icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

lilianka1199
25. feb 2012

no nieje krasna ta perinka,idem si ju objednat 🙂

mirkave
25. feb 2012

@danculka24 🙄 skoda.ja by som dakedy toho mojho sikulu tak moc rada niecim ovalila 😠 😀 ........ 😉

tiuska77
26. feb 2012

@svetlusska Ďakujem som rada, že sa niekomu pači 🙂 .. chcela som veľmi čierni bol fakt pekny..vieš smotankovy je taky, že každy si poviem, že bude hned špinavy..ale ma to super latku stači s handričkou pretrieť a vnutorne časti sa daju prať..a boli taky zlaty, že vajičko mam v čiernej farbe takže mi to skonbinovali 🙂 za túto trojkombinaciu som dala cca 330€ 🙂 ja som za 400€ v tom obchode kupila toľko veci, že som nechapala 😝

tiuska77
26. feb 2012

@lilianka1199 na akej stranke si našla tu zavinovačku? 🙂

janusha33
26. feb 2012

@mirkave No tak som mu vecer pohladkala troska chrbat akoze pomasirovala lebo velmi tlacit v mojom stave nechcem.....a dnes mu je uz celkom dobre

janusha33
26. feb 2012

@danculka24 Ach Boooooooze ta to co robil?No dufam ze to dopadlo dobre.

janusha33
26. feb 2012

@cimage No ja sama pasteky nejem.A kym bude maly dieta neviem ci mu ich budem davat.To mu radsej natriem chlieb s karickou ako s pastetou.Mam stastie ze byvam na dedine, cize si toho vieme dost dopestovat.Takze v lete mame raj v zahradke a kupujeme fakt len maslo a syr....a obcas salamu.Stale nasadime tolko zeleninky ze aspon na leto mame.A samozrejme uhorky nakladame.A budem toho roku robit aj detsku vyzivu.Skombinujem si nejake jablcko s mrkvou a tak.Ved malemu v zime uz budem moct davat aj vyzivky takze budeme mat nachystane.Tie z obchodu su chutne ale tiez ktovie co v nich je a ako.Takze co vieme si nachystame radsej doma.

tiuska77
26. feb 2012

@janusha33 a maš nejaky fajny osvedčení recept? ..tak potom ho tu môžeš zavesiť 🙂 ...a už si si šila to hniezdo, čo si pisala? Ja sa tiež chcem do toho pustiť..jedno som si kupila a jednu celu sadu by som si chcela ušiť..len musim isť popozerať latky či maju nejake peknučke 🙂

lucyfuk77
26. feb 2012

Joj, dnes je den blbec ☹ nechutia mi manzelove ranajky, nikam sa mi nechce ist. Bohuzial budem cely den mrzuta... Zavriet ma do izby a nevypustat pred polnocou ☹ ☹

lucyfuk77
26. feb 2012

@danculka24 mas doma lazara ? Chlap a chroba / uraz = zlakombinacia 😉

cimage
26. feb 2012

Uz to zacina, prvy sen o porode mam za sebou. Prebehol rychlo a bezbolestne 😀 . Maly bol krasny, mal tmave vlasky a 3050g, zlatko nase uz sa ho nevieme dockat, ale este cca 67dni musime vydrzat 😵 .

lilianka1199
26. feb 2012

@tiuska77 http://www.babooz.sk/,ja to na sposob perinky,kedze sa viaze 3x a nielen suchy zips 🙂,do bezoveho kocika,by ti sla aj ta kombinácia co sa paci mne,ja mam hnedy kociarik,tak tiez len nieco v takej prirodnej farbe hladam 🙂

tiuska77
26. feb 2012

@lilianka1199 ..je ich tam veľa krasnych, asi si aj ja objednam neodolam 🙂

janusha33
26. feb 2012

@tiuska77 Este som nesila, musim najprv kupit latku.Ale uz mi sestra sije taku deku s roznymi slnieckami a snurkami a takymi blbostami......

janusha33
26. feb 2012

@lucyfuk77 A velmi zla.....a ako tak kontaktuje kolegov tak ich je viac lazarov, jeden ma zlomeny palec na nohe....no proste pustit chlapov na futbal a bez dozoru...

janusha33
26. feb 2012

@tiuska77 Na vyzivu este nemam.Este len hladam a patram a ked sa mi neico osvedci urcite to tu dam.Mamina ma nejakky ale neviem ci robila ten alebo robila iny.

danculka24
26. feb 2012

@mirkave preco ho chces ovalit preboha ?? 😀

danculka24
26. feb 2012

@janusha33
@lucyfuk77
@mirkave ale ma par stehov, este ho lekar pochvalil že si urobil peknu ranu a nezasiahol žiadnu šlachu, z ordinacie vyšiel a rehotal sa, aale ved sa zahoji akurat este trochu pajda lebo ho to boli a mne skazil vikendove plany, zas neurobim čo som chcela ☹, ale zas musim ho pochvalit urobil dnes francuzaky a vypražany syr

danculka24
26. feb 2012

@lucyfuk77 den blbec este pretrvava ?

raa2
26. feb 2012

@lilianka1199 ja som si odtial tiez objednala a je perfektna!! Len uz ju nemaju v ponuke, tu co som ja objednavala..

janusha33
26. feb 2012

@lucyfuk77 To pozname.....ja som mala taky den vcera aj predvcerom a dnes rano este som sa zobudila ako sa hovri hore zadkom.....ale nejak to pomalinky prechadza.....uvidime co bude do vecera..

lucyfuk77
26. feb 2012

@danculka24 uz je lepsie 😉 na ceste som sa trosku odreagovala ( aj ked dnes asi jazdili vsetci cvoci zBA), kupila som si zupan do porodnice,boli sme na oslave 89 rokov mojej babky, uz si sedim na sedacke, ruke oblozeny chlebik z vysluzky, mm mi vari cajik, dieta " otravuje" ako vzdy 😉

lilianka1199
26. feb 2012

@raa2 Tak super,sa tesim ked je dobra a mas ju doma,aspon viem,ze sa oplati investovat 🙂

janusha33
26. feb 2012

No tak moj muzik sa pekne zotavoval cely den, som mu to aj znova natrela vyzeral relativne dobre az kym sa nevypytal na pivo.A odkedy prisiel domov len stona jaky je on dobity.....a co mam ja povedat?Som sa poriadne nevyspala ani nepamatam,pred sebou nosim batoztek ktory sa neda dat dole a ma vahu minimalne 1500g, krize ma bolia, cely chrbat ma boli a sa nestazujem.A vraj su chlapi silnejsi....houby.......aaaaa idem si dat puding so slahackou.Som si povedala ze dnes si mozme dovolit.....mala som sice chut na babovku ale sa mi ju nechcelo robit, tak som len urobila puding a natrepala tam plno ovocia.Tak si ideme s Riskom pochutnat.

mirkave
26. feb 2012

@danculka24 preco,preco? 😨 no lebo niekdy neposlucha a je jedovity 🙄 😅 😀

mirkave
26. feb 2012

@janusha33 prdlaaaajs.chlapi su sice silnejsi,ale co sa bolesti tyka?tak to sme my zeny vitazi na plnej ciare 😀
inac aj ja mam nejaky maskrtny den dnes,len neviem na co mam chut 🙄 nieco by som zjedla,ale netusim co. a to je to najhorsie 😒 lebo som dzobla do vsetkeho mozneho,ale aj tak som neukojila svoje chute a uz vymyslam nad niecim inym........

mirkave
26. feb 2012

v noci sa mg na mne smial,ze ako som stiskala a tulila sa k tehu vankusu 😀 sa mi super spalo-konecne.

lunnka
26. feb 2012

no dievcata dnes mam den na figu - isli sme na prechadzku do obchodu- taku dlhsiu lebo je supermarket dalej, bolo krasne som sa tesila a tak v polke cesty ma zacalo pobolievat brusko, krize, panva vsetko (volam to vsetko dole🙂 a v obchode som od bolesti skoro plakala..rychlo sme kupili najnutnejsie, na bus zastavku daleko, ledva som sa tam dosuchtala a odkedy som doma len polihujem posedavam, strasne som sa zlakla..muzik navaril, este k tomu maluje steny, vsade smrad a neporiadok...uz som sa chystala na pohotovost keby nepreslo, dala som si dve magnezka kratko po sebe, teraz je lepsie ale mam to dole ubolene akoby som mala svalovicu :( ja nechapem co sa deje.. vyzera to tak, ze len lezat a len minimalny pohyb :((

janusha33
26. feb 2012

@mirkave Nooo ja som doobedu mala chut na mrkvu....cistu, obycjanu mrkvu...sa zo mna smiali ze chrumem ako zajac....a poobede zase puding a hlavne slahacka.....a uz som tam dala aj ovocie aby sa nepovedalo 😀

janusha33
26. feb 2012

@lunnka Tak len oddychuj pekne a ono to prejde, nic sa neboj..