Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
Kocky má niektorá bud týždeň termín na kramároch ?
no tak volala som do tej soc.poisťovi-tak záhada je vyriešená. Zamestnávateľ ma zabudol prihlásiť na MD,tak im tam ešte svietilo,že som na RD tak to nemohli likvidovať. Aže peniažky dostanem až nabudúci mesiac,za 2mesiace,lebo oni majú termín vyplácania do neviem kedy a to už nestihla. Tak ale pani sľúbila,že aspo=ń to rozhodnutie mi pošle v pondelok,aby som ho mohla zaniesť na úrad práce,aby mi z tamadiaľ vyplatili rodičovský. No úžasné čo?! Tak asi sa pôjdeme pásť na pašu. 😝
ach este len rano a ja uz vytocena do nepricetnosti... idem si nakupit do obchodu a tí sprostí ludia si neodpustia sproste poznamky.... Hned jedna tetka aka si velka , "riadna mamina", este som to predýchala , teplo jak ach tak som si na cestu kupila nanuk, vychádzam z obchodu a postarka mi šplechne aby si nepribrala.... nech sa kazdy stara o seba... dost ze cakam uz kedy to bude , sama sa citim velka, nepotrebujem to este pocuvat od iných... to aby som asi do porodu ani z domu nevychádzala.... hrozne vrrrrrrr....
No ako baby čakateľky?? 😉 .. ja furt ništ a dnes taký pekný dátum 😒 ..ale snaď by sa to mohlo ešte do večera zvrnuť...moja dnešná kontrola...prvý x v tehu ma vyšetrili zdola a som zistila, že som otvorená na úbohy palček ☹ ... a keď neporodím cez víkend tak v pondelok ďalšia kontrola.. voda ma malá dosť a potravinky jej idú tak to neriešia 😖 ...ale inač sa mám super 🙂
jupiiiiiiiiiiiii ja sa tesim, mne sa narodi zajtra 🙂 uz sa neviem dockat
@kwatka Toto iste sa stalo aj mne ale ked som bola este na PN, zamestnavatel zabudol poslat listok na penaize a ja som nedostala jeden mesiac vyplatu, cloveka moze aj porazit, ako keby penaiezky nepotrebujeme:(
@gugolina preesne, ti ludia su na hlavu, nic si z nich nerob aj ked sa to neda, mna sa furt kazdy kto ide okolo pyta, ze no co este nic??ako keby nevidia ze mam brucho, tak asi este nic, mi to ide hore krkom vsetko, fakt nech sa staraju o seba, baby jedni zvedave. a ked idem po meste, tie pohlady niektorych ludi, ide ma rozdrapit, ako keby nikto nevidel tehotnu zeny 😠
@tiuska77 no súhlasim s tebou, dnes je pekný dátum - takže som sa rozhodla že dnes to skúsim s jednou s tých zaručených metod na vyvolanie pôrodu a upratujem... brucho mi tvrdne ale to je asi tak všetko. a z trošky upratovania (umytie podláh, umytie interierových dverí) som uplne KO :(
@jarabica123 presne hrozne cosi,dost ze sme same nervozne a nevieme sa dockat dna D a estie tie hlupe otazky a poznamky ... Uz len chvilocka kocky musime to nejako vydrzat ;)
@tiuska77 Aj ja som dufala, ze snad dnes, 25.5. to uz pride, v noci ma dost pobolievalo brucho. Ale vyzera to, ze zase nic, tak som si povedala, ze to mozno neprichadza, lebo na to prilis myslim a drobec ma chce mozno prekvapit. Ved nech sa vypyta na svet, kedy on bude chciet. Tak si robim normalne plany na vikend akoby som ani nemala rodit - grilovacka na zahrade atp. (tak snad mi nevyjdu 😀)
@bublinka76 no asi aj ja to už budem musieť tak riešiť ..že to konečne riešiť nebudem xixi... keď ja sa jej neviem dočkať a ona ma má na saláme...už teraz nepočúva ešte je len v brušku 😀
@tiuska77 tento dátum sa nám asi páči viacerým 🙂 len neviem či to rovnako vnímajú aj tie naše detičky. u mňa to vyzerá stále rovnako, t.j. ani náznak kontrakcií, ani tvrdé brucho ... a pritom hlavička bola už v utorok nízko, Dr. povedal, že skoro von. ... tak ja už neviem, zasa som preleštila okná, tento mesiac už asi 3x 😀 som ich nikdy nemala také čisté. Baby ako ich ideme dostať von?
@jagu81 no ak by si mala zaručený recept tak sem s ním 😉 .... ja som dnes bola na ozvach priamo na pôrodnej sále, dnes mali službu príjemné asistentky aj sympoš mladý lekár 😉 ... taky pekný deň... všetko hrá len maličkej sa nechce 🙂 ...mi hovor niečo o tých oknách..ja už aj všetky záclony čo som nemala dlho čas, som oendlovala, skrine mam popratané, kuchynskú linku celú... a už ani neviem čo mam robiť 😝
@tiuska77 no však keby bol zaručený recept, tak som už minimálne v pôrodnici alebo aj napäť doma s malou a nie stále takto 2v1. no čo už ešte musíme asi vydržať, kým sa tým našim bambulkám bude ozaj chcieť. Ja tiež doma stále dačo vymýšľam, už som aj v záhrade trocha okopávala - jediný efekt večer boľavé kríže a inak nič 😒 ... jaj už len trpezlivosť, len škoda že to mne moc nejde ... neznášam čakanie ☹
no tak to je aspoň náznak, že sa čosi blíži 😉 ja stále ako keby nič, absolútne ani jeden kŕč, tvrdé bruško, nič, nič, nič .... aj v utorok v poradni Dr. skúšal zvrchu štipkať do bruška, či sa stiahne maternica (vraj by sa mala) a tá moja samozrejme nič................ už to vidím tak, že do pondelka asi nič a v pondelok sa máme hlásiť na príjem, no čo už len vydržať 🙂
@tiuska77 Praveze to znamena, ze jej je u teba velmi dobre, nie ze ta nepocuva 😀
Ja mam kontrakcie skoro kazdy den, niekedy silnejsie, inokedy slabunke, obvykle v noci. Ale uz im neverim 😖 Vzdy ked zacali, cakala som, ze snad nieco, a...ono nic. Inak aj by som isla este na nakupy do mesta, ale to uz sa bojim.
@bublinka76
@jagu81 no ja to mam tiež len v noci ale pred spaním hopkam na fit lopte možno za to...ja idem tiež v pondelok na kontrolu a povedal, že sa už dohodneme čo ďalej...sestra príde z UK po roku a pol kvôli malinkej na buduci tyždeň domov na paru dní a tej sa von nechce...idem si kupiť zázvor a urobiť ten nápoj so škoricou a klinčekmi ...všetko treba skúsiť xixi
tak nerodime ani nahodou, ani sa nic nedeje, moja malinka uplne ignoruje ze je mesiac maj, asi chce byt junova
@danculka24 no vidíš, vidíš ťažko je to s tými našimi bambulkami. ani tá naša nevidí správne do kalendára 🙂
@jagu81 no ja neviem co s nou, ignoracia najvacsia z jej strany, nic nepomaha ju dostat von, ja uz neviem co vymysliet
@danculka24 hehe ale to si ešte pred termínom...počkaj keď ťa bude ignorovať aj týždeň po... 😝
@danculka24 ak na niečo prídeš daj určite vedieť, takých ignorantov je tu ešte pár 🙂 ja tiež neviem čo už robiť, aj som sa ponamáhala, malej dohováram aj po dobrom aj po zlom a nič, no asi je lenivá po mame - ja som sa narodila dva týždne po termíne, tak dúfam, že tá moja to stihne skôr 😉

@iukapiuka velika gratulacia 😉