icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

maminkajanka84
29. feb 2012

@mirkave Novidiš, tak ja verim ,že to nie je take zle 😉

mirkave
29. feb 2012

@tinci ja som lekarke vravela,ze sa simonka kazdy den pyta: "ako sa ma Tobo?co robi Tobo?" tak si lekarka zapisala do karty meno TOBO 🙂 ze aby nezabudla ako sa bude malinky volat 😀

mirkave
29. feb 2012

@mimi nasa simonka zas vsade rozprava,ze maminka je tlsťoch,lebo ma v brusku maleho Tobiaska .chvali mi brusko,ze ake je pekne velke a tak.bars kde,bars komu-zlata detska prostorekost 😀 😉

zlobinka
29. feb 2012

@mirkave my sme v 29 tyzdni vazili cca kilecko..doktor na sone povedal,ze sme trosku mensi,ale v pohode a doktorka povedala,ze sme mooc maly..tak si tiez mozem vybrat 🙂 vcera sme boli na 3d sone aspon trosku sa ukazala..a licka ma ako tatransky svistik, tak urcite podvyzivena nebude 🙂))

mirkave
29. feb 2012

@tinci jeeeeej ja som tiez tak nieco nahmatala,co ma tlacilo.zdalo sa mi to ako nozicka-rucicka a lekarka vravela,ze to mohlo byt aj kolienko 😀 take nieco tvrde a male-posunulo sa to-zas som to chytila-zas sa to posunulo-no hrali sme sa na nahanacku 😀

mirkave
29. feb 2012

@zlobinka bambulatko prekrasne 😀

danculka24
29. feb 2012

Ahojtee 😀
@mirkave mne tu tiež ukazuje že som 28 tt a som 27tt, neviem prečo ☹ ja mam zas opačny problem naša bude velka tak to vyzera

danculka24
29. feb 2012

@zlobinka krasna je

mirkave
29. feb 2012

dnes na poradni:drobcek je dole hlavickou(ale,ze to sa moze menit kazdu chvilu),vaha okolo kilecka.ja som pribrala od posledku dalsie 3 kila 😖 a musim obden brat zelezo,lebo som mala trosku zlu sedimentaciu.
rano sme mali zaujimave-vyhanala som bezdomovca z pred bytovych dveri-normalne som sa bala 😨 a simonka sa skoro rozplakala od strachu.samozrejme len jeden sused v slipoch vybehol na chodbu,ze co sa deje-no ale to bolo az po funuse,ked uz bol bezdomovec prec.......hlavna vec,ze nas je 8 rodin na jednom poschodi na chodbe.nastastie som mala na poradni tlak ok 😅 .ale taky blby pocit mam stale z toho .
a skoro ma slahlo,ked som vbehla do obchodu pre babence,ze ci nemaju nahodou kolekciu Rock star baby-a predavacka mi povedala,ze im to stalo minuly rok v obchode a nakoniec to dala do tomboly 😢 skoro ma slahlo-tak ja to zhanam odkedy som tehu a v tom obchode ma napadlo sa opytat.az teraz ,ale aj to uz neskoro ☹ jeden jediny obchod v TT,kde maju znacku baby nova,ktora distribuuje tuto kolekciu a mne to uniklo ☹

mirkave
29. feb 2012

@danculka24 to je jedno-aj tak bude prekrasna 😀
letim do skolky.papa

zlobinka
29. feb 2012

@danculka24 hlavne aby boli zdravucky....
dakujeme 🙂 je to laska od prveho momentu..inak pre manzela to bol neopisatelny zazitok..samozrejme pre mna tiez 🙂

lilianka1199
29. feb 2012

no, dnes som si povedala, ze je nacase zacat prat a este som sa z toho aj tesila, mozno zacnem aj zehlit s radostou 🙂.....

petra1209
29. feb 2012

V nedeľu mm zložil postieľku a dnes konečne prišiel baldachýn a obliečky, tak som neodolala a hneď som to tam musela povešať a obliecť paplónik. Je to nádherné 🙂 🙂 🙂

cimage
29. feb 2012

Kyselina ma zozere 🙄 . Ako pocitujete tvrdnutie bruska? Mate aj nejaku bolest, alebo len ked si ho chytite tak to citit?

janusha33
29. feb 2012

@maminkajanka84 No nas maly mal ked som bola na kontrolu v januari tak mal 1400g,a to som bola v nejakom 27.tt

petra1209
29. feb 2012

@cimage bolesť ani nie len cítiš že ho máš ako kameň, teda aspom u mňa to tak je 😉

cimage
29. feb 2012

@petra1209 Ja som mala vcera a dnes obcas pocit,ze mam strasne napnute brusko, ale ked si ho chytim, tak nie je nejak extra tvrde.

lucyfuk77
29. feb 2012

Mne ked povedali, ze krpec bude mat 1770g tak som bola v 30tt+3, lekarka povedala, ze zodpoveda 31+1. No ked som videla ako to mera, tak mozem s kludom povedat, ze keby ho merala 3x tak ma pokazde inu vahu 😉

lucyfuk77
29. feb 2012

@cimage aj ja mavam strasnu zahu ☹, tvrdnutie je jeden den len tvrde brusko a inokedy sprevadzane aj s bolestami ako keby isli bolave kramy....

petra1209
29. feb 2012

@cimage napnuté je asi ok keby bolo tvrdé tak ho ani nezmačkneš čo je ako kameň 😉

gumimacko
Odpoveď bola odstránená
janusha33
29. feb 2012

@maminkajanka84 Nic sa neboj, este ma cas dorast.ja som mala pred tehu nejakych cc 77kg a prirastok na vahe mam teraz nejakych 10kg a sa mi to nejak zastavilo.a Maly ma 1400g,ale ultrazvuk nie je vaha, cize to presnu vahu podla mna ani neuda, len taku orientacnu.Ale nas maly bude mat mozno tazke kosti po mne preto taka vaha...ani nemusi byt velky

lilianka1199
29. feb 2012

@petra1209 krasna postielka aj vsetko okolo toho 🙂

mimi
29. feb 2012

@lucyfuk77 baby na zahu skuste pit Fatru, mne fakt pomaha 🙂 Mne lekar vravel, ze si netreba brusko chytat, to iste mi vraveli aj v nemocnici...
Ja som dnes bola na tom morfologickom sone, podla sona som v 32tt a babo ma 1713g, ale tiez vravel, ze je to orientacna vaha plus, minus 300g. Zatial vsetko je OK, nevyzera to na predcasny porod, najlepsie by bolo keby sme vydrzali do 35tt, ale nevylucuje sa, ze ho mozem donosit 🙂 🙂 Mam byt v klude, nestresovat a papat vitaminky..
Robil mi aj 3d sono, ale mala si dala nohu pred tvar, tak mam fotku ucha 😀

mimi
29. feb 2012

@lilianka1199 ja uz mam nieco poprate, ale ked sa pozriem kolko mi teraz treba zehlit,juj 😝 a hlavne kde to dat... 😀

tinci
29. feb 2012

@mirkave presne cim viac som "to" hladila tym viac to stuchalo naspat 🙂 taka babatkovska morzeovka 😀

petra1209
29. feb 2012

@lilianka1199 Ďakujem 🙂

tiuska77
29. feb 2012

Žienky 😉 , všetky cítite pohyby až tak veľmi intenzívne...ja citim, že malinka sa mrvi ale necítim to nejako brutálne...len tak milo... občas asi je blizko mechúra, lebo idem aj 5x za pol hodiny...ale pohyby citim fakt len jemne...dufam, že to je ok...lebo keď čítam jak tu Vy píšete o pohyboch tak mam pochybnosti.. 😒

lucyfuk77
29. feb 2012

@mimi prečo si nemáš chytať bruško ?? veď to je to najkrajšie a najintímnejšie čo prežívaš s bábätkom ....

tinci
29. feb 2012

@mimi
@lucyfuk77 tiez som zvedava preco si nemam chytat brusko, ja to robim pocas masirovania kremu proti striam aj to jemnucko - ziadne velke tlaky....