icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

svetlusska
1. feb 2013

@janusha33 ja by som urcite zasla za nejakym pravnikom, on ti poradi najlepsie.sice zrejme bude treba nieco zaplatit ale toto je dost vazna vec aby ste sa nedostali neskor do problemov, alebo aby vam ich nerobili surodenci....nevies si prestavit co dokaze spravit so surodencov bitka o majetok...my sme tiez kupovali dom od svokrinych surodencov ktory su kvoli tomu rozhadany a este sa vztahy viac nastrbili timto, dokonca aj vztah svokry s bratom s ktorym mala dovtedy celkom dobry.

janusha33
1. feb 2013

@svetlusska No ved viem,aj moji rodicia su so svojimi surodencami rozhadany kvoli majetkom a tomu sa ja chcem vyhnut preto nesuhlasim aby ten dom bol prepisany iba na nas.Potom ked sa neico stane budu iba nas nahatan exekutori a neviem kto kazdy pricom my s tym domom nemame nic.....iba je nase meno na miesto Majitel domu.To ze svagrina neprispieva rodicom ani cent a oni zivia ju aj jej deti nie je nasa kapusta,svagor prispieva ale to je malo,svokor prisiel o pracu,robi iba na dohodu aj to uz asi ani nerobi,svokra chodila von ale jedna rodina ju odzubala z zrusili jej zivnost bez jej vedomia a podpisu a uz nemoze chodit vonku a tu co si nasla robotu tak nema ani zmluvu od decembra a ani vyplatu.Su vo fakt blbej situacii ale tak preco to mame riesit.Uz sme im neraz pomohli,idu nam dost penazi,ktore nas brzdia v ,mnohych veciach teraz ale tak co uz.No uvidime co poriesime.

svetlusska
1. feb 2013

@janusha33 tak to teda nezavidim u nas to bolo trocha o inom ale tez zakerna situacia...

svetlusska
1. feb 2013

no po dnesnej navsteve lekarky nie sme on nic mudrejsi, nevie z coho ma tie horucky nahle.robila mu aj crp tak to je negativne tak len dufam ze to nebude nic vazne a nejak to prehrmi

janusha33
2. feb 2013

Tak som si nakoniec pozrela stranku Kapor a zistila som ze na dome je tarcha takze rodicom nemozme pomoct.Smola,musia si utiahnut opasky a rozhybat konecne zadky a zacat makat a setrit a urobit si doma poriadky s dcerou a synom.

dzankamizu
2. feb 2013

@svetlusska nam minule doktorka nerobila hned crp lebo vraj do 24 hod to neukaze nic, ako je na tom maly? Uz mu presla teplotka? Neboli to zubky?

svetlusska
2. feb 2013

@dzankamizu tak nam spravila pre istotu, tak teplotujeme stale.v noci sme mali zas 38,2 :( teraz ma len 37,3 ale zubkov nikde...ma zajtra pohotovost nasa lekarka tak ak bude mat v noci tak pojdem s malym za nou....sice kasle troska ale to len raz za cas...a priedusky vsetko mal ciste...takze asi tak

svetlusska
2. feb 2013

@janusha33 no hlavne urobit si poriadky ked je to tak ako pises...

janusha33
2. feb 2013

@svetlusska Hej len to musia rodicia a nie ja.Lenze rodicia chcu byt dobry a si msylia ze takto to bdue lepsie asi lenze niekedy treba pritvrdit.....keby som tam ja byvala ine poriadky by som tam narobila so svagrinou....

katkamiki
3. feb 2013

Moj modelko 🙂

svetlusska
3. feb 2013

@janusha33 no ano lenze treba vediet kedy to seknut, lebo takto nikdy dobre nebude...

tinci
4. feb 2013

@katkamiki maly chlapik 😉 uuuuzasny je

tinci
4. feb 2013

no baby moj krpcek ma svoje miestecko na kakanie, v jednej izbe ma sestricka postaveny zahradny domcek a v jednom kutiku sa malicka postavi, rozkroci sa a tiska o dusu - myslela som ze je to nahoda ale dnes to uz bolo stvrty den po sebe tak to nahoda urcite nebude.Zajtra jej tam skusim dat nocnik mozno sa zadari aj do neho...

katkamiki
4. feb 2013

@tinci dakujem pekne, moj smejko 🙂

jarmila1
5. feb 2013

Ahojte, nejak sa zastavili témy, tak ja jednu aktuálnu ponúknem. Malý štvornožkuje a stavia sa o nábytok a teraz na kontrole kĺbikov mi (súkromný) ortopéd povedal, že ak sa už stavia, tak treba v interiéri používať kožené, šnurovacie, kotníkové topánočky - maximálne o 1 číslo väčšie (v lete potom na tráve naboso). Hneď som v Protetike jedny kúpila a odvtedy ich nosí - aby správne podopierali kotník. Ale čítala som aj názory, že by deti mali byť prirodzene naboso, alebo v ponožkách s protišmykovou ochranou. Aké máte Vy poznatky a budete maličkým dávať topánočky?

svetlusska
5. feb 2013

@jarmila1 urcite ti dobre povedal, pokial zacina chodit musi mat topanocky co su pevne aby sa mu nevykrucali nozky...

zlobinka
5. feb 2013

babenky malej puka v kolienku a v clenku na lavej nozke,obcas...neviem co s tym...

janusha33
5. feb 2013

Nase vecerne blaznenie

svetlusska
6. feb 2013

ach jaaaaaj nech je uz maly konecne zdravy bo pri nom zosivejem :( ked vidi odsavacku ach boze a ked odsavam to robi take rosambo ze hotovo :( a nikde mu nedobre no som hotova a to este len poobede kde este vecer

lilina22
6. feb 2013

@jarmila1 mala mi stoji od 7m a od 8m chodi okolo nabytku, posledny tyzden sa uz pusta ked stoji a vydrzi tak zaujata s hrackou v oboch rukach aj minutku postat. inak stvornozkuje pomedzi to, za ruky sme ju nikdy nevodili. ortoped mi povedal to iste co tvoj ALE moj nazor je taky ze detska nozka je dokonala, nepotrebuje ziadnu oporu a ani spevnenie kotnika ci vypodlozenie klenby. prave naopak, akosi je trendom nedoverovat prirode...nehovoriac o tom, ze ak dieta viac stvornozkuje ako chodi tak mu topanky len zavadzaju a pri stvornozkovani mu neprirodzene mozu vykrucat nozky. Moja mala je naboso a topanky dostane ked bude samostatne chodit po vonku, budem sa snazit aby aj vonku bola co najviac naboso. na nohe zospodu je extremne mnozstvo nervovych zakonceni, cely mikrosystem tela a je pre nas prirodzene slapu stimulovat roznymi povrchmi. v interieri su lepsou volbou koberce ako hladka plocha. inak svokor je ortoped, konzultovala som to aj s nim, odobril mi moju teoriu 🙂

lilina22
6. feb 2013

@jarmila1 este ma napada nebol ten lekos z medicery? mozno mame takeho isteho 😀

jarmila1
6. feb 2013

@lilina22 Joj, zas mi píšeš z duše, aj čo sa toho štvornožkovania týka, vidím, aké mu to je nepohodlné a vykrúca to nôžku. No asi sa musíme opäť zariadiť matersky inštinktovo. Ten lekár je z "Medicentrum" na Strečnianskej.

janusha33
7. feb 2013

Som dnes zistila ze nas Risko je vlastne velmi mudry ze nechodi po 4 ale po ritke.Keby chodil po 4 a dosiel by k hracke,musel by si sadnut alebo lahnut na brusko aby sa s nou mohol hrat.A tak si pekne po ritke dojde k hracke vzeme si ju a rovno sa hra.Zjednodusil si to asi tak jak si moj otec zjednodusuje veci,asi to bdue mat po nom,aj ked to nie je dobre ale co uz.....nedonutim ho ....na bruchu velmi nechce byt a ak tak len chvilku.

janusha33
7. feb 2013

No neviem co to s Riskom......jest poriadne nechce,zje par lyziciek a dost,caju by pil na litre ale snazim sa zas nedavat mu vela caju,uplakany je,len na rukach,teplotu ma klasika tu svoju,v noci nespi dobre,place,prehazduje sa a oci ma take jakeby mu nieco bolo.Neviem ci to je len take obdobie alebo to tie zubky robia aleb cim to je ale uz mi dochadzju sily,nevyspata som,vycerpana som ale fungujem este dalej.

michalienka25
7. feb 2013

@janusha33 no myslim si, ze to budu asi tie nestastne zubky. ale inak mne Kristinka tiez niekedy nechce papkat, tak jej zmenim napr. veceru. vzdy jedava kasu, tak raz za cas jej dam namiesto kase presnidavku. a tu zbasti jedna radost. tak skus mu zmenit papkanie, mozno je prejedeny...ale asi to pravdepodobne budu tie zubky. tak nech cim skor vykukne, ze to mate za sebou a ty nech sa dobre vyspis...

janusha33
7. feb 2013

@michalienka25 No uz som mu aj zmenila lebo an ranajky mal cajik a psikotky, na desiatu jogurt,na obed polievocku a masko s prilohou,na olovrant ovocie a na veceru kasu.Teraz ma na ranajky jogurt,na desiatku ma ovocie,na obed polievocku a druhe jedlo na olovrant ma sabinacika a na veceru ma kasu ale stale mu menim kasu ze nema tu istu,raz ma ryzovu,raz krupicovu inokedy kukuricnu a davam mu tam bud jablcko,potrete alebo banan alebo posypemtroska vanilkou stale mu to menim aby nemal to iste.No dufamz e to uz coskoro budeme mat za sebou...

svetlusska
7. feb 2013

no sadnutie v postielke uz zvladneme 🙂 :D

svetlusska
7. feb 2013

@janusha33 nas maly teraz tiez strajkuje, vecer mi vobec nechce jest kasu a obed tiez horko tazko :( ale tak my sme trocha chorucky tak mozno aj preto

lilianka1199
7. feb 2013

@janusha33 u nas to iste, nas sice papa, ale noci su prestrasne, v kuse sa budi, je nepokojny, sada si, stavia sa, place, no mam dost, cez den je celkom v pohode... 😒

lilianka1199
7. feb 2013

@lilina22 aj nas vela stornozkuje a topanocky mu strasne zavadzaju, tak nedavam.