Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@ellahop super my sa zatiaľ otáčame len z chrbatika na bok a ked pasieme tak sa toči okolo svojej osy 🙂
@ellahop určite ta vojtovka nie je na zahodenie radšej teraz lebo budu čím dalej horšie udržateľnééé 😉
@haniula keliška 😀
@louisiana posielm pusku Šiminovi 😉
@louisiana presne tak teraz len začínajú ale majú nato ešte mesiac dva 😉
@louisiana fiha, 38.7? Tak to chudacik chapem, ze plakal. To ho muselo boliet cele telicko ☹ Len nech sa dobre vybuvinka. Ja mam tiez radsej cipky ale ak takto kaka hned, mozno je dobre at aj ten sirupcek Nurofen doma. Ak mas Nurofen aj Paralen, a teploty neklesaju, mozes dat ten druhy po 3 hodinach. Inak sa paralen myslim moze az po 6 hodinach dalsi cipok. To iste Nurofen. Ale pri velkych horuckach sa mozu striedat po 3 hodinach, ak mas doma obidva. Boze, neviem to napisat, som popleta 😀 😝
A dnes nepojdeme von. keby bola rano pod 37, tak ideme teraz rano trosku, ale ked uz rano zacina na 37.2, tak do vecera ma urcite 38, a to nechcem riskovat. Vonku je chladno dnes. Vy idete von dnes?
Vyrazila sem po deváté ven na procházku a vyvenčit psa a malý od té doby spí,už dlouho se mi nestalo,že by spal v kočárku víc jak hodinu,spí už skoro 2 hodiny.
Sice dost spí v noci,ale během dne by toho mohl naspat víc.
Pomalu se jdeme chystat na druhé očkování, za hoďku tam máme být. Teď zrovna usnul na gauči, dalo mi to zabrat, abych ho uspala a teď ho budu muset za chvilku vzbudit ☹ Doufám, že nebude protivný. No, ještě chvilku počkám, třeba se vzbudí sám, doma většinou spí tak půl hoďky.
@albao neboj, popisala si to super 😉 mame nurofen cipky, sirup by mi vypluval 😒 dala som prvy o polnoci a druhy az rano o siedmej, takze by tomalo byt dobre, ale ako vravis, pre istotu este kupime paralen aby sme mohli podavat castejsie. ale zatial vyzera ze zabralo, no uvidime ked liek vyprcha.
a vym teplota klesa? to je paraaaaaada 😉
@cara.m světlušku od Lamaz jsem normálně vyprala v pračce (program na ruční praní) a přežila. Jestli chceš u hraček jen zlikvidovat bacily tak stačí dát do mikrotenového sáčku na 24h do mrazáku.
Teda ty teploty po očkování vám vůbec nezávidím. Po první hexe byl mrňous jen unavený, po kombinaci hexa+prevenar už trochu teplotu měl, ale nic jsem na ni nedávala (nechtěla jsem ho budit měřením). Ale tu radu s fontanelou si budu pamatovat.

@sirael Urcite treba mat doma nieco na teplotu, to je u babatiek velmi dolezite. Aj ak by ste isli na pohotovost, tak najprv liek. Vyborne tieto deticky reaguju na cipky - takze mame doma Paralen 100 v cipkoch. Je to od 7kg. Nurofen pre deti sa moze od 6kg, takze mame aj ten a to je sirup. Urcite si domov kup aspon nieco na horucky, nad 38 to treba uz dat 😉