icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

janusha33
19. mar 2012

@pokito No mne to tiez nejak brutalne nechyba takze je to ok,len kvoli muzovi sa obcas premozem lebo jeho mi je luto a aj ked nepatri k chlapom,ktory co nedostanu doma najdu si inde aj tak uz len pre istotu sa premozem pokial este mozme.Po porode to bude mat chudak horsie.

janusha33
19. mar 2012

@lunnka Fuuuuha v tom ja mam dokonaly misung,este som sa v tom nejak nezorientovala a viac menej sa spolieham na to ze ked mi bude doktorka davat papiere tak mi povie co kde a ako.Ale radsej si to idem niekde vyhladat aby som vedela.

sisaadam
19. mar 2012

@lunnka to by ma tiež zaujímalo, lebo som v navlas tej istej situácii....

michalienka25
19. mar 2012

Ahojte kocky.Dnes som bola na poradni a zazila som velmi prijemny sok.Vraj to bude dievcatko.Doteraz sme boli v tom,ze to bude chlapcek,a dnes takato zmena.Ale tiez to nie je uplne iste...no tak uvidime,hlavne je,ze je zdravucke.Inak,chcem sa opytat,je potrebne ist na vysetrenie k obvodnemu a plucnemu?moc sa mi tam nechce,len sa bojim,aby som neprisla o ten prispevok pri narodeni.diky za odpoved.

fide
19. mar 2012

@michalienka25 aha mna to ani netrklo ze mozem prist o prispevok ked nepojdem k obvodnemu a plucnemu ...hmmmale pri Eli som tusim nebola ...neviem tam neide skor o poradne a predpisane kontroly od tvojho gyn???Lebo potom by si mala ist aj k zubarke a na ekg ne???

fide
19. mar 2012

@sisaadam ja uz ani nepamatam aka to bola vona 🙂 ja som sa na tu operaciu velmi tesila tak mi bolo uplne jedno co so mnou budu robit hlavne nech mi daju vyvod z mechura prec....10 tyzdnov bolo dost .....

danculka24
19. mar 2012

@sisaadam ja tužim spat už 7 mesiacov 😀

fide
19. mar 2012

@pokito ale tak stoji man to zato .....A aj naším polovičkám

danculka24
19. mar 2012

@fide cooo 10 tyždnov ???

lucyfuk77
19. mar 2012

Kocky, co chodite na Antolsku do poradne, dajte nejaky tip na dobreho doktora / doktorku. Buduci tyzden sa uz mam hlasit v nemocnici a neviem ku komu.... Dikes :-*

danculka24
19. mar 2012

@michalienka25 ake prekvapko 😀, hm vidiš toto ani ja neviem s tymi vyšetreniami, ekg mam, ake zubara este nie, ja som chcela az po porode ho navstivit

fide
19. mar 2012

@danculka24 ano mala som dost po sc a este to cudo so sebou vsade trepat ... takze ziadne prechadzky dovtedy neboli a o Eli sa staral manzel....cista na mocovej trubici je potvora

fide
19. mar 2012

@danculka24 no ja sa opytam zajtra na poradni dr . ze ci mi to treba k prispevku....

danculka24
19. mar 2012

@fide ☹ ou nezavidim, teda, daj info potom ja mam poradnu buduci tyzden až

danculka24
19. mar 2012

@lucyfuk77 ja mam Havaldu

fide
19. mar 2012

@danculka24 jasne urcite dam vediet....sama som zvedava

danculka24
19. mar 2012

@fide no aj ja ale zatial mi to nespominal a ani obvodacka nic nehovorila,

lucyfuk77
19. mar 2012

@danculka24 spokojna ? Mlady? Stary? ;)

fide
19. mar 2012

@lunnka mna by tiez zaujimalo ako to je .....ja to ale budem mat zlozitejsie. som totiz DNP ale 270 dni mi vychadza az 7 dni po TP. ibaze som teraz v podstate uz druhy mesiac zamestnana a malo by sa to nejako priratavat ne? no moja otazka je ze ci si mam poziadat o materske z dnp teraz teda 6-8 t pred porodom alebo az po narodeni dietatka teraz som totiz na marodke ak sa mi to zrata dokopy budem tam mat 270 dni???nevies ako to je ???

lucyfuk77
19. mar 2012

@michalienka25 povinnesu len nevstevy gynekologa a potom pediatra.

danculka24
19. mar 2012

@lucyfuk77 hej spokojna, tipujem medzi 40-50 😀, ale celkovo co som citala tam o lekaroch/lekarkach na Antolskej tak v pohode

janusha33
19. mar 2012

@michalienka25 Ja som na plucnom a na ekg ani nebola, nikto ma neposielal tak som sa tam nejak netrepala, u svojej obvodnej som bola,lebo som bola chora a na zubne som sla sama lebo to som vedela ze tam mam narok na dve preventivky....druha ma este len caka

janusha33
19. mar 2012

@fide Povinne su iba poradne u gynekologa.....mna napriklad moja doktorka na EKG ani neposlala,na plucne tiez nie.....zubne neriesi ci mam alebo nie....a ku obvodnej naco?Ale niekde som aj citala ze povinne su iba prehliadky na gynde.Idem to omrknut,ale podla mna je to blud ze prides o prispevok ake nepojdes na plucne.Ved pokial nemas ziadne problemy tak naco by si tam sla?Chytit nejakeho bacila?

janusha33
19. mar 2012

http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=55 Tu je to vsetko relativne dobre rozpisane,ale neviem ci je vsetko aktualne...

lunnka
19. mar 2012

@fide ano povinny je len gynekolog a potom asi ten pediater
a toto je uz na mna prilis komplikovane, zavolaj si tam, ja som prevolala majland kym som sa dopatrala co mam robit, kazdy sa len odkazoval na niekoho ineho, maju tam v tom riadny chaos..ale myslim ze o materske z DNP sa ziada dnom ked nastupis na matersku..

katuskaaa29
19. mar 2012

@fide Ja tak viem, ze povinne su iba gynekologicke prehlaidky, cize poradne.

fide
19. mar 2012

@lunnka ako ja mam tetu na socialke ale som si myslela ze jej nebudem musiet volat ak by ste to tu neiktora vedeli....pohoda ..sak do nastupu na MD by som mala mat min 2 amax 4 t... na MD z DNP sa da nastupit aj neskor teda od dna narodenia dietata lebo sak ked ti nevychadzaju dni pred tym tak ti napisu iba rozhodnutie ze nemas narok na materske koli tomu ze nemas este splnenych 270 dni oni nepozeraju ze dnom narodenia dietata ich uz splnenych mas ....to je taky blby sistem ..asi si zavolam...🙂

lunnka
19. mar 2012

@fide aha ano to mas pravdu, som si neuvedomila ze este nebudes mat 270 dni a ked tam mas tetu to je vyborne, sa mozes popytat ti poradi..

fide
19. mar 2012

@lunnka joj no len tie nase socialne tety nie su moc vyskolene na to aby vedeli poradit ...mnohokrat mi nevedela poradit aj ked chcela a dokonca na zaciatku tehu mi poradila zle :( aj ked chcela dobre....som poistena iba z minima... no tak materska nebude ktovie aka ale aj 200 eur pomoze mesacne

leonna
19. mar 2012

@lucyfuk77 aj mna to caka o dva tyzdne a chcem ist k doktorke Malovej. je vraj skvela....tak som zvedava 🙂 ale ako pise danculka24 aj ja som pocula, ze na antolskej su vsetko skveli odbornici. preto aj uvazujem, ze si nebudem lekara zazmluvnovat a necham to na toho co bude mat prave sluzbu.....uvidime 🙂