pekne spinka, tak sa mi hned zobudil a do osmej len reval a reval a reval. chudacik malicky. dnes ho necham spinkat vedla seba v posteli a manzel je uz prestahovany na gauci 🙂 horucku dostal az v noci, teraz zaspval len s teplotou a tiez mam uz vsetko prichystane. inak vazil 7160g a meral 65cm, zlaticko moje 😉

janula13
4. máj 2011

@lousiana juuj chudacik zlaty malinky, tiez by som si honechala pri sebe, ziada postielka, ja som to tak robila, aspon som vedela ako je a tom s teplotkkou..tak dufam ze to bude aka taka noc a zajtra bue lepsie...my smemali isttiez dnes ale len na prvu davku odkladalo sa to 1x ze som nevedela ze sa vopred vybera vakcina, potom soplil a dnes sme nesli lebozajtra ide na kramare na kontrolu obliciek a nechcela som aby tam siel po ockovani...hm a kedy byva po aom case druha davka? musi sa to stihnut do 6 mes? ci ako? inaksme sa mohli dnes stretnut keby ideme🙂

sirael
4. máj 2011

@sjussi No my mame Hodonin hodinu od nas...🙂 Ked pojdeme v lete do zoo, dam ti vediet...🙂 😀
@ajkalc Na to kasli (prepac za vyraz), ale Saska robila presne to iste - stale sa otacala len doprava a to tak tyzden a dnes sa mi trikrat otocila z nicoho nic dolava...🙂 Neboj, on na to pride, ze sa moze otacat aj na druhu stranu....len mu daj cas...🙂
@louisiana Juj chudacik malinky...☹ Tak dufam, ze to bude co najskor dobre...🙂

Baby co davate protiobicke kvapky, prosim Vas, kedy ich davate? My sme davali rano, krce mala stale, tak sme ich zacali davat vecer a vsetko bolo v pohode, ale dnes - teraz vecer mala zasa tie krce....☹

misha8
4. máj 2011

@ajkalc tak supeeeer
@haniula gratulacia 😉
@albao gratulujeme 😉

misha8
4. máj 2011

dnešna neurologická kontrola dopadla dobre máme to zlepšené a vojtovku už budeme cvičiť len mesiac jupí 🙂 🙂 🙂

misha8
4. máj 2011

inak som sa pýtala na to točenie z chrbatika na bruško a naopak mame ešte čas deje sa to medzi 5 a 6 mesiacom a je to v norme 😉

sirael
4. máj 2011

@misha8 Super sprava...🙂

misha8
4. máj 2011

@sirael ano to je 😉 😉 😉 😉

albao
4. máj 2011

@louisiana juuuuj drobcek malicky! To je tym ockovanim! Ja mam tiez radsej Hanku pri sebe a v noci jej rukou kontrolujem fontanelu, ci ju nema prilis vypuklu. U nas bola o siedmej teplota 36.6, takze nic, ale teraz sa mi uz zda, ze sa jej fontanela vzduva, takze pri najblizsom kojeni uz aj zmeriam. Ale oni to zlaticka zvladnu 😉
A vahu mate slusnu!!!! Je to valibuk! 😵

@misha8 Dakujeme 😉 A tesim sa z tej Vojtovky!
Inak ja sa nikam neponahlam s tym pretacanim, presne ako hovoris - ma to cas. Vsetko ma svoj spravny cas, netsresujem sa.

sirael
4. máj 2011

@albao Ja sa tiez s pretacanim neponahlam, ale Saska asi ano...🙂 To sama..... Ale ved ono vsetky deticky do toho pridu a pojde im to...🙂 Nechcem vyzerat ako blbec, ale prosim ta, to ked ma vypuklu fontanelu, tak to znamena, ze ma teplotu? My sme este teplotku nastastie nemali, tak neviem......☹ A teda dufam, ze ani mat nebudeme, ale....🙂

ivkaj
4. máj 2011

@sirael já sem dávala probiotické kapičky s kojením v poledne, ale na prdíky sme k tomu měli ještě Sab Simplex.
@misha8 jestli se mají mrňouskové otáčet až mezi 5-6měsícem, tak by mě zajímalo proč se mě Dr. v poradně ptala jestli se přetáčíme, když byli prckovi 3mesíce 😲

sirael
4. máj 2011

@ivkaj Ja som tiez davala aj Sab Simplex, vsetko bolo v pohode, tak nechapem co to dnes bolo...☹ Chudatko sa od osmej do pol desiatej zvyjala...☹ Nakoniec az masaz bruska pomohla......☹

ivkaj
4. máj 2011

@sirael nic si z toho nedělej, u nás to bylo včera taky kroucení (dala jsem si k obědu tak 5 žlic květákové polívky). Pak pomáhá jen schoulit do náruče a prdíky vyklepat. Manža už na to má svoji techniku, tak to nechávám jemu. Jsem zvědavá za jak dlouho se budu moct najíst a neomezovat se, tipuju tak po skončení kojení 😅

albao
4. máj 2011

@sirael Tak asi mate nudny strop 😀 😀 😀 Zelame vela gulania 😵
Ked je fontanela vypukla, tak to znaci horucku, ale treba premerat, kazde dietko moze reagovat trosku inak. A ked je naopak velmi poklesnuta, tak je babo dehydratovane. 😉

sirael
4. máj 2011

@ivkaj No sak to....🙂 Stale davat pozor na to co papame...🙂 Ja kojim uz len minimalne, ale predsa, ale chystam sa cez vikend robit prvykrat nieco co by sa nemalo - fazulovu omacku...🙂 No som zvedava, snad Saske neublizim - ona si totiz moje mliecko cucne len v noci a to fakt, ze minimum, cez den ani za svet....tak uvidime..... Ja som z nej zas tie prdiky dnes vymasirovala, len som sa zlakla, ze uz tak dlho bol klud a zasa....☹ Ach jaj, chudatka nase....☹
@albao Dakujeme...🙂 No a toto som ja vooobec netusila....☹ Tak fakt vdaka za info.......

albao
4. máj 2011

@sirael Ja som "mudra" z kurzu "Zdravotne minimum pre rodicov". Tam nam hovorili taketo veci, inak som to tiez netusila 😉 A vsimla som si aj svoju doktorku ako Hanicke rukou skontroluje fontanelu pred ockovanim, takze aj oni sa tym riadia ako takou rychlou kontrolou 🙂

misag23
4. máj 2011

@sirael My dáváme probiotika večer než jde spát a SabSimplex ráno a takhle nám to vyhovuje a už dlouho ho bříško nebolelo. Dneska jsem načla druhou lahvičku probiotik.
@misha8 Tak to je super 🙂
Jinak my se ještě nepřetáčíme vůbec, občas se mu povede při pasení koníčků svalit se na bok, ale to je vše. Ale já si pořád říkám, že na to snad máme ještě čas. Zítra jdeme na kontrolu, tak se zeptám doktorky a taky bych s ním chtěla začít chodit na nějaké cvičení.
Holky, závidím vám ten mini srazík. Hned bych šla s váma, kdybych nebydlela na druhém konci republiky 😒 Užijte si to v sobotu 😉

cara.m
5. máj 2011

Mám pro vás další anketu 😀 Holky jak čistíte hračky? Čím?

albao
5. máj 2011

@cara.m vodou a mydlom. Plysove v pracke 😉 Nejak sa s tym ale prilis nebabrem