Pôrod v máji 2014
ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.
@leamax
@sweethope
Dobre ranko 🙂) ja som mala vcera vecer krizu... Tak brutalne ma este nenapinalo :D potom sa mi konecne podarilo zaspat a ten moj chlap pozeral Avangerov, tak ma asi 4x zobudil a uz som nevedela zaspat :( sak ja mu to dnes spocitam :D u mna sa vcera ozvali krize prvykrat :D uz odratavam 10 dni do utz... Uz nech je to tu 🙂))
@leamax no mi hovor,mm vstava o 5 do prace,takze ja sa budim s nim a potom uz neviem zaspat,aj ked inokedy som nemavala problem 😒 tak potom napis,ako si dopadla,silno drzim palce 😉 @dejna077 vies co dala som croasant a nejako som sa ukludnila,az mi to je cudne,tak snad to dnes zvladnem lepsie ako vcera 🙂 ja som nervozna ked grciam aj ked negrciam,uplne mi z toho sibe,ked mi je dobre,hned myslim na to,ze male uz nerastie 😅 @petkaa28 mna napinalo vcera este pol dna,som sa citila ako po opici 😀 aj ja ratam dni do utz,vcera som normalne v aute vykrikla,ze sa z toho zblaznim 😀
@dejna077 uvidis krasneho drobca a budes pocut srdiecko,uvidis,musis verit a mysliet pozitivne 😵 kamoska mi minule radila nejake tabletky na to vracanie,len som zabudla na nazov,mozno by simozhla skor ako v piatok zavolat svojej dr.ci si mozes nejako pomoct,nech sa tak netrapis. ☹
@sweethope Dobre ranko, no tak super, aspon si sa vyspala. 🙂 ja sa mam fajne, okrem bolestivych prsnikov vobec neviem že som tehu ..a este to caste piškanie. už aj unava ustupila, jest možem vsetko 🙂 a aj to hrdlo už povolilo 🙂 v stredu mam ist na gynek., tak sa tešim ale zaroven mam aj strach či je vsetko v poriadku a či srdiečko bije.
ahojte baby, vyšiel mi pozitívny tehu testík, tak dúfam, že všetko bude ok a budem patriť k Vám 🙂
@luciana789 vitaj medzi majovkami 😀
@luciana789 vitaj medzi nami majovkami 🙂
podla kalkulacky mi vychadza, ze som na zaciatku 5tt - kedy sa zvycajne chodi k lekarovi? vy ste uz boli?
Baby, aka som nas,ata.... Požičali sme autosedacky kamaratovi, lebo ma dvojičky s bývalou a mava ich iba cez víkendy. Tak sme sa dohodli, ze oki, ze ked len tak na víkendy, tak to nám ich neznici... A dnes zistím, ze on ich dal tej bývalej... Si viete predstaviť, ako vyzerajú :(

ranko koceny 🙂 este drichmete? 😀 mna vyhnal z postele nas hafo a tak som sa fajne zobudila,ze ako mi jedobre,no umyla som zuby,dala som si glg vody a uz sa bojim si dat ranajky 😖 v noci som sa na hlad nezobudila,takze som neodskusala keksikovu metodu 😅 vy sa dnes mate ako tehulky 😵 ?