icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

katkamiki
9. máj 2012

@kocica43 Joj, oni maju vzdy cas na vsetko... My nemame na platenie cas 60 dni ani nahodou 🙂

Som tam teraz volala a zase "velmi mila " pani ma hned odbila, ze som to este nedostala vyplatene, ze co chcem od nich, ze to rozhodnutie mi pride az vtedy, ked mi to vyplatia.. Tak som jej povedala, ze sa chcem len informovat, ako to u nich funguje, ze som nevedela a ona tava, ze tak uz viete...JOj, tam su take " mile " tie pracovnicky.. 😀 radost s nimi spolupracovat 🙂

pokito
9. máj 2012

@katkamiki jooj, ja by som ju poslala do teplych krajin za take spravanie...

kocica43
9. máj 2012

@katkamiki vsak to.neochota.ako keby to islo z ich vreciek.a od kedy si na materskej?

tiuska77
9. máj 2012

@katkamiki mne ešte tiež nič neprišlo a to som šla na matersku pred veľkonočnými sviatkami.... oni maju čas my musime hned všetko urobiť 😒

katkamiki
9. máj 2012

@pokito No ved som ju aj poslala.... Hrozne spravanie :(
@kocica43 presne, hraju sa na dolezite, ako keby oni mna vyplacali. Ja som nastupila na matersku 7.4.

lucyfuk77
9. máj 2012

Dnes 8:18 sa nam narodil Matej, 51cm, 3850g. 😉

tiuska77
9. máj 2012

@lucyfuk77 gratulujem....veľa zdravička, mliečka..uži si maličkeho 😉

bazulda
9. máj 2012

@lucyfuk77 gratulujeeem, vsetko dobre, vela mliecka a zdravicka 🙂

danculka24
9. máj 2012

@lucyfuk77 gratulujeemmm, vela zdravička obom

pokito
9. máj 2012

@lucyfuk77 gratulujem Lucka, prajem vsetko zdravie a stastie sveta 🙂 🙂 🙂

danculka24
9. máj 2012

@katkamiki mne prišlo vyrozumenie cca 2 tyždne dozadu, na MD som od 2.4.

lucyfuk77
9. máj 2012

@danculka24
@pokito dakujeme kocky 😉 uz ste na rade...

danculka24
9. máj 2012

@mirkave aj ja mam od včera čajik už konečne 😀

pokito
9. máj 2012

@lucyfuk77 aale kdeze, ja pojdem uplne posledna... ☹

danculka24
9. máj 2012

@pokito
@lucyfuk77 až za dva tyždne 😀, baby ako ja sa začinam fest bat, aky bol porod, a ako drobček maš ho pri sebe ?

danculka24
9. máj 2012

@pokito šak ja s Tebou neboojj

lucyfuk77
9. máj 2012

@danculka24 rano o 5:15 kontrakcie (zobudili ma) o 5:50 ma skontroloval lekar o 6:00 som bola na sale (bez sprchy, klistyru) a o 8:18 bol na svete. S peda a na 100000% spokojna, vysmiata, neunavena...

penelopa
9. máj 2012

@danculka24
Neboj,ja som mala sekciu a poho,aj ked,ale za ten batoztek to stalo xixix.

lunnka
9. máj 2012

@lucyfuk77 gratulujem aj jaaa!! vela zdravicka obom 🙂
@katkamiki no ano v ZA ti to pride az ked ti nabehnu peniaze na ucet..nabiehaju okolo 20. v mesiaci, mne asi na druhy den prisiel list..cize ked som nastupila na md 29.3., vyplatili 20.4. a potom nejak par dni nato prisiel list.

lunnka
9. máj 2012

prave som prisla z monitoru, vsetko postarom, mam prist v piatok ak dovtedy nic, nemusim nalacno, vysetria ma a potom sa uvidi co so mnou..takze super, zas som z toho mudra... pytala som sa na ten hmat, robi sa u nas, ale len niektori lekari a ze ked som na to pripravena- myslia tym asi ked mam kontrakcie len sa neotvaram, lebo psychicky asi nikdy 😀a ze mam upratovat aby sa mi to spustilo.. pekne, teraz ked som uz muzom rozmaznana mam sa lopotit 😅

zlobinka
9. máj 2012

@katkamiki no moj najprv chcel a teraz sam nevie...a ani ja neviem..uvidime na mieste ako sa obaja rozhodneme...

danculka24
9. máj 2012

@lucyfuk77 vau, super

zlobinka
9. máj 2012

@katkamiki no to hej..socialka ma na to 60 dni - ich nezaujima,ze clovek caka na peniaze...pocernejsi obyvatelia urcite necakaju tolko dni...urcite im tam robia bordel...to len obycajny ludia su na tom najhorsie...brr

zlobinka
9. máj 2012

@lucyfuk77 gratulujem...hodneee zdravicka obom...

verca007
9. máj 2012

Baby je to normalne, ze v poradni vas gynekologicky nevysetruju? Iba chytia brucho...
Ja vobec neviem, ci sa otvaram alebo nie.. A to prvy termin porodu uz mame za sebou

tiuska77
9. máj 2012

@verca007 ja mam sice poradňu každy týždeň ...ale pozrie srdiečko prietoky a to je všetko..tiež neviem aká ja moja malička veľká, či som otvorená...nič... 😒

tiuska77
9. máj 2012

...až teraz som čitala o tom hmate...to fakt v tomto storočí sa také veci ešte robia? 😠

zlobinka
9. máj 2012

no dnesna nekonecna poradna..asi 30 zien predomnou..iba teraz som dosla domov..a to som bola u doktorky asi 3 minuty...vraj ak do nedele neporodim,tak v pondelok ma prijmu do porodnice..uz mi vypisala papiere...este sa neotvaram...tak uvidime...myslela som si,ze ma posle do porodnice hned...no vsetci maju cas...joooj ja to chcem mat za sebou...dufam, ze mala bude v poriadku....

janusha33
9. máj 2012

@katkamiki To nie je pravda ze to rozhodnutie dostanes az ked to budes mat vyplatene.....ja to rozhodnutie uz mam a este nic mi nevyplatili

lunnka
9. máj 2012

@janusha33 ale v ZA to tak zvacsa robia a @katkamiki je zo ZA ak sa nemylim