Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@haniula ono je na tom i fajn to že když nevím co bych mu honem řekla že mu přečtu básničku...přišel na to manžel když ho hlídal než jsem přišla od zubaře.....on má na takový věci občas lepší čich než já(ale popravdě Kuba preferuje někdy jej někdy mě a to pak u toho druhýho brečí...prostě koumák už od malička)..a taky za manžela dělá některý věci poprvé, třeba když se mu na bříšku podaří zmocnit nějaká hračka (no zatím se dá mluvit připlete se mu do cesty) tak si ji chytne a přitáhne k sobě
A my este nemame leporelo ziadne 😔 Mame len plysovu knizku. Musime to dobehnut! 😝
@markysek2 Krasne fotky...🙂 Je uzasne mat vo svojom okoli skoro rovnako stare babatko...🙂 my sme jedine - ziadne babatka v rodine nemame a kamosky maju bud odrastene deti, alebo ziadne...☹ Ach jo....je krasne vidiet takto drobcov spolu...🙂
Vidim, ze aj my uz musime kupit leporelo....🙂
@albao to je leporelo ještě po mě s bráchou( mamka mi dala ještě asi 3) já zatím koupila jen jedno a knížku s básničkama (jsem na to trochu ulítlá..pamatuju si snad všechny básničky ze školy 😝 😝 😀 )..jinak vybrat pěkně ilustrované leporelo je záhul, některý se mi fakt nelíbí a vracím je do regálu se slovy že už tam chyběla jen fialová kráva 😀 😀 😀
@sirael no hezké to je, ale Honzík bydlí ve městě, navíc s manželovou sestrou ( maminka od Honzíka) si zrovna moc nerozumíme, takže se bavíme více méně ze slušnosti, jinak má Kubík v rodině ještě sestřenici ( dcera máho bratra), která ještě neměla být na světě (měla se narodit za týden a už bude mít týdny 2), tam je to po vztahové stránce vok, ale bydlí na moravě a já v čechách 😖 😀 😀
@albao to mi zpíváme a recitujeme od malička jenom tehdy nebrečel, protože jsem se ho snažila umluvit a ted je fakt, že používám jen asi 3, nebo 4, které mu říkám dokola a mu se líbí..hlavně když je typu "leze, leze po železe..." a já ho u toho lechtám tak to je úplně super a vysmátej, přitahuje nožičky a tak
@markysek2 Takze tiez nic moc....☹ No skoda....☹ Chyba tym babatkam spolocnost druheho babatka si myslim....velmi by som chcela Sasku vidiet takto s babatkom...🙂
Jeeeeeej a to leze leze po zeleze - ze ma toto nenapadlo...🙂 Ja inak tiez vela spievam, az sa sama sebe cudujem, kde na tie pesnicky chodim a Saska sa nevie dorehotat....🙂
@markysek2 presne tak! Pesnicka s pohybom u ans vyhrava. Take "tap tap tapusky, isli macky na hrusky, ... ", to u nas fici 😵
@sirael Hanka na tom cviceni pre babatka najviac obdivuje babatko, co cvici vedla - Nelinku. Na mna sa hodinu ani nepozrie 😀 A strasne rada tam cvici a tiez sa cvici na pesnicky a riekanky. Takze Hanicka uz vie potom aj predvidat, co urobim s jej nozickami a rucickami 😅
@sirael http://www.burko.sk/deti/basnicky.htm
popadali do blata, to bude zas vyplata 😀 Ale su rozne verzie, kukni tam 😉
Dobré ránko, tak dneska jsem se konečně vyspala. Adík spal celou noc, usnul ve 20:00 a vzbudil se v 5:30 😵 😵 😵 😵
@sirael je to tak,všade iný názor,fakt sa v tom nedá vyznať,ja už robím podľa intuície niektoré veci,lebo doktorka povie toto druhá hento, na nete je to zas inak,čím má človek viac informácií, tým väčší chaos,mne stačilo keď som odchádzala z pôrodnice tak nám vravela detská sestra že máme dieťatko okúpať a poriadne nakrémovať,prídeme na prvú prehliadku k našej doktorke a tá vraví,okúpať a v žiadnom prípade nekrémovať,dieťa si má vytvoriť PH pokožky samé, aby nemalo potničky a kedejaké vyrážky,no a mala som dosť a takto to ide od samého začiatku.
Dneska nám dorazí parní hrnec, už mi psali z pošty. Se tááák těším, že si asi v něm tu mrkev udělám já 😀

dneska měl Kubík na návštěvě bratrance Honzíka ( jen pro porovnání je mezi nimi 3 týdny rozdíl...my jsme starší)..je fatk že se Honzíkovi pást nechtělo, ale líbili se mu Kubovy hračky....a zjistila jsem že úmí taky "agú"(manžel říká že je to ahú) místo pozdravu..docela mě to dostalo 😀 😀 😀
jinak se z Kuby stal vášnivý čtenář viz druhá fotka 😀 😀 😀 (občas pro něj vymýšlíme pěkné kraviny jak ho zabavit)