Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
Dnes 8:18 sa nam narodil Matej, 51cm, 3850g. 😉
@lucyfuk77 gratulujeemmm, vela zdravička obom
@katkamiki mne prišlo vyrozumenie cca 2 tyždne dozadu, na MD som od 2.4.
@danculka24
@pokito dakujeme kocky 😉 uz ste na rade...
@mirkave aj ja mam od včera čajik už konečne 😀
@pokito šak ja s Tebou neboojj
@danculka24 rano o 5:15 kontrakcie (zobudili ma) o 5:50 ma skontroloval lekar o 6:00 som bola na sale (bez sprchy, klistyru) a o 8:18 bol na svete. S peda a na 100000% spokojna, vysmiata, neunavena...
@danculka24
Neboj,ja som mala sekciu a poho,aj ked,ale za ten batoztek to stalo xixix.
prave som prisla z monitoru, vsetko postarom, mam prist v piatok ak dovtedy nic, nemusim nalacno, vysetria ma a potom sa uvidi co so mnou..takze super, zas som z toho mudra... pytala som sa na ten hmat, robi sa u nas, ale len niektori lekari a ze ked som na to pripravena- myslia tym asi ked mam kontrakcie len sa neotvaram, lebo psychicky asi nikdy 😀a ze mam upratovat aby sa mi to spustilo.. pekne, teraz ked som uz muzom rozmaznana mam sa lopotit 😅
@lucyfuk77 vau, super
Baby je to normalne, ze v poradni vas gynekologicky nevysetruju? Iba chytia brucho...
Ja vobec neviem, ci sa otvaram alebo nie.. A to prvy termin porodu uz mame za sebou
...až teraz som čitala o tom hmate...to fakt v tomto storočí sa také veci ešte robia? 😠
no dnesna nekonecna poradna..asi 30 zien predomnou..iba teraz som dosla domov..a to som bola u doktorky asi 3 minuty...vraj ak do nedele neporodim,tak v pondelok ma prijmu do porodnice..uz mi vypisala papiere...este sa neotvaram...tak uvidime...myslela som si,ze ma posle do porodnice hned...no vsetci maju cas...joooj ja to chcem mat za sebou...dufam, ze mala bude v poriadku....

@kocica43 Joj, oni maju vzdy cas na vsetko... My nemame na platenie cas 60 dni ani nahodou 🙂
Som tam teraz volala a zase "velmi mila " pani ma hned odbila, ze som to este nedostala vyplatene, ze co chcem od nich, ze to rozhodnutie mi pride az vtedy, ked mi to vyplatia.. Tak som jej povedala, ze sa chcem len informovat, ako to u nich funguje, ze som nevedela a ona tava, ze tak uz viete...JOj, tam su take " mile " tie pracovnicky.. 😀 radost s nimi spolupracovat 🙂