icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

lucyfuk77
27. feb 2012

@pokito inak toto nepochopím, tú necitlivosť ludí, kedysi niečo také neexistovalo... ja som bola pred 3 týždňami na UP a pani pracovníčka mi hovorí : dúfam, že Vás pustili, ja, že : čo prosím ? nie, poslušne čakám už pol hodinu, tak sa čudovala, že čo to je za ľudí... ja jej hovorím, že ani v buse ma ľudia nepúšťajú sadnúť ... už to nie je ako kedysi, že som videla ako menšia, že sa staršia pani bez problémov postavila aby pustila tehotnú sadnúť ... a to nehovorím o pomoci do busu s kočíkom ... dnešná doba je v tomto veľmi zlá, ľudia sú sebeckí . 😠
Ja už mám "votrelca" dole hlavou, takže keby mi vypadol, mal by typel na hlave 😵 😵 😵

mirkave
27. feb 2012

@pokito to tie hormoniky 😉 😀

pokito
27. feb 2012

@lucyfuk77 aspon ze tie autobusy prisposobili dobe a su nizke 😉

pokito
27. feb 2012

@mirkave tusim aj mna zacinaju ovladat, som si myslela ze som jedina bez tehu priznakov. Ziadne extra chute ani nalady....a sup jedna sprava od Mirky a je to tu 😉

mirkave
27. feb 2012

ono ide o vychovu-nas ucili odmalicka,ze starsich treba vzdy pozdravit,pustit sadnut,pomoct im........a tiez sa slusne spravat k tehotnym.ja som skoro odpadla,ked ani jeden mlady clovek v buse sa neunuval ma pustit sadnut (ked som bola uz strasne moc tehotna-cize brusisko jak dom pri simonke 😀 ) a jedna starucka babicka a dedko ma nukali svojim miestom......ja som nechapala 😨 starucki chorucki ma pustili a mladi mali total na haku.......ale zas je pravda aj to,ze dakedy sa niekto stary na mna ocapi,ze preco by ma mal pustit.ze ked som tehotna,tak to je moj problem 😅 ono je to podla mna len a len o vychove a mozno aj o tom ako sa k tomu staremu cloveku iny spravaju.........

mirkave
27. feb 2012

@pokito ja som v tomto blazen 😀 ja som aj v robote na plnu hubu spievala,ked sme gratulovali kolegyniam 😨 pekne sa to ozyvalo po celej hale.hold-som najmladsia v kolektive-cize najvacsie trdlo 😀 😉

pokito
27. feb 2012

@mirkave s tebou sa clovek urcite nenudi 😵

mirkave
27. feb 2012

@pokito 😀

cimage
27. feb 2012

@pokito Vsetko najlepsie,veeela zdravia, stastia a lasky. 😀

pokito
27. feb 2012

@cimage Dakujeeem

danculka24
27. feb 2012

@pokito jee aj ja sa pripajam, želam Ti maminka všeetko najlepšiee

pokito
27. feb 2012

@danculka24 Dakujem vam vsetkym kocky, vdaka vam sa aspon necitim taka opustena... ☹ 🙂

danculka24
27. feb 2012

@pokito kedy pride manžel ?

danculka24
27. feb 2012

@pokito u svojej obvodacky momentalne s pupkom nečakavam, klopem sestričke, vybavia ma za dve minuty, naozaj netužim po ničom len tam sediet hodinu a ochoriet, nehrozi

pokito
27. feb 2012

@danculka24 uz vo stvrtok 🙂

pokito
27. feb 2012

@danculka24 jooj to keby som si dovolila zaklopat tak ma tie babky asi ukamenuju. Musim pockat kym sestricka vyjde von a aj to si somru popod nos. Vzdy tam natrafim minimalne na jednu organizatorku ktora to tam ma pod palcom

danculka24
27. feb 2012

@pokito nooo tak to už prejde rychlo a maš ho doma 😀, ja som si vždy poctivo odsedela u lekarky a cakala, ale teraz nie, ako skusil by mi niekto niečo povedat, aj na mna vždy zazeraju, ako nie je to prijemne jasne, ale ja som aj lekarke povedala že tam nebudem cakavat, fakt nepotrebujem ochoriet

lilianka1199
27. feb 2012

Pouzival niekto doma pervin-perlan,dnes som sa o tom docitala,pouzivaju to v nemocniciach,je to nieco ako latka,ktoru ked si nastriháte staci len namocit a pouzivat ako vlhcene vreckovky,ale ma to aj kopec dalsieho vyuzitia..nejake info??

lucyfuk77
27. feb 2012

Dnes trhneme rekord v kopani, uz je to viac ako 4 a 1/2 hodiny a stale neprestava 😉

mirkave
27. feb 2012

lilianka1199 ja slepúch citam pervitin 😀

tinci
28. feb 2012

@pokito a najvacsie organizatorky su dochodkyne co nevedia potom co s nacatym dnom. Ak som sa naaahodou iba postavila po hodine cakania tak maisli prepichnut pohladom ze naco sa chystam 🙂 Ani raz ziadnu nenapadlo povedat ze aby som isla hned do ambulancie, ale to je asi aj taka doba ze ludia myslia viac menej iba na seba...

maminkajanka84
28. feb 2012

@mirkave Ahoj ,dakujem za uvitanieo)pekny dnik sa praje:o)

maminkajanka84
28. feb 2012

@cimage Ahoj, my ešte nevieme, čo to bude, dnes idem na screening a sono, tak snád sa dozvieme:o)
NO a maminka, tiež potrebuje nemale množstvo veci do nemocnice...
ani ja nemam, tak musime nakupiť:o))

cobhan
28. feb 2012

@pokito
@danculka24 S tym cakanim u lekara je to fakt o zivot. Ked som bola dat predpisat mame lieky, tak sme boli dohodnute s obvodackou, ze nas vybavia hned, aby sme mohli ist dalej, ale zjavne si to ona vysvetlila po svojom. Asi po polhodine cakania to uz manzel nevydrzal a zaklopal na dvere. Ludia sa tam na nas takmer vrhli, ze co si to dovolujeme, ale on ich len s kludom dzentlmena odrazil tym, ze potrebujeme predpisat morfium a hned sme prec. Jedine, co ma dorazilo potom. bola lekarka, co sa pytala, ze ako ci sme aspon nejaku dobu cakali, aby si ludia nemysleli, ze sa predbiehame. No bola by som jej vtedy jednu svihla - mohla povedat hned, ze ma zboku zvlastne dvere a tam sa vybavuje za poplatok prednostne, uz cert to ber tych par euro. 😠

suzan1111
28. feb 2012

baby netvrdne sem tam niektorej z vas brusko? ja som mala take pocity, ked som nasadila prilis rychlu chodzdu vonku, ze mam brusko ako kamen..vcera som sa odhodlala po troch tyzdnoch pn utekat do roboty, hoci aj doktorka aj muzik mi hovorili nech ostanem este doma..ja som nechcela byt blba, lebo od 20.marca mi uz gynekologicka vypise matersku, tak si hovorim, ze este aspon na par tyzdnov sa v praci ukazem..nech nenadavaju..no a veru to aj lutujem, po vcerajsku ma v noci hrozne bolel chrbat..snivali sa mi same horory a ako som sa budila,mala som pocit ze mam brusko ako kamen..ono ked som zacala pravidelne dychat tak to vzdy preslo a zaspala som..ale aj teraz rano ako sa maly hmyril po ceste do prace..tak ma nejako pobolieva v lavom boku..neviem ci sa len tak zvlastne otocil ci co ☹ normalne mam obavy.. ☹

tiuska77
28. feb 2012

@fide tak to zavidim takého manžela xi... neviem si predstaviť keby som ja nechala všetko na mojho, asi by som bola ako ciganka v nemocnici nič by som nemala 😀

janusha33
28. feb 2012

@mirkave Presne....aj mna minule ked som nastupila do autobusu tak ma isla pustit na svoje miesto suseda ktora ma vyse 60 rokov a mlady sa pozerali pre istotu von oknom....som jej slusne podakovala a isla som dalej dozadu....aj tak sa mi nedobre sedi v autobuse, sa mi zle dycha,takze ja radsej postojim.

janusha33
28. feb 2012

@cobhan No u lekarky ja ked som bola chora v januari som cakali takmer dve hodiny.....co uz mi zle zacinalo byt a vtedy ma zobrala.A ma zjazdila ze co som neklopala.No keby som zaklopala tak ma tie babky asi z koze zoderu ze ako si dovolujem taka mlada a zaklopat a sa predbiehat.Ale to ze som tehotna a chora bolo vedlajsie.Tak ked som uz sla na kontrolu a sestricka ma videla tak ma hned brala dnu.

janusha33
28. feb 2012

@lucyfuk77 Fuuuuuha to co si jedla?

janusha33
28. feb 2012

No odber krvi na infekcnom mame za sebou, uz len pre vysledky o dva tyzdne a mam od nich pokoj.tak sa mi tam nechcelo ist, ale uz to mam za sebou.Ale aj tak mam nejaky divny den, by som len spala.Hlavne ze od druhej rana buntosim.Nebol nahodou spln?Idem si ja asi zalahnut do postele k nejakej knizke lebo som fakt nejaka jak polovicna.....