Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@tiuska77 myslim, ze to nesuvisi s natieranim ani roznymi drahymi kremikmy. Ja som dala hore 12kg zatial 😖 , na brusku som na stastie este ani jednu striu nenasla, ale prsia mi popraskali hned na zaciatku. Hovorila som drahemu, ze sa uz nemozem opalovat hore bez a on na to: aj tak si sa nikdy neopalovala 😀
@tiuska77 ja mam zatial 5 kg navyse ale zato strie uz vykukaju aj napriek tomu, ze si brusko mastim dvoma kremami a este aj detskym olejcekom 😠 asi je to dane elasticitou koze, snazim sa aj vela pit cistu vodu, co uz ved oni casom aspon vyblednu a nebudu tak vidiet, teda duufam...
Inak nezacala vas este palit zaha? Ak ano mate nato nejaky osvedceny protiutok ?
@janinkad juj, tak to je neprijemne. Ja som tiez mavala problemy s krcovymi zilami, vzdy pred otehotnenim som sla angiologovi a spravil mi sklerotizaciu a mozem poklopat, ze je to OK. Mna zvykli tie zily dost boliet a tento ambulantny zakrok mi vzdy pomohol, ale ono sa to po case vracia naspat 😒
dnesna kontrola-vsetko ok,tesim sa 🙂 a som si hned zasla kúpit pyzamka do nemocnice a zupan,natrafila som na vypredaje....tak sa tesim este viac 🙂
inak,mate vybrate mena pre deticky,ja sa na tom stale hadam s manzelom,ako pride na tuto temu, koniec, hadka je na svete 🙄 🙄 🙄
@lilianka1199 mena vybrane...dokonca predtym ako som otehotnela 🙂. Prave takym hadkam som sa chcela vyhnut a dopriat si dostatok casu na pripadny kompromis a zmierenie sa s nim 😀
@cobhan
@lilianka1199 my sme mali vybreté tiež ešte pred už teda dávno...a aj tak sa nevieme rozhodnúť lebo to pôvodne už nechceme 😉 , a chcem byť taka hrdinka, že to bude dievčatko tak nech vybera manžel..ale snažim sa takticky ho do toho dotlačiť xi 😝
@lilianka1199 nemame, hadame sa 😀 a ja už som tak zmagorena že mne sa nepači hadam ani jedno meno
@lilianka1199 my uz tiez mame davno vybrate meno este predtym ako som otehtonela, ale tak u nas to chvalabohu bolo bez hadok 🙂 sem tam sa spravil mensi kompromis a meno bolo na svete :D
@tinci to asi nie, ale zistila som,ze ked beriem zelezo tak mi to pomaha proti zapche, aspon na mna to ucinkuje 😅
@lilianka1199 moj manzel tiez nesuhlasil s mojim vyberom mena, ale akosi sa s tym zmieril 😀 Ja som meno mala vybrate predtym nez som vedela co to bude... TAk dajte dve mena, ked sa nemozte dohodnut 😉
@svetlusska U nas mame dohodu ak by to bolo dievca tak vyebram meno ja, co uz mam davno vybrate a ak chalan tak manzel.A kedze to bude chalan a muz sa nejak nema k cinu tak stale donho podrypnem lebo mam dve bud Richard alebo Michal.....tak stale donho podrypnem Risko ci Misko.....takze ho nepriamo dotlacam k jednemu z nich ale minule sa uz vyjdaril ze Risko.Sestra, ktora bude krstna ta uz maleho vola Risko.Takze to bude asi Risko, posledne slovo vsak nechavam muzovi, aby nebolo ze nemohol rozhodnut......jeho aj tak ziadne nenapada.... 😀
@cobhan
@danculka24
@svetlusska
@tiuska77.... ano zienky,lenze aj ja som mala vybrate meno, bola som presvedcena,ze cakam dievcatko,to sme sa zhodli,ale odkedy viem,ze to bude chlapec,tak to je hrozne,uz nikomu nepoviem,lebo kazdy mi vsetko okomentuje a ja sa dam lahko ukecat....lenze pekne mena maju uz moje kamky a potom je to takto Adam,ma dobra kamka,Alex-budu ho volat Sasa,Leonel je vraj stasne,Marco vraj maju casto nasi spoluobcania-romovia,Teo-moj manzel,ze mu to pride ako z rozpravky no a tak dalej.....jajaj... 😅
@janusha33 ja nesmiem vyberat meno na R najnovsie,lebo v rodine rackuju.... 🙂
@lilianka1199 aj ja ked som niekomu povedala ake mena sa mi pacia, tak boli okomentovane, tak teraz, ked sa niekto spyta ake meno dam pre babo, tak poviem, ze mam zopar tipov, este presne neviem....
@lilianka1199 No presne moja mam ked som jej povedala ze mozno bude Risko....ta prva otazka A ked bude rackovat?Ani ja ani manzel nerackujeme tak neviem preco by mal nas syn rackovat......a ked by aj mal k tomu naznaky ved existuju logopedovia tak co...
@lilianka1199 Preco by mali Alexa volat Sasa?Soluziackin syn sa vola Alex.....a volaju ho normalne Alex....Ono vies napr.aj svagrina dali svojmu prvorodenu Jakub ale povedali na rovinu ze je Jakub a nie Kubo, Kubko, Kubik.....ked uz tak Jakub, Jakubko.....nedokaze to respektovat len nasa mama.....ale ta respektuje malokoho......ale minule ju maly dvojrocny napomenul.....lebo mu povedala ze Kubko a on jej na to ze on sa nevola Kubko ale Jakubko.......tak som sa chuti na tom zasmiala.....
@janusha33 tak u nas aj manzel trochu,aj sestra,aj brat....inak odkial si,pozeram,ze tiez okres KE,do akej nemocnice sa chystas??
@lilianka1199 Ja idem do starej na Rastislavku.Som z Bohdanoviec.
@janusha33 no,ja sa chystam do Sace,mam to tam za 7 minut 🙂 somz z Polova na Rastislavku chodim k lekarke na preventivky ku Mikulovej 🙂

@janinkad 😒 a to sa hovorí a piše, že naj obdobie života ženy 😖 .... ja si poctivo 2 x denne mastim bruško a včera kuk do zrkadla a zadok a boky mam popraskane ☹ a to som pribrala len 8 kg ☹