icon

Pôrod v máji 2014

emilia25
18. aug 2013

ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.

dejna077
9. sep 2013

@sweethope dakujem musim nieco vyskusat lebo dnes mi je stale rovnako blbo uvidime ci to budu mat v nasej malej lekarnicke lebo tam fakt nemaju skoro nic... A este existuje aj nieco co sa vola mamagood na obdobnom principe.

katkaaaaa
9. sep 2013

Ahojte babenky 🙂 pozdravujem Vás...my to ešte potvrdené nemáme, idem k Dr vo stvrtok, ale testiky su pozitííívne 😵

tana85
9. sep 2013

musim zaklopat, ze zatial mi nie je zle az tak casto, ale hlava ma boli posledne 3 dni ... za normalnych okolnosti si dam lieky, ale skusim to teraz bez nich

@katkaaaaa gratulujem a vitam ta. drzim palce, aby sme to spolu dotiahla do stastneho konca 😉

leamax
9. sep 2013

tak som tu. doky sa tvaril, ako keby som ho otravovala, dilinko 😝 no co, mam slniecko v brusku a nejaky doktor, co nema prave svoj den, mi rozhodne tu radost nepokazi 🙂
a toto je dnesny, uz 20-kovy test a aky je kraaasny 🙂 som zvedava na to dnesne hcg, zajtra mam skusit volat 🙂

@katkaaaaa vitaj a gratulujeeeme 🙂

dejna077
9. sep 2013

@leamax len si nedaj skazit radost 🙂 moj bol v lekarni zamozrejme Ludanice diera takze nemali nic ale predali mu Torecanove cipky mam z nich respekt lebo znizuju tlak a ja ho mam uz aj tak veeelmi nitky tak neviem asi skusim vydrzat do piatku a uvidim co povie zenaka.

leamax
9. sep 2013

@dejna077 jasne, nedam 🙂
a to su naco tie cipky?

zembla
9. sep 2013

Baby tak dnes som bola na tej krvy aj,je to potvrdené-som tehulkaaa 🙂 uz len nestresovar,ci bude všetko ok. O dva týždne idem na utz,ci ma bublinka domček tam,kde ma mať 🙂)

leamax
9. sep 2013

@zembla supeeer, blahozelam 🙂 ja som tiez dnes bola, ale u nas to tak rychlo nemaju, vraj mam skusit volat zajtra

dejna077
9. sep 2013

@leamax na nevolnost a proti vracaniu najhorsie je ze mi z lekarne nevolal a ja ich uz doma mam z minulosti.

leamax
9. sep 2013

@dejna077 aha. a tie zazvorove lizatka si neskusala? no ale ked mas nizky tlak a este ho aj znizuju, tak to zas budes odpadavat

dejna077
9. sep 2013

@leamax v tej nasej lekarni nic nemaju...

sweethope
9. sep 2013

no ked sa uz stazujeme..musim aj ja,lebo vyletim z koze 😀 isla som so spom von..najskor vo vytahu..asi tam isla cela drogeria,lebo som ani dychat nevedela a potom som sa skoro pogrcala z tej vonavky.to nasa mladucka suseda,este nevie,ze staci streknut 2x...a potom vonku,vidim matku s asi 2rocnym chlapcekom a vypalovala zobak.som myslela,ze pridem k nej a odtrhnem jej ruky!ja toto proste nepochopim,dobre,ked mam zlozvyk,nemozem ho riesit mimo svojho dietata?vystupili z auta a prve co urobila,zapalila si 🙄 🤐

petkaa28
9. sep 2013

@sweethope este sme s nim neboli... Ale riesit to budeme urcite... :/

Ako vam dnes je baby?? Mne dnes bolo zle doobeda a teda kvalitne.. Tak som zvedava ci aj vecer bude....

petkaa28
9. sep 2013

@leamax takze drobcek v brusku je potvrdeny?? 🙂) aj srdiecko uz?? 🙂) supeeer

sweethope
9. sep 2013

@petkaa28 no ale verim ti,ze to nastvalo 😒 mne bolo rano chvilku zle,potom dobre,tak som sa najedla,potom som predychavala,az som vypila pohar dzusu a troska isla von,ale zijem 😀 stale sa citim,ako keby som celu noc pila 😀

petkaa28
9. sep 2013

@sweethope mala si jej vpalit aj za mna... Ja to neznasam!!!!

petkaa28
9. sep 2013

@sweethope zacina to byt zaujimave :DD ja sa citim, akoby som zjedla 3 vianocne vecere za sebou a nechcu ist von...

sweethope
9. sep 2013

@petkaa28 suseda pod nami fajci,my obaja nefajciari...cele leto fajcila na balkone,jasne,zakazat jej to nemozes..tak obcas som to predychala,obcas potichu zavrela balkon,obcas som s nim trieskala akoby ma za to platili 😀 esteze som tehu v zime a okna budu viac menej zatvorene,inak by som jej asi sablila na hlavu,aby pochopila 😀

ten pocit,som mala vcera,boli sme u svokrovcov na obed a aj ked som zjedla normalnu mensiu porciu,do noci som sa citila presne ako pises,ako po vianocnej veceri a myslela som,ze sa nedoprdim 😀 😀 inak mna vcera prehnalo to mlieko,uz neviem kto to pisal,tak skus,mozno sa ti ulavi.

petkaa28
9. sep 2013

Baby, a ako to cele beru vasi partneri?? Moj sa tesi, dava na mna pozor, ale inak si to podla mna neuvedomuje.. Sem tam mi chyti brusko, ale pre chlapov to zacne byt zaujimave asi au ked chytia kopanec do ruky 🙂)

petkaa28
9. sep 2013

@sweethope uz som oki, ale ak bolo moje grganie pocut k susedom, tak sa museli riadne divit, ze z kade to zo mna ide :DDD

sweethope
9. sep 2013

@petkaa28 :D aj u vas je vsetko pocut? 😀 moj mm je zlaty,vcera mi nedovolil zobrat ani ruksak do ruky 😀 a ja hovorim,ze je moj chudacik,lebo obcas nevie co robit,hlavne ked zrazu zacnem plakat,uplne strasne najviac a o 5 sekund chytim zachvat smiechu 😀 vtedy nevie,ci ma ma objimat dalej alebo sa smiat.ale tiez si myslim,ze si to cele uvedomi,az ked uvidi srdiecko a ze je vsetko ok,alebo skor,ked porodim a pochopi,ze naozaj mame babo 🙂 🙂 tak dufam,ze to tak aj bude...

isabellaa
9. sep 2013

@sweethope
@petkaa28
@dejna077
@leamax Caute baby, tak si vas tu citam, opat ma boli hlava, ale mozno aj z toho co sa stalo 😒 Uzsom sa nemusela rozhodovat ci ist alebo neist na ultrazvuk, rano som mala celu intimku zafarbenu, hned som bola u lekara. Videl iba jedno, druhe som asi potratila rano, a k tomu vsetkemu sa mu to nejako nezda, ze nezodpoveda 5 t a 2 dni 😢 O tyzden kontola, ale hcg mam 7 000, tak ja sama neviem. Bolo to velmi tazke rano.

tana85
9. sep 2013

@leamax tak to su riadne ciary 🙂 tam uz nie je o com

@petkaa28 bolest hlavy presla akonahle vyslo slniecko a zacala som rozmyslat pozitivnejsie...dnes som ok, ale niekedy mi pride nevolno len tak z minuty na minutu, takze to nechcem zakriknut. moj partner sa tesi, ale zatial tak ako ja - potichucky. pockam este nejaky tyzden a ak bude vsetko ok a lekar mi to potvrdi, tak myslim, ze sa dostavi skutocna radost.... zatial je viac obav 😖

tana85
9. sep 2013

@sweethope tak s tymto som za jedno s tebou...ja som oduceny fajciar (nastastie som to zvladla) a som voci fajciarom velmi netolerantna... a matky s malym dietatom a cigaretou v ustach detto. akoby si vobec neuvedomovali, ze tym davaju velmi zly priklad a za par rokov to budu robit aj tie deti lebo si myslie, ze to je spravne, vsak mama to robi tiez 😢

petkaa28
9. sep 2013

@sweethope bude, neboj 🙂) ja sa skôr bojím chvíľ po... Ked uz bude máj 2014, budeme mat tie naše úžasné uzlicky pri sebe a uz do pôrodnice sa nahrnie cela rodina... A potom domov... A nakoľko svoju aj mm rodinu poznám až až, tak uz teraz viem co ma čaká :D a to sa chystam im povedať, ze prvé 2 dni co budeme doma, tu nechcem nikoho vidieť, ze sa musíme zoznámiť a ukludnit....jaaaaaj to bude reči.... A aj tak polovica z nich príde... Tá druhá sa urazí:D

sweethope
9. sep 2013

@isabellaa to ma velmi mrzi,ale musis verit,ze to este dobre dopadne,to slabsie mozno islo prec a to silnejsie ostalo,velmi velmi velmi ti drzim palce,aby si nebola smutna a dobre to dopadlo 😉 to,ze nezodpoveda este nic neznamena,len mu to trosku trva,kazda sme ina. verim,ze je ti velmi tazko,sme tu pre teba a hlavne si poriadne oddychni,aby malo druhe babo vela sil a ostalo tam,kde ma byt. 😵

petkaa28
9. sep 2013

@isabellaa moja... Je mi to ľúto, ale neboj sa... Drobcek zabojuje aj za súrodenca 🙂) musíš veriť a myslieť pozitívne, aj ked je to veľmi ťažké...

petkaa28
9. sep 2013

@tana85 nejak tak aj u nas zatiaľ.... Normálne ked rozmyslam nad budúcim stvrtkom, tak mám pocit, ze je to den, kedy mi začne nový život 🙂)

isabellaa
9. sep 2013

@sweethope
@petkaa28 ste zlate 🙂 , taka podpora je nadovsetko.
Nic nerobim, iba lezim, strasne ma bolela hlava, takze oddychujem ako sa len da.

sweethope
9. sep 2013

@tana85 ja som tiez oduceny fajciar,asi 3 roky,takze som este viac alergicka na cigarety,no ked vidim matku s dietatom a cigareta v ustach,tak fakt premyslam,ci je kompletna 🙄 jednak to to dieta dycha a jednak ako hovoris,skvely priklad.to si rovno moze zobrat flasu a striekacku a naucit ho aj to..ved zafajcit ci vypit si sa da aj mimo dietata.ja teda nepijem nejak extra,len ked je prilezitost,ja nie som ten typ,co si domov kupi vinko ci pivo,no aj keby,tak to predsa neukazujem malemu...ach jo.. @petkaa28 jaj tak na to sa ja tesim,ako kazdemu ukazem svoj uzlik 😵 aj ked,asi budem tiez prve dni zurit a niekto sa pouraza,no co,maju smolu 😝 🙂 🙂