Pôrod v máji 2014
ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.
@petkaa28
@leamax
@rybka1985
@sweethope a dalsie
Caute, co dnes robite? Ja ako som vstala a najedla sa, opat som zaspala pri telke na dve hodiny, ta unava je unavna
😀
Akurat sa rehocem na 2apol chlapa a idem pozriet ten novy serial Partaci.
Turistiku tiez mozem, zajtra by som niekam chcela vybehnut, ale asi to bude slimacie tempo 😀 , len tak sa nadychat cerstveho vzduchu 😀 . Muz dnes isiel na bike, tak ja som doma, bicykel uz pre mna skoncil, ale idem saaspon vyvtrat do mesta, potrebujem dacek pre kamosku.
@isabellaa ja tiez pozeram telku chrumkam mrkvicku a jablcka. Unava je fakt brutal nakolko dost zle spavam prelezim potom cele dni posledne dva tyzdne som bola len nq obecnom urade dat ziadost o sobas a inak len doma. Dufam ze to coskoro prejde vo stvrtok alebo v piatok by som mala na gyndu no fakt neviem ako prejdem :-/ uz aby sme mali po prvom trimestri a tie unavy ustupili.
@isabellaa ja som sa konečne vykotulala z postele, spravila som raňajky mm a brachovi - stavaju nám novu terasu 🙂) a teraz sedim v posteli a kukam tv :DD
Ale mám v plne ísť si napiect cesnakove trojuholniky :D chute sú chute :DD ...,
A musím ísť do Malaciek odviezť tortu, mne sa tak nechce :(((
Baby, mate niektorá doma hafana?? Ako sa k Vám teraz sprava? 🙂
@dejna077 26.10 to uz budem den v druhom trimestri :D svadba bola planovana na tento rok no a babo sme chceli tak nas prekvapilo trosku. Ale nebude to nic velke len par ludi na jeden obed. Uz aby bolo po tom 🙂
@petkaa28 mame doma 4 stredoazijskych ovciakov a uz to vedia. Mam 3 fenky a psa. 2 dospele babeny to vedia je to strasne citit z nich su take jemnejsie a strazia ma. Tretia babena ma len pol roka ta je z toho blba ale tiez vie ze sa nieco deje je taka opatrnejsia. Pesos je momentalne uplne mimo lebo dospele babeny sa mu haraju takze je zaluuubeny a ja ho nezaujmam.
@isabellaa su super strasne ich lubim no energiu mi davaju ale teraz som grogy uplne zo vsetkeho. Dokonca mi prisla mama pomoct na vikend navarit lebo som uplne nemozna za dva tyzde 4kg dole ziadna energy nizky tlak... No radost zit. Cely barak rozbity prerabame no vlastne uz len moj preraba ja uz nevladzem.
Nasa chovatelska stanica stredoaziatov tu mame len psikov s PP este mame dvoch bez PP www.zaridan.eu
@isabellaa ďakujem 🙂 včera mi volala pani, či jej upečiem na další víkend...takú piplackovu tortu...by som pri nej zosedivela..ale mám tam 2 svadobne a viac odmietam teraz robiť...tak sa urazila normálne.. Som ostala pozerať na ten telefón, či zle pocujem... Ale ona fakt urazena...
čaute, tak ja sa tiez zatial potichučky pridavam. dnes rano som si nasla dve ciarky. bolo mi dost zle, to som pri prvom tehu nepoznala 😒 pekne tehulkovanie vsetkym 😉
ahojte baby nestretli ste sa už s takym problemom že krv ste mali pozityvnu včera som bola na krv ale mala so aj špinenie potom aj slabunku krv potom to trocha ustalo dnes zase trocha sa bojim viete poradit
@isabellaa keby si chcela viac informacii o pleneme tak sa len pytaj. Su to skvely ochrancovia spolocnici. Su skorej pokojny ale z polospanku dokazu vysprintovat za stotinu sekundy ked treba strazit. Pouzivali sa ako pestunky k detom a strazcovia stad. Su to psi jedneho pana. Svoju rodinu nadovsetko miluju. Ja tvrdim ze kto mal raz stredoaziata ine plemeno nechce a toto sa mi potvrdzuje z viacerych stran.

@vera3000 tak potichucky "u nás" vitaj 🙂)) väčšina z nás je tu este tak potichucky 🙂))