icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

zlobinka
9. máj 2012

@babush gratulacia velka...

pokito
9. máj 2012

@babush gratulujem 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
danculka24
9. máj 2012

@lucyfuk77 jej že zdravime oxi

lucyfuk77
9. máj 2012

@danculka24 odkazem 😉 inak krpec spi od14:00 stale ...

verca007
9. máj 2012

ako prehovorit syna aby sa narodil?

cimage
9. máj 2012

Caute baby,dakujeme za gratulacie, maly je dobrucky, vela papa, asi mame vymeneny den s nocou. Pockame par dni, mozno sa to zmeni

Gratulujem novym maminkam a detickam, prajeme vsetko naj a vela mliecka

sisaadam
9. máj 2012

@verca007 tiež mi daj vedieť keď prídeš na tie správne slová;)

babush
9. máj 2012

@verca007 daj dlhu prechadzku, teply kupel a rozluckovy opatrny sex s muzom 😀 😀
@cimage aj my mame otoceny den s nocou, ale nasa Linda sa aj narodila v noci, tak predpokladam, ze to je ta pricina. Ale momentalne ma narok na vsetko...toto moje zlato

A dakujeme vsetkym za gratulacie 😉

verca007
9. máj 2012

@babush toto nepomaha 🙂
@sisaadam a ty aj citis nejaku pripravu na porod od tvojho tela? Lebo ja sa citim ako keby som nemala ist ani rodit..a to dohovaram malemu kazdy den a ten ma len kopne a zaspi spokojne

babush
9. máj 2012

@verca007 no mne 2x pomohlo 😀 ale kazdy je iny. Drzim palce,nech ho uz prehovoris

sisaadam
9. máj 2012

@babush to som absolvovala všetko do bodky včera a dnes ležím doma na gauči a malý spokojný vo mne...no neviem čo by na neho už mohlo platiť...nalákam ho na lízatko?;)

sisaadam
9. máj 2012

@verca007 no nič moc, skúmam sa každú chvíľu ale nič nové nezisťujem...mám pocit akoby som mala ešte taký mesiac pred sebou...čo ma stresuje ešte viac ako samotný pôrod xi.Ale u kamošky to prišlo dosť náhle...v pondelok doobeda sa mi sťažovala, že malému sa nechce von a v ten istý deň v noci to mala za sebou.....tak asi už len čakať nám zostáva;)

dadikadodik
9. máj 2012

No majovky 🙂 V pondelok nastupujem do nemocnice , tak dlho som na tuto chvilu cakala, az sa zacinam bat 🙂 Ale teraz si este chcem uzit krasne posledne dni s brusinkom 😉

mirkave
9. máj 2012

@verca007 ked na nieco prides,tak daj vediet 😉

cimage
9. máj 2012

@verca007 ja som tiez nemala ziadne naznaky porodu a uz sme boli po termine, den pred porodom mi odisla zatka, par krcov a nic viac. Baby ma potesili, ze ked odide zatka, tak to moze byt aj tyzden kym sa to rozbehne, ale uz v noci o 3 sa nam zacali kontrakcie. Takze sa neboj,ze nemas ziadnych poslickov, ja som ich tiez nemala a maly je na svete 😉

lunnka
10. máj 2012

@dadikadodik no ja zajtra doobeda..uz sa mi ani spat neda 😉 ale predtym idem este umyt balkon, trocha postrasim okna a este raz skontrolujem tasky 😎

jagu81
10. máj 2012

@babush gratulujem, a hlavne veľa zdravíčka prajem 🙂

cobhan
10. máj 2012

@babush pripajame sa ku gratulaciam a prajeme vela mliecka 🙂

cobhan
10. máj 2012

Zase vas nestiham citat 🙂. Vcera sme sa mali tazky den, mna prepustali z nemocnice 4 hodiny, pretoze sestricka si este spomenula, ze mi neurobili krvne testy na zelezo, tak musela brat rychlo krv a cakala na vysledky, potom cesta z Dublinu do Corku - to mi pred Corkom zvonil telefon, ze sanitka s Miou odisla len pred chvilkou a mali startovat spolu s vlakom, v nemocnici sme na sanitku cakali skoro 4 hodiny, pretoze mali meskanie...asi vam nemusim hovorit tie nervy, co som mala a scenare ake sa mi prehanali hlavou uz poslednu hodinu (drahy sa potom priznal, ze ani jeho uz nic mudre nenapadalo), navyse ako bonus som si v Dubline nestihla vybrat lieky proti bolesti a musela som cakat kym dojdeme do Corku a to som sa uz plazila do prvej lekarne..ale to bolo vlastne to najmenej.
V Corku sme dostali k Mii sestricku, co jej vsetko padalo z ruky a psychologia 0 bodov (ked som videla Miu ako reve, tak som sa ju vrhla utesovat a brala na ruky a tato mi hned pchala do ruk papier, ze mam podpisat suhlas na odber krvi na nejake vysetrenia, stale cosi mlela, ze dieta tam ostane kym nebude mat 2.5 kg a tak), potom mladu lekarku, co len odbiehala a az po 2 hodinach dosla zlata baba, co nam vsetko vysvetlila, ukludnila nas, povedala aky bude postup, nadskrtla plan a v relativne dobrej nalade nas poslala domov. Dnes ideme za dve hodinky naspat na stretnutie s konzultantom, pri tej prilezitosti Miu dame zaregistrovat (od soboty o nej este nikto nic nevie, stale je vedena ako baby Korenova-Sokol) a skusim ju trosku nakojit, pretoze sa zda, ze to mliecko sa nam predsa len rozbehlo.
No a bodka za vcerajskom bola, ked sme dosli na parkovisko a zistili sme, ze baterka v aute je totalne vybita ( a ako bonus zadok auta vytrcal vonku a bol kompletne osrany od vtakov) a automat pytal 150 Euro za parkovanie. Nastastie tam bola tabulka,ze v pripade Long term parking treba kontaktovat security. Tak som tam utekala, rychlo im povedala, co sa stalo a sekuritak uplne zlaty hovori, ze nech ho pockame pri aute a dojde. Dobehol aj s kamosom, nastartovali nam auto a ze ak 5 minut pockame, tak nemusime platit nic, lebo vraj im dosla hlaska, ze sa pokazili rampy, tak za chvilku ich dvihnu a my mozeme ficat domov 😀

suzan1111
10. máj 2012

@cobhan no teda ako tak citam, ty mas dobre rusne chvile 😀 sa vobec nenudis... 🙂

gugolina
10. máj 2012

@cobhan No veru ina story.... este ze v tom vsetkom su aj pozitivne chvilky 🙂 popri tom vsetkom chaose 🙂 drzim palceky nech ste uz aj s Miuškou doma 🙂

fide
10. máj 2012

Baby ja som dostala termin SC na 22.5 o kontrakciach sa mi ani hovorit nechce kedte koli nim sme boli 6 t. v nemocnici....bruško tvrdne kedy chce ale nieje to nic strasne prave naopak mam pocit ze sa to zastavuje 🙂 ale dnes rano som mala taky hnedasty hlien myslite ze to moze byt hlienova zatka? v pondelok som bola este zatvorena a krcok bol 1cm...moze sa to pohýnat aj bez priznakov? Ja sa itim uplne super ako sem tam si sadnem a rozdycham ale nic strasne to nie je ....Elisku som rodila tiez SC takze poslickov som si uzila od 20 tt a po jednej dlhsej bolesti v krizoch som sa bola dat skontrolovat a ze na 5 cm otvorena ... tak sa bojim ze teraz nerozoznam ak by na mna dosiel normalny porod....kazdy ma ine priznaky a ja mam skoro hodinu cesty do nemocnice.....tak zacinam mat stres....

janusha33
10. máj 2012

@babush No Risko sa narodil o pol tretej popoludni a sme s nim vybabrali aby si to nejak sam neotocil.Dopoludnia ked sa zobudi sa s nim troska mojkam,otocim ho troska na brusko aby nebol stale na chrbte....potom sa napapka a spinka a popoludni ked sa zobudi ho zase troska podrzime hore,sa s nim pobavime,potom sa napapka zaspinka a okolo siestej-siedmej sa stale sam zobudi to ho okupeme,napapa sa a zvykne spat do tej deviatej,potom sa zobudza az po polnoci a potom az okolo tretej a potom az rano okolo siedmej.Aj v porodnici mi ho nosili najprv o tretej,potom o siestej,potom o deviatej.....v podstate kazde tri hodiny....potom som ho mala pri sebe a papal ked sa zobudil.Nasilu som ho nebudila.On sam vie najlepsie kedy je hladny.Ale taky je zlatunky....necha aj nas vyspinkat.....a so zaspavanim tiez nema problem....sam sa upokoji v postielke a zaspi.

fide
10. máj 2012

@katkamiki no ja som mala podobne pocity asi pred 3 t. a to som bola este v nemocnici ... moze byt ze sa ti babo tlaci dolu a tiska na mechur ... potom sa nevies dostatocne vycikat...skus si lahnut a podlozit ritu vankusom ..a ked sa babo trocha posunie hore pri prvom nutkani chod na wc...to by mohlo aspon na hvilu zabrat ...Urinal je super ...no ale moze to byt aj otvaranie sa ci nie???nie vzdy musia dojst kontrakcie s otvaranim sa teda aspon ja som tak rodila Eli ze bolesti v podbrusku a v krizoch jedna kontrakcia a dr ze som na 5 cm otvorena ... tak som zvedava ako to bude teraz... lebo mam ozaj stresy....

stvura
Odpoveď bola odstránená
janusha33
10. máj 2012

No ta socialna poistovna je fakt uzasna....mne povedali ked som tam niesla papier na materske ze mam pootm doniest kopiu rodneho listu,muzovi na matrike povedali ze mame do 45 dni nahlasit v socialnej poistovni ze sa staram o dieta aby sa mi to zaratalo do dochodku a on tam dnes isiela mu povedali ze rodny list netrebalo niest a ze ja mam prist az ked mi skonci materska a zacne rodicovska.No lava ruka nevie co robi prava.Teraz nech sa vysomarime co mame a co nie.Na urade prace mu dali dalsi kopec papierov,takze tam moze ist potom este raz.Aspon matrika vcera a zdravotne poistenie islo lahko.No jedna katasrofa su tie urady,ved to je hrozne pre taku slobodnu matku ked si to musi sama obehat.Moj muz musel dovolenku vybrat kvoli tomu.

fide
10. máj 2012

@dadikadodik ahoj ides do Lv nemocnice??? Ja budem rodit nakoniec v Nr ... tam som bola hospitalizovana a a tam mi aj dali termin na SC....:( tak si uzi posledne chvílky s brusinkom ....

dadikadodik
10. máj 2012

@fide ahoj, akurat som na teba pred par dnami myslela 🙂 ano idem do Lv nemocnice...takze nakoniec SC?
dakujem, podobne aj ty, drzkajte sa 🙂

fide
10. máj 2012

@stvura no len ja mam normal termin az 30 .5 a sc mi naplanovali na 22.5...koli tomu ze uz mam jednu SC za sebou ... inac by som chcela rodit spontalne a snazim sa preto robit vsetko ...predoperacne by mali byt max 10 dni staré ze?? ja idem v pondelok znova na poradnu a chcela by som aby sa do vtedy daco hyblo 🙂 tak uvidime...