icon

Pôrod v máji 2014

emilia25
18. aug 2013

ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.

sweethope
9. sep 2013

ranko koceny 🙂 este drichmete? 😀 mna vyhnal z postele nas hafo a tak som sa fajne zobudila,ze ako mi jedobre,no umyla som zuby,dala som si glg vody a uz sa bojim si dat ranajky 😖 v noci som sa na hlad nezobudila,takze som neodskusala keksikovu metodu 😅 vy sa dnes mate ako tehulky 😵 ?

leamax
9. sep 2013

@sweethope bre ranko. ja som sa gulala v posteli od 6.35. kokos, predtym by som vyspavala aj do 10.00 a teraz, ked mam na to pravo, tak sa rano takto skoro budim.
ja idem dnes na krv, ale najest sa musim, inak by som tam ani nedosla. zas ma bolia krize, hnusoby 😠

dejna077
9. sep 2013

@leamax dakujem ti. Dnes bolo rano zaujmave... Mne je asi v podstate napinavo z hladu ci vecer alebo rano.

dejna077
9. sep 2013

@sweethope mala si si este v posteli ked si lezala nieco dat male a potom vstat. Sice u mna to dnes nie uplne zafungovalo ked som sla z wc tak ma fajne napinalo ale lahla som spat do postele a zatial klop klop to ujde

leamax
9. sep 2013

@dejna077 ja som sa teraz najedla a tiez sa mi to nejak zacina tusim burit 😝

petkaa28
9. sep 2013

@leamax
@sweethope
Dobre ranko 🙂) ja som mala vcera vecer krizu... Tak brutalne ma este nenapinalo :D potom sa mi konecne podarilo zaspat a ten moj chlap pozeral Avangerov, tak ma asi 4x zobudil a uz som nevedela zaspat :( sak ja mu to dnes spocitam :D u mna sa vcera ozvali krize prvykrat :D uz odratavam 10 dni do utz... Uz nech je to tu 🙂))

leamax
9. sep 2013

@petkaa28 ja idem na sono az v 8tt, radsej ani neratam dni, uz chcem vidiet nase slniecko a jeho krasne bijuce srdiecko 🙂 🙂 🙂

sweethope
9. sep 2013

@leamax no mi hovor,mm vstava o 5 do prace,takze ja sa budim s nim a potom uz neviem zaspat,aj ked inokedy som nemavala problem 😒 tak potom napis,ako si dopadla,silno drzim palce 😉 @dejna077 vies co dala som croasant a nejako som sa ukludnila,az mi to je cudne,tak snad to dnes zvladnem lepsie ako vcera 🙂 ja som nervozna ked grciam aj ked negrciam,uplne mi z toho sibe,ked mi je dobre,hned myslim na to,ze male uz nerastie 😅 @petkaa28 mna napinalo vcera este pol dna,som sa citila ako po opici 😀 aj ja ratam dni do utz,vcera som normalne v aute vykrikla,ze sa z toho zblaznim 😀

dejna077
9. sep 2013

@sweethope moj je zufaly uz sa na mna nevladze divat ako mi je stale zle nevie mi pomoct. Ja asi pojdem v piatok doktorke lebo mi cez vikend dojde duphaston snad mi dalsi uz neda.. Tak asi bude aj sono to uz budem 7+0tak dufam aj v srdiecko.

sweethope
9. sep 2013

@dejna077 uvidis krasneho drobca a budes pocut srdiecko,uvidis,musis verit a mysliet pozitivne 😵 kamoska mi minule radila nejake tabletky na to vracanie,len som zabudla na nazov,mozno by simozhla skor ako v piatok zavolat svojej dr.ci si mozes nejako pomoct,nech sa tak netrapis. ☹

ewana
9. sep 2013

@leamax
@sweethope no ja som hore od 4:30, ak Vás to poteší, a to som včera bola na riadnej túre, tak som si myslela, že aspoň túto noc budem dobre spať... Inak je to vždy bieda...

lulu174
9. sep 2013

@sweethope Dobre ranko, no tak super, aspon si sa vyspala. 🙂 ja sa mam fajne, okrem bolestivych prsnikov vobec neviem že som tehu ..a este to caste piškanie. už aj unava ustupila, jest možem vsetko 🙂 a aj to hrdlo už povolilo 🙂 v stredu mam ist na gynek., tak sa tešim ale zaroven mam aj strach či je vsetko v poriadku a či srdiečko bije.

leamax
9. sep 2013

@sweethope dakujeme 🙂 ja len tu krv dam zobrat, na sono je este cas a nech mi predpise fraxik, lebo mam uz len na 9 dni a to mam malo.
@dejna077 jeeej, ja sa chystam na sono presne v ten isty termin 7tt+0, to uz isto bude srdiecko krasne vidiet 🙂

luciana789
9. sep 2013

ahojte baby, vyšiel mi pozitívny tehu testík, tak dúfam, že všetko bude ok a budem patriť k Vám 🙂

dejna077
9. sep 2013

@luciana789 vitaj medzi majovkami 😀

leamax
9. sep 2013

@luciana789 vitaj medzi nami majovkami 🙂

luciana789
9. sep 2013

@leamax @dejna007 ďakujem

dejna077
9. sep 2013

@leamax dr mi povedala ze mam dojst skorej ako douzivam duphaston aby mohla nadviazat dalsim no a vychadza mi ze ho doberiem v nedelu. Preto chcem ist v piatok. Lenze piatok je 13teho a mam z toho hlupy pocit.

leamax
9. sep 2013

@dejna077 a stvrtok teda nemozes?

sweethope
9. sep 2013

@dejna077 tak chod vo stvrtok 😀 alebo to ber,ako stastnu13tku 😉

dejna077
9. sep 2013

@leamax musim sa prisposobit mojmu chlapovi kvoli jeho praci ja tam neprejdem do autobusu ci vlaku ma nik nedostane. Uvidim kedy pojdem.

dejna077
9. sep 2013

@sweethope skusis zistit ako sa volaju tie tabletky?

leamax
9. sep 2013

@dejna077 no vidis, veru, ber to aku stastnu 13-ku 🙂

sweethope
9. sep 2013

@dejna077 zistim,dam vediet,ked sa dozviem 😉

dejna077
9. sep 2013

@sweethope dakujem. Mozno aj vdaka pocasiu je mi pekne na hovno.

tana85
9. sep 2013

podla kalkulacky mi vychadza, ze som na zaciatku 5tt - kedy sa zvycajne chodi k lekarovi? vy ste uz boli?

ewana
9. sep 2013

@tana85 pri prvom tehotenstve mi doktor kázal prísť v 10-tom týždni... Teraz sa mi ešte nepodarilo dovolať do ordinácie...

petkaa28
9. sep 2013

Baby, aka som nas,ata.... Požičali sme autosedacky kamaratovi, lebo ma dvojičky s bývalou a mava ich iba cez víkendy. Tak sme sa dohodli, ze oki, ze ked len tak na víkendy, tak to nám ich neznici... A dnes zistím, ze on ich dal tej bývalej... Si viete predstaviť, ako vyzerajú :(

sweethope
9. sep 2013

@dejna077 tak tabletky su EMESIN a poradili mi skúsit aj čaj zázvorový.idem pokukat co su to za tabletky,asi si aj ja kupim,napina ma zas.

sweethope
9. sep 2013

@petkaa28 v dnesnej dobe sa ani na kamosov neda spolahnut.dufam,ze ste mu to vytmavili,nech vam ich preplati,teda aspon cast 😝 🤐 ved to sa nerobi toto...