icon

Pôrod v máji 2014

emilia25
18. aug 2013

ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.

sweethope
8. sep 2013

@leamax inak to m atak napadlo,ci sa mlieko moze.ja viem,ze to asi cele moc sledujem,no pisalo sa,ze by sa nemali jest nepasterizovane vyrobky ako bryndza niva mlieko...tak neviem ci mysleli cerstve mlieko,alebo to krabicove 😀 lebo ja mam na neho tiez chut a furt neviem,ci mozem 😀 a inak,simsakov kukame aj my kazdy den na prime,zavislaci 🙂

leamax
8. sep 2013

@sweethope moja, to sa mysli cerstve, krabicove je predsa pasterizovane, inak by nemalo taku dlho trvanlivost. len si daj, ja si asi tiez hned dam, takze aj dnes ma prezenie 😀

monii28
8. sep 2013

@leamax ja len ze mam pracu cely den na nohach,ci sa mam nad tym zamysliet...

leamax
8. sep 2013

@monii28 hmmm, ako sa citis pri tom? je to pre teba fyzicky narocne? je rizikova ta praca? mozes sa dat bude prelozit na nieco lahsie, alebo na polovicne smeny, alebo PN

dejna077
8. sep 2013

@leamax ja som tam raz bola ale to cez jednu znamu a krv mi brali tam ale ked aom bola naposledy u gyndy tak mi sestricka povedala ze nevie ci si to nebudem musiet vziat do nemocnice ze ci im ten co im berie vzorky uz neodisiel ale nakoniec tam bol takze nakolko mam zensku na poliklinike som to vhodila len do krabice pri recepcii. Vysledky som mala na druhy den. Tak teraz neviem. Do HPL som davala krv nasej fenky ked harala aby sme vedeli plodne dni ked sme kryli a vysledky boli este v ten den, a to to islo do BA.

monii28
8. sep 2013

@leamax robim veducu v obuvi,nabeham sa,ale este nechcem nijako robit paniku,este som nebola ani na krvi prvy krat

leamax
8. sep 2013

@dejna077 no ony v tom hpl mi pripadaju, ze to robia podla nalady. tiez som niekedy mala vysledky hned v ten den a inokedy im to trvalo. ved ja ich ukecam 😀
inak to je dobre, ze moju krv skumaju tam, kde vasu fenku 😀

leamax
8. sep 2013

@monii28 hmmm, tak to teoreticky asi nie je tak fyzicky narocne, az na to teda, ze cely den behas. tak uvidis ako sa budes citit 😉

sweethope
8. sep 2013

@leamax no, ved mm si tiez klepkal na celo,ked som sa ho to teraz pytala 😀 hned som si dala za pohar,mnam.inak mna prehanalo prve dni,teraz uz nie,ak vobec idem,tak raz za 2 dni 😖 ale za to pustam riadnych tichych spionov 😀 😀 😀

dejna077
8. sep 2013

@leamax krv ako krv len by bolo horsie keby to pomylili 😀 😀 😀

leamax
8. sep 2013

@sweethope 😀 😀 😀 tichy spioni su najzakernejsi 😀 😀 😀
a ja by som si taaaaak dala bryndzove halusky a to nemozme
mala by som nieco zjest na veceru a neviem, co 😀 strasne rozmyslanie 😀
@dejna077 😀 😀 😀

dejna077
8. sep 2013

@leamax den pred tym ako som si robila test tak som ich jedla a boli mnaaaaaaaaaam

leamax
8. sep 2013

@dejna077 bryndzove haluse? no rozmyslim si to

dejna077
8. sep 2013

@leamax ano halusky. Rozmyslaj 😉

sweethope
8. sep 2013

@leamax no inak ja bryndzaky nejak extra nemusim,ale to bolo prve jedlo,nad ktorym som slintala tesne po teste 😀 isli sme akurat na liptov a som myslela,ze oslintam cele auto,nuz ale co uz,nemohla som.takze som sa dnes dlavila kuriatkom,pyre a uhorkami 😀 za pyre by som vrazdila 😀 mne takto na vecer byva dost tazko a potom,presne o pol 11 v noci zacnem byt straaasne hladna,ale uz vydrzim do rana,dohovaram malemu,ze ma smolu,az rano 😀

leamax
8. sep 2013

@dejna077 zatial nejak extra za nimi nebazim, uvidime 😉
@sweethope 😀
malemu? citis, ze je to chlapcek? ja mam tiez taky pocit, ze cakame chlapceka 🙂

dejna077
8. sep 2013

@sweethope tak toto nerob daj si nieco male aspon keksik lebo rano ti bude zle z hladu. Ja ked sa zobudim v noci tak do seba natlacim jeden bebe keks pockam 20 minut a az potom idem cikat a rano to iste.

sweethope
8. sep 2013

@dejna077 myslis,ze z toho mi dnes rano bolo tak zle?zobudila som sa velmi hladna,tak som si dala croasant,z neho mi bolo 2 hodiny tazko,potom opat trosku hlad,tak som si dala nektarinku a potom som vsetko dala von 😒 lebo ja som sa aj v noci okolo 2hej zobudila na hlad,ale tak mam sa pchat v noci?skusim teda nejaky keksik aspon,ako radis,chuda male ☹ @leamax no neviem ci to bude chlapec,ja si myslim,ze baba,ale automaticky ho volam chlapcensky-bubak.s mm sa volame bubu,takze male je automaticky bubak 😀 chcela by som pre mm chlapca,ale jemu je to jedno,hlavne,nech je zdrave a nech je tam,kde ma byt 😵 a preco myslis,ze cakas chlapca?ja si myslim,ze babu,lebo som sa vyhadzala,mam stale mastne vlasy,aj ked som s tym nikdy problem nemala a tak nejak si casto predstavujem babu,aj ked ju volam bubak 😀

natalia_nr
8. sep 2013

No to ja na večer dokážem natlačiť polmetovú klobásu :D Nikdy som nebola volako extra mäsová, ale teraz jem mäso s mäsom, keď to bude takto pokračovať tak nevím nevím :D

leamax
8. sep 2013

@sweethope neviem, proste mam taky pocit. ja som sa vobec nevyhadzala, praveze s tym som mala problemy pred tehu, teraz mam kosi cistejsiu plet, len jeden exemplar na brade je neodbytny 😀 nechuti mi sladke, skor maso, alebo nic 😀 neviem, to su moje pocity, ze je to chlapcek, ved uvidime v maji 🙂
@dejna077 ja som sa tiez rano zobudila straaasne hladna, len ja to musim nejak este hodku po zobudeni vydrzat, kvoli liekom na stitku, tie sa musia nalacno

dejna077
8. sep 2013

@leamax tak to by som urcire nedala...

@sweethope moze byt ak si prilis vyhladovana tak ta bude napinat od hladu a ked sa najes a vyskocis tak je velmi pravdepodobne ze to z teba vyleti... Skus aspon cosi male ja sa prave nutim do bebekeksov fuuuj nechuti mi nic ale zacina mi byt na vracanie z hladu...

lulu174
8. sep 2013

@leamax veru nezamestnane 🙂

sweethope
8. sep 2013

@leamax vidis,mne sa neda ani varit,ked vidim maso,tak mi je skor na blitie,akurat dnes mi chutilo.pred tym som bol amasova,milujem kura ale teraz by som jedla len ovocie a sladkosti,no snazim sa neprehanat.sranda,som zvedava,ci nam to vyjde,ze ty chlapec a ja baba,ked mame take opacne priznaky 🙂
@dejna077 skusim si teda nieco davat,malicke,nech to rano lepsie zvladam,lebo dnes ma to prekvapilo.zatial mi byvalo zle pri umyvani zubov,ale to co bolo dnes,fuha,snad to nebude casto 😅

jaj kocky,esteze ste tu 😵

bajana
8. sep 2013

@monii28 ja pracujem, ucim anglictinu v jazykovkach, akurat mi zacina sk. rok, tak som zvedava, ako budem zvladat hlavne vecerne kurzy....ale verim tomu, ze ked sa tomu nebudem poddavat, tak vsetko zvladnem 🙂 dufam, ze sa mi tieto naivne predstavy naplnia 🙂

dejna077
8. sep 2013

@bajana ja ti drzim palce... Nemusis mat nevolnosti vobec.

leamax
8. sep 2013

@dejna077 vidis, ja musim. tak ale mne zatial neni tak zle, len raz ci dvakrat ma naplo. mozno zajtra hodim prvu tycku, ktovie 😀
@lulu174 nezemstnane majovky 🙂
@sweethope no ja som este ani nevarila od KET, tak ktovie, ci uvarim tento tyzden maso 😀 lebo sa staral o nas muzik a vikend som jedla u nasich 😀 veru som aj ja zvedava, ci ty dievcatko a ja chlapceka 🙂

dejna077
8. sep 2013

Toto je fakt brutal zaludok mam na vode... Najhorsie je ze mam panicky strach z vracania a to nie je len tak povedane ale skutocna panika a hysteria ☹ tak na toto mi asi nikto nic neporadi... Co s tym robit kurna.

leamax
8. sep 2013

@dejna077 hmmm, tazka rada. a preco mas z toho paniku?

dejna077
8. sep 2013

@leamax trauma z minulosti mama mavala migrenove zachvaty a vracala aj 15x strasne sa dusila a napinalo ju. Ja sa tiez dusim vobec sa neviem nadychnut proste hroza. Proste mam panicky strach. Dopracovala som sa az do takeho stadia ze pri vacsom strese mi je okamzite zle a potom padam az do hysterie :'( kurna ja si neviem predstavit ze by sa to malo zhorsovat. HCG vrcholi v 9tt

leamax
9. sep 2013

@dejna077 fuuuuuu, tak to je neprijemne, s tym ti neviem poradit. len drzim prsty, nech ti nie je tak zle, ze by si musela vracat