icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

lenkalela
4. sep 2011

@tinara23 gratulujem ,krasne🙂..ja som skor neskusala..nemala som odvahu🙂

tinara23
4. sep 2011

@lenkalela mňa kamoška vyprovokovala, išla som do toho s tým, že škoda testíku aj tak tam nič nebude 😉 zajtra idem na krv a sono, tak dúfam, že potvrdia 🙂

lenkalela
4. sep 2011

@tinara23 urcite ano 🙂

manamani1
4. sep 2011

@lenkalela 10mlU- to by uz malo,vsak??? ms som mala dostat 02.septembra 😢

tinara23
4. sep 2011

@manamani1 ešte nestrácaj nádej, lebo ak si mala posunutú ovuláciu, tak ti ešte nemusí test ukázať

lenkalela
4. sep 2011

@manamani1 no hej malo ,ale ked si mala posunutu ovulku ,tak je tam nadej ,,,

naty1987
5. sep 2011

ahojky kocky 🙂
ale ste toho nakeclai 😀 vitam nove tehulky 🙂
ako vam baby je? jak sa citite???

ja mam obcas pocit ze uz zacinaju nevolnosti ale len ma napina a niektore veci mi smrdia ale nevraciam 😕
dnes som mala byt u dr. sice som tam prisla ale mali tam taky chaos a nestihali nesiel im tel. takze objednat sa nedalo a tak ma sestricka objednala az na stvrtok no uz musim si pockat

mimi
5. sep 2011

@lubica69 drzim palce! My tiez dufame, ze tentokrat to vyjde 🙂 Ja uz sa chystam k lekarovi, ale ma dovcu plus aj endokrinologicka, tak dufam, ze zajtra budem mat v rukach aj obrazok 🙂

mimi
5. sep 2011

@naty1987 ja som uz zacala zvracat, ale kupila som si homeopatika proti nevolnosti no a odnes mi aj pachy zacinaju vadit..Ale vydrzim to kvoli babu, ked sa pozeram na svojho prvorodneho, tak vsetko to stalo za to 🙂 Maly sa uz pyta kedy bude mat surodenca, ale zatial mu nechceme hovorit pokial nemam prvy trimester za sebou...

naty1987
5. sep 2011

@mimi no ja chvala bohu este nevraciam ale pachy citim
to je jasne pockaj az do prveho trimu a potom malemu oznam ze uz dlho sam nebude 🙂 🙂 a co uz premyslate nad menami???

kesika
5. sep 2011

Ahojte, tak ja som po včerajšom "špinení" skončila dnes u doktora. Malo by byť všetko v poriadku, ale Duphaston už mám nasadený 😒 . Fazuľku som nevidela, len gestačný vak a podľa neho som vraj v 4-5.tt, čo ma teda dosť prekvapilo, lebo podľa MS by som mala pomaly začínať 7.tt. Nejak sa mi nechce veriť, že by som mala až tak posunutú ovulku. Ale neriešim, hlavne, že to je zatiaľ OK.
A bolesti brucha mám parádne, cez deň aj v noci, ale mimomaternicoví nie sme, tak aj to je v poriadku 😀

naty1987
5. sep 2011

@kesika tak hlavne ze ste v poriadku a duphaston je dobry vela babam pomohol a teraz to chce klud a nic nerobit

kesika
5. sep 2011

@naty1987 Kľud a nič nerobiť... o tom snívam už dva roky, ale moje sny sa nestretávajú s pochopením u nás doma. Hlavne dcéra to nechápe 😀
Tak som sa dovolala na endokrynológiu. Sestrička mi povedala, že odbery u tehotných sa robia v 30.tt. To sa mi nejak nezdalo, lebo u malej som bola na začiatku a potom asi v 20.tt. Tak som chcela doktorku. Sestrička mi vynadala, že snáď mi odpovedala! Aj tak som chcela doktorku, tak mi ju nasraná prepojila. A doktorka že mám prísť v 9.tt na odbery. Pýtala som sa jej, či nie až v 30. a ona ma zjela, či mi na tom dieťatku nezáleží, že sa to musí kontrolovať! :D

naty1987
5. sep 2011

@kesika no to chapem ked mas taku malu princeznu co je aktivna 😀 tak vela kludu doma neni ale tak aspon troska
paaaaaaaani tak tej sestricke by som ale riadne vynadala!!!!! co si o sebe mysli?!!!!! ved zdravie miminka je najdolezitejsie a nic nezanedbat ked budu vsetci lekari pracovat ako ta sestricka tak sa mame na co tesit 😠 😠

manamani1
5. sep 2011

@mimi v ktorom si tyzdni?robila si si test?

manamani1
5. sep 2011

@kesika ake sutie bolesti brucha? ako pri prechladnuti,alebo ako pri PMS??

tinara23
5. sep 2011

ahojte kočky, tak ja už mám výsledky hcg 1131, na sone zatiaľ nič nebolo vidno, ale tak som iba 29DC a 16DPO 😉

naty1987
5. sep 2011

@tinara23 no tak to je paraaada 🙂 jupiiiii drzim palceky aby mimco krasne rastlo a nabuduce uz bolo pekne vidiet 🙂
kedy ides na sono zas? a teda si v kotorom tt?

tinara23
5. sep 2011

@naty1987 ďakujem :ň nabudúci týždeň idem znovu, ja som trošku viac pod dozorom, lebo mne trošku pomohli v centre asist. repr.. Mala by som byť iba 4tt.

naty1987
5. sep 2011

@tinara23 ahaaa tak snad bude vsetko ok 🙂
no to je skoro na sono ale tak teraz uz len cakat a mimi sa ukaze 🙂

anabelleee
5. sep 2011

@mimi Ahoj, ja mam tiez nevolnosti a zvraciam, uz asi tyzden....este neviem, ci budem patrit k aprilovkam, alebo k vam majovkam. Vo stvrtok sa dozviem. Je mi strasne zle, stale zvraciam a nic uz pomaly nejem. Chcem sa spytat, ako ti bolo pri prvom babetku, ako dlho ti bolo zle a v ktorom tyzdni to bolo najhorsie? A ake su to tie homeopatika na nevolnost?

teleranka
5. sep 2011

@anabelleee
cau anabelka, este stale ti byva zle? :(((
juuj...a skusala si si odsledovat, ci je to po nejskych jedlach, alebo stale, nezaleziac od toho, co spapas?
inak aj ja som vcera grcala... :((((
ako sa mate?

teleranka
5. sep 2011

inak ahojte tehulky..
neviem, ci budem patrit k vám alebo k aprílovkám, lebo dnes som bola na kontrole a lekár mi povedal, že som v 6.týždni...pricom predtým mi povedal iný lekár nieco ine a podla neho by som mala byt v siednom...ja tomu vobec nerozumiem, teda ako to vlastne je, neviete nahodou?
a ako sa citite? ako casto chodite na vysetrenia a ultrazvuky?

teleranka
5. sep 2011

@kesika
ahojky. pozeram, ze teta sestrička zjedla všetku "mudrost" sveta . juj, jak by som ja jej povedala svoje, keby mi toto spravila!!!
ale inak. ja som musela ist na odbery v 6.tyzdni. moj endokrinolog povedal, ze mi musi dat hladinu hormonov dokopy najnejskor do 8 az 12.tyzdna. dnes mi prisli vysledky, mam tam nieco zle, takze uz beriem euthyrox 50ku.
ale ze v 30.tydzni??? co jej drbe nacisto???

naty1987
5. sep 2011

cauky babulky
paani @anabelleee a neuzivas nieco na nevolnosti napriklad zazvor alebo tie lyzatka alebo nieco????

@teleranka: ked chces kludne zostan u nas aj tak je to jedno no nie?? hlavne aby mimi bolo zdrave
ja som u dr. este nebola idem prvy krat vo stvrtok a ty si uz mala aj srdiecko?

annia
5. sep 2011

Ahojte dievcata, ja si musim zaklopat,na mna to zvracanie este neprislo, len bolesti ako pred MS,a cely den by som najradsje prespala. Ja som bola na sono v piatok,len srdiecko este nebolo,tak som zostala trochu zlaknuta,ale idem teraz v piatok,tak uz hadam bude daco pocut.

teleranka
5. sep 2011

@naty1987
heeej, som videla srdiecko blikať 🙂) zlate to bolo 🙂
no len naozaj nechapem, ze ako je mozne, ze dvaja lekari tvrdia rozne veci, v ktorom tyzdni som. lebo potom mam obavy, ci miminko nie je malinke a tak.
idem na dalsie sono o tyzden, tak som zvedava. a potom asi umriem od strachu dva tyzdne, ci je vsetko v poriadku, lebo budem na dovolenke a nebudem tak mat svojho lekara nablizku :(

naty1987
5. sep 2011

@teleranka a v ktorom si tt presne?? ja som dnes 5+6tt vo stvrtok budem 6+2tt tak snad srdiecko uz bude
myslim ze je mimi v poriadku a nemusis sa bat zalezi ako to iny dr. zmeral mozno zle a mimi bolo preto mensie ale bud v klude aby si nervozitu nepreniesla na mimco hlavne je ze malo srdiecko a neboj mozno este z neho bude pekny macko 😀
@annia ani mne neni spatne tuk tuk len to cikanie mam pocit ze na zachode zacinam travit viac casu ako inde 😀 a unava je obcas strasna to by som vedela zaspat aj postojacky
tak drzim palceky aby srdiecko bolo a daj vediet ako ste dopadli na utz 🙂

annia
5. sep 2011

@naty1987
Hej, ja som na WC v noci aj patkrat 🙂 Len momentalne mam trochu palenie pri moceni,ale ak to neprejde,poviem Dr.,hadam to nebude nic vazne.

naty1987
5. sep 2011

@annia no v noc nastastie nechodim ale cez den fuuu dnes som isla uz asi 20 krat 😀
len si daj pozor na krize aby si naahodou nemala zapaleny mocovy a hlavne vela bylinkoveho caju su aj tie pre tehule ten ti neuskodi a mne aj moc chuti 🙂