icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

mirkave
19. mar 2012

@lunnka @pokito 😀 ako ste pisali o sexe-ja nan mam chut,ale kym sa k nemu dostane,tak pride na mna obrovska unava a zo sexiku nic neni 😅

lucyfuk77
19. mar 2012

@leonna platiť si nechcem ani ja, len neviem ku komu do poradne 😵

mirkave
19. mar 2012

aj na mna pomaly ide tvrdnutie bruska,alebo neviem co to je 🙄 jakmile vyjdem z bytovky v momente sa asi drobec zacne tlacit a natahovat,alebo ja neviem........ a normalne ma zacne brucho pobolievat z toho ake je napnute naprasknutie.v stredu mam poradnu,tak sa nesmiem zabudnut na to opytat

leonna
19. mar 2012

@lucyfuk77 ja pojdem k tej Malovej 🙂 Ona je tam vraj v stredu a stvrtok...

mirkave
19. mar 2012

@michalienka25 no pekna zmena 🙂 mna by slahlo,ak by mi povedali,ze z nasho chlapika bude nakoniec baba 🙄 ja by som normalne aj plakala 😀 velmi sa tesime na malinkeho.doma uz mame velku slecnu,tak sa nam chlapik hodi do paru 😉 😅 ale klasika-hlavne,nech su nase deticky zdravucke 😵

petra1209
19. mar 2012

dnes funím ako lokomotíva, nie a nie sa normálne nadýchnuť 😒

mirkave
19. mar 2012

@janusha33 je tam relativne vsetko v tom clanku,co si sem dala,len su tam nejake male zmeny.
ja-alebo mg pojdeme vsetko vybavit v tyzden,ked sa vratim z porodnice.cim skor sa veci vybavia,tym skor budeme mat pokoj 😉

v stredu chcem ist na socialku,tak skusim pozistovat nejake veci okolo druheho piliera,papierovaciek ohladne materskej,terminov na vybavenie a tak........vezmem si papier a pero,budem si robit poznamky a budem sa tvarit velmi mudro 🙄 😀

janusha33
19. mar 2012

@mirkave No ja ked si pomyslim kolko namahy ma to bude zase stat tak ma pomaly prejde aj chut,ale pre muzicka sa stale nejak premozem aby tym netrpel.....a potom sa vyvalim doslova jak vorvan....

sisaadam
19. mar 2012

@petra1209 treba ubrať paru🙂 ja mám niekedy pocit, že mi malý vytlačil pľúca až ku krku, nie a nie sa nadýchnuť poriadne:(

mirkave
19. mar 2012

@janusha33 u nas je to tak,ze ja mam chut cez den-a to som sama doma ☹ .kym dojde risko z robotky,tak mu este nieco pekne zasuskam do uska,ale kym dojde ten spravny cas (hlavne zaspatie simonky) tak sa mi niiiiiic nechce a ledva sa hybem.ale tak nemozem povedat-z casu na cas mame ťuťumuťu 😀 a sme spokojni obaja 😅 .len to funenie a vorvanie vyvalenie sa po tom celom je sranda 😅 😀

sisaadam
19. mar 2012

@mirkave no super, tak sa teším na čerstvé a cenné informácie🙂

danculka24
19. mar 2012

@leonna aale aj tak uvažujem o zazmluvneni lekara 😀

gugolina
20. mar 2012

@alicia28
ahoj dakujem pekne za odpoved 🙂nastastie to nemam pravidelne len obcas, ale aj tak som sa chcela spytat ci je to normalne. Teraz som mala napr 3 dni klud zase tlacil na rebra 🙂 ako pises aj moj maly je totalne akcný niekedy mam pocit ze ani nespí 🙂 kope stale den aj noc 🙂 ja som mala doteraz len raz menej zeleza ale inak zatial bolo vzdy vsetko oki 🙂 sufam ze to tak bude aj dokonca 🙂 prajem krasny dnik

gugolina
20. mar 2012

@mirkave
Ahoj Mirkave dakujem velmi pekne 🙂 ano ano take cosi 🙂 je to neprijemne a nastastie sa to vyskytuje len obcas.... tak som rada ze je to normalne a mava to viacero dievcat 🙂 mamiciek 🙂 ale este to nejako vydrzime ved uz len chvilocka 🙂

katkamiki
20. mar 2012

@fide prave som sa pozerala, tak ja beriem 3 x 500 mg magnezia, takze ak by mi zvysil, tak asi len o jednu tabletku.. :(

janusha33
20. mar 2012

No a uz sa pridavam aj ja k nizkozelezitym.....som si volala teraz o vysledky tak sa mam zastavit pre recept na zelezo......este uvidim ci ho vobec vyberiem lebo nemam chut na zapchu.....radsej sa napcham cviklou.....je pravda ze som ju poslednu dobu nejak zanedbala.....nesla mi nejak na chut ci co...

tiuska77
20. mar 2012

Ahojte 🙂 pekný dník... neviete poradiť resp. podeliť sa o radu aký teplomer máte alebo plánujete? Rozmyšlam nad tým bezdotykovým čo meria teplotu za par sekúnd z hlavičky ale 45€ je dosť... a oplatí sa vôbec..mam doma ten orálny ale určite nebudem malej držať v puse 2 min kým to zmeria teplotu....tak diky 😉

svetlusska
20. mar 2012

@mirkave ahoj a mozem ta potom ked si pozistujes tie info ohladom tej socialky hodit aj sem, mna by to tiez zaujimalo ze ako to vlastne je 🙂 dakujem

babush
20. mar 2012

@tiuska77 ja som doteraz pri malej pouzivala rychlobezku digi teplomer, co je aj do pusy, aj pod pazuchu aj do ritky 😀 Ale mala sa mi zacala teraz bat teplomera, tak som bola nutena kupit ten bezdotykovy teplomer. Mali ho v akcii v Sun pharme lekarnach za asi 30E. A som rada, mozem merat, aj ked spinka, len jej zakryjem oci, nech ju to svetielko nebudi a hotovo. Takze podla mna, sa oplati 😉

@janusha33 zelezo moze mat na teba aj opacny ucinok, takze aby si potom stihla dobehnut hehe

erika439
20. mar 2012

@tiuska77 ten bezdotykovy je super, ale je ozaj drahý. Ja mam doma digitalny s ohybnou špičkou a ten sa da použiť aj do zadočku, kde je pre babatko najrychlejsie a najpresnejsie meranie. Ked bude vacsie tak mu budes uz merat teplotu klasicky v ustach alebo pod pazuchou.

erika439
20. mar 2012

ja mam pocit ze na mna ide nejaka choroba, prechladnutie alebo chripka .... vcera ma strasne bolelo vecer hrdlo ... ale v noci som sa troška vypotila... vcera cajiky hned som varila, dala som si med, vytlaceny citron, anticol, dneska kusok lepsie. Poradte este nieco na zapchaty nos okrem morskej vody ....

prinzesz
20. mar 2012

ahojte kocky, len taka otazocka, nechavate sa fotit myslim u profi fotografa? ja o tom premyslam ale akosi neviem.. a nechali ste si urobit 3D alebo 4D utz?

cobhan
20. mar 2012

@erika439 tiez na mna cosi lezie ☹ Ja som zatial skusala len morsku vodu, aj ked minule, ked som mala nadchu som si do vody dala aj par kvapiek eukalyptoveho oleja a az potom som si vsimla, ze tehotne by mali pouzitie skonzulovat najprv s lekarom 🙂. Ale pomohlo a to bolo hlavne.
Teraz ma trapi len nos, ale strasne. Za posledne tri noci som spala dokopy asi 6 hodin a teraz sa snazim fungovat v robote...

cobhan
20. mar 2012

@janusha33 mna tiez upozornili na nizsiu hladinu zeleza..ze stale v norme, ale nizsia. Tak som si kupila cviklu, pre istotu, ale vobec na nu nemam chut, takze to s tym zelezom asi az take zle nebude 🙂. Najhorsie je, ze sa zo mna stava masozravec, kazdy den by som len maso jedla.
Inak vcera som v ramci protizapchovych opatreni vyskusala slivkovy dzus...vyborna vec, ale treba pit rano a nie poobede ako som to velmi inteligentne spravila ja. Este o polnoci som sedela na zachode a potichu nadavala. A prvykrat som pochopila, preco si ti nasi chlapi nosia na zachod casopisy...ja som tam za ten vecer a noc precitala celeho Soudce Ti - Basnik a vrazda. 😀

janusha33
20. mar 2012

@cobhan No lenze ja nemam ze nizsiu hodnotu.....ale doslova malo zeleza....ze musim si ist pre recept na zelezo a uz teraz viem ze z toho bude zapcha ked ho budem brat

janusha33
20. mar 2012

@babush No to urcite mat nebude.....som darca krvi a predtym nez som spoznala cviklu som s tym uz mala problem ze ma vyradili z darovania pre malo zeleza a dali mi myslim feronat alebo maltofer neviem uz.....a zapcha jak svina.....

katkamiki
20. mar 2012

@janusha33 Ja mam tiez malo zeleza od zaciatku tehu beriem tabletky, na zaciatku to bolo dost velka zapcha, ale potom si telo asi na to zvyklo a teraz uz chodievam pravidelne kazdy den. a beriem to uz vyse 5 mesiacov.. Ak budes mat silnu zapchu, povedz to svojmu gynekologovi, aj ja som to povedala a predpisal mi potom taku vodu, ktoru som si davala 3 krat jednu lyzicu denne, ( celkom dobre to chutilo 🙂 ) a na druhy den som isla hned.

janusha33
20. mar 2012

@katkamiki Ono prinajhorsom mam doma Regulax,len sa musim pozriet ci to mozu aj tehotne a prinajviac najhorsom nebudem brat zelezo ale budem tlacit do hlavy cviklu a bdue dobre.

katkamiki
20. mar 2012

@janusha33 ja som jedla aj cviklu, ale moc mi to nepomohlo, asi som jej malo jedla... vysledky na zelezo mam stale zle... A povedali mi, ze ich budem musiet brat aj po porode, lebo ze koli babu, ze je mozne, ze aj babo bude mat malo zeleza, ked sa narodi, tak neviem..

stvura
Odpoveď bola odstránená