icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

mirkave
9. jan 2013

@janusha33 tobinko mal tiez fazu,ze nohy vystrete,ritka do hora,nos zaboreny do koberca.a potom zacal stvornozkovat.podla mna mozes cakat kazdu chvilu,ze ti utecie 🙂 mne tak zdrhol,ked mal ist spat 🙂 sme sa vytesovali,dala som ho nq zem a kukali sme na neho ako na cirkusovu atrakciu 🙂 a on na nas,ze ci nam nesibe 🙂

michalienka25
9. jan 2013

😎 tak dnes som kupila keficku Kristinke na jej vykuknuty prvy zubok

adelajda2012
9. jan 2013

Nasa sa kupe v kybliku, takze kyblik dam vedla sprchaca, supnem ju tam a kym sa poclapka, rychlo sa osprchujem. Len neviem ako dlho este v tom vedierku bude moct byt, uz jej pomaly zacina byt male. Ale ona ho uplne zboznuje, tak kym ju nemusim vyberat obuvakom...
Inak teraz ma napadlo...skusali ste uz pustit drobcom rozpravku? Malej sa raz chcel priatel 'zbavit' (mala vtedy 4mesiace) a pustil je Kubka a matka. Mna by to v zivote pri takom malom dietati nenapadlo. A odvtedy mala pozerava kazdy den jednu rozpravku a je na 10min klud ;)

tinci
9. jan 2013

@adelajda2012 mne mala robi to iste - v noci sa nevie naspat obratit na chrbatik,zacne mrnkat - uz vidim zodvihnutu hlavicku v postielke, tiez ju musim dat na chrbatik a po chvilke je pokoj.

Inak nasa este uplne nestvornozkuje ale sa tak strandovne plazi a ked dame pred nu telefon tak ide doslova ako drak, je to mozne?...hracky ju skoro vobec nezaujimaju zato ovladace a telefeny su in...tie ju vlastne inspirovali v k lozeniu hmmm...

tinci
9. jan 2013

uuuf teda tazka diskusia tu prebiehala, bolo veru co citat 🙂 ktovie do akej temy ta baba´blazniva zase skocila, ktore mamicky otravuje 😝
Mne sa malicka budi na cuckanie asi 3x za noc a okrem toho ju este dalsie 3 razy chodievam pohladkat ked v polospanku pomrnkava a pripada mi to uuuplne prirodzene a mame patriace.
Starsiu som kojila 20 mesiacov a aj v noci a veru niekedy to bolo aj zo 5 x a prezila som to, ked som prestala kojit tak mi to dokonca chybalo, silou zvyku som sa dlho v noci budievala a aspon som ju skontrolovala a zakryla.

adelajda2012
9. jan 2013

@tinci no mobil je aj u nas num.1... potom ovladace, zasuvky, vypinace a minule som ju chytila ako vytiahla sietovy kabel z notebooku a sup ho do pusy... skoro ma odviezli ;)

janja2502
10. jan 2013

aj u nas su uz hracky uplne zabudnute. Ked vidi mobil na zemi, tak vystartuje po nom ako drak. Minule nam pohryzol ovladac, ze sme ani telku nevedeli prepnut. Taktiez ho bavia varesky, naberacky a rozne formicky na pecenie.

janusha33
10. jan 2013

@adelajda2012 Ja pustam zatial hovorene rozpravky,telku vypnem a iba na booku mu pustim.Ale ked mame zapnutu telku je mu jedno co tam ide stale pobcas mrkne na telku a hra sa dalej.Ked potrebujem ist prec z izby tak mu pustim telku aby pocul hlasy a vtedy neplace ked odidem

janusha33
10. jan 2013

@tinci Ta baba nam napisala ze nas obdivuje ze kojime v noci ,ze ona svojho po 6 mesiacoch odstavil lebo dieta udajne nepotrebuje v noci pit ani jest a ona sa moze pokojne vyspat,ze v noci sa ma spat.Tak nas to vytocilo troska.

janusha33
10. jan 2013

@tinci No nasmu mobil neadavme ale ked je ovladac na stole tak sa za nim natahuj tak mu ho hned beriem z dohladu.Harcky u nas idu vsetky latkove ktore moze cucakt.Uz ich musim vyprat.

adelajda2012
10. jan 2013

@janusha33 a hovorene rozpravky pocuva? Nasa vobec...
Inak z prispevku taj "baby" som si zobrala len to, ze nas obdivuje. No vsak sme vsetky obdivuhodne, nie?

janusha33
10. jan 2013

@adelajda2012 Ako pozera na book a repraky ze co tam ide za zvuk.....lebo su tam pekne zvuky ako kohutik a zvieratka ,pekne je to nahovorene a popritom sa hra s hrackami......neverim ze registruje a vie o com tam hovoria ale tie zvuky registruje

tinci
10. jan 2013

@janusha33 ved ani ja inokedy mobil nedavam, ale bol to pre nu velky stimul pre plazenie a to rekordne rychle aj s vykrikmi co sa tak velmi snazila byt co najskor pri nom 🙂 hracky ju moc nebavia a to ich mame skutocne na mraky, skor rozne krabicky alebo vecicky z kuchyne, ona to asi vidi od sestricky s cim sa bavi a zacina to opakovat po nej 😉

tinci
10. jan 2013

@janusha33 asi sa nemam cim chvalit ale nasa reaguje na pesnicku gangam style, u nasej starsej tanecnice to momentalne leti a pusta si to niekolkokrat denne tak to uz mala asi pozna...

janusha33
10. jan 2013

@tinci No ono vela zalezi co odpozoruje od starsej.Teraz mame uz druhy den za sebou bratovych synnov u nas a to v obyvacke kde su oni chce byt aj Risko,ked su na fauci natahuje rucky za gaucom ze chce byt aj on tam len sa tam nevie dostat,ked su na zemi chce za nimi na zem.....taky boli vcera podareny bol na zemi oni pri nom a starsi mladsiemu na Riskovi ukazoval kde ma ocko a usko a Risko ich poriesil raz dva.....ukazal im troska bolestivo kde maju oni vlasky.To ked Riso podrastie a pridu obaja k nam to bude ina partia nezbednikov.....na leto aby som kupila bazen a mam o zabavu postarane.

janusha33
11. jan 2013

Baby zbieraju vase deti omrvinky?Risko zacal dnes......juchuuuuu nemusim vysavat.....Len necham Riska na podlahe a on to pozbiera 😀 😀 .Len skoda ze sa nevie este sam premiestnovat dopredu iba dozadu ale aj to staci.

svetlusska
11. jan 2013

babeenky potrebujem radu malemu sa na vajickach urobili cervene flaky, najprv to bol jeden som si myslela ze od plienok sme skusali z lidlu, som to pretierala sudokremom, tak to troska ustupilo ale teraz sa mu to zhorsuje, to uz na 3 miestach..kupila som si aj bephanten mast a zatial ziadny vysledok...na poradnu ideme az vo februari nestretli ste sa s tym niektora?

mandarinka34
11. jan 2013

nas maxim tiez zbiera omrvinky aj tu najmensiu aka v koberci zostane tak ju najde.tiez sme podobne ako vase dietky hraciek kopec a bavi ho kable,telefon snurky zaluzie kvetiny trha listy a hrabe sa v hline.rozpravky mu pustame ale viac ho bavia reklami to si ide aj krk vykrutit ked nejaku jeho oblumemnu pocuje.stvornozkujeme uz asi dva tyzdne a zacina sa stavat na nohy uz asi 4 dni.vcera doobeda mi zaspal v kociku to som ho nasla vedla kocika neviem ako sa mu to podarilo ale skoro som infarkt dostala.dnes uz spal v postielke.oci musime mat vsade.dnes sme ho sledovali tak sme na nom nasmiali jak si kecal a tancoval.

deni73
12. jan 2013

@svetlusska Mali sme to aj my, používala som na to Imazol - krémpastu, dlho to trvalo kým to zmizlo, asi aj 3 týždne. Bepanten nepomohol, iba ten Imazol, striedala som so Sudokremom. My sme boli s tým u lekáry, je to od plienok, skús aj častejšie ich meniť.

svetlusska
12. jan 2013

@deni73 tak ono ja menim dost casto nenechavam ho pocikaneho dlho ked je pocurany uz sa zlosti, ja doma pouzivam latkove plienky a ked ma tie tak to nema take zacervenane ale ked ma jednorazovky tak hned...

michalienka25
12. jan 2013

@mandarinka34 pre pana,to ako sa ocitol vedla kociarika? to z vanicky,ci sportovej?

mandarinka34
12. jan 2013

@michalienka25 bolo to zo sportovej casti odkopal deku a po bruchu zliezol asi dole ale nechapem jak sa mu zmestila hlava cez madlo lebo neni tam az taky priestor.ale chvalabohu mu nic nenii.kedze zaspava len na bruchu tak som ho nemohla ani priputat. 🙂 v noci o 2hej sme sa zobudili ako si mladenec stoji v postielke a debatuje do 3tej sme museli povinne snim komunikovat.odpadnem z neho

tiuska77
13. jan 2013

Ahojte 🙂, baby prosím o radu, ja som si myslela, že v dnešnej dobe sa dá vyprať úplne všetko, že neexistuje škvrna, čo prípravky nevyperú, ale na detských vecičkách mi ostávajú škvrny po mrkve 😕 .. a to som použila aj ten akože super Ariel profesional, prala to na 60° a nezišlo 😒 ... máte nejaké rady ako na to?

svetlusska
13. jan 2013

@tiuska77 a skusala si to hned potom ako sa ti spravila skrvna zaprat kokosovym mydlom?mne to vacsinou zabera....ale ked je to uz takto vyprane a zaschnute tak neviem ci to este zide....

tiuska77
13. jan 2013

@svetlusska ešte som ani nepočula o kokosovom mydle 😝

mariamihalikova
13. jan 2013

@tinci môj malinký to isté, telefóny, ovládače :D podľa mňa deti v tomto veku idú po tom :D tak ako s pozeraním reklám :D

svetlusska
13. jan 2013

@tiuska77 bezne kupis v obchode alebo zlcove

zlobinka
13. jan 2013

@tiuska77 to kokosove mydlo kupis aj v jednote je to ako lanza mydlo, ja pouzivam zlcove z dmka,ale najviac sa mi osvedcilo LOC z anway...teda,ked mi to zlcove nepomoze...a to zlcove pouzivam aj na latkovky a v pohode to zide..

zlobinka
13. jan 2013

nestacim vas ani citat,ale tema tyrania sa dojcenim mi neunikla 😝 ...no kazdy mame na materske mlieko a dojcenie svoj nazor...ja pre nu musim byt uplne trafena,kedze ja stale aj odsavam 😀
inak stale nemame zubok, nelozime,samozrejme sa nestaviame,sedime pekne,ale sama si vie sadnut do polosedu,ked sa tyciek drzi,inak nie,ale reveme mamam mama mamam..takze inak nic nove,ale lubime ju neskutocne 😉

svetlusska
13. jan 2013

@zlobinka okrem toho odsavanie presne ako my :D :D