icon

Pôrod v máji 2014

emilia25
18. aug 2013

ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.

dejna077
9. sep 2013

Nepotia sa vam nohy? Cim mi je horsie tym sa mi potia viac.

lulu174
9. sep 2013

@isabellaa jaaaj už chapem... do tohoto moc nevidim. dve vkladaju hlavne koly tumu dovodu, že potom je vetšia sanca, že sa uchitia bud obe alebo aspon jedno, alebo to bolo na vas , ako ste vy chceli?

leamax
9. sep 2013

@dejna077 co ja viem, to som nejak nepostrehla

no, neviem, ci ta treska bol dobry napad, zeby mi bolo lepsie nemozem povedat, bleee

dejna077
9. sep 2013

@leamax tak hadam ti pomoze a nepojde von ja som zjedla trochu kuracej polievky tak uvidim skusim po troche jest ked budem citit to napinanie lebo to je stopro od hladu.

petkaa28
9. sep 2013

@dejna077 ani nie 🙂 skôr mám pocit, ze bruško mám stále dáke teplejsie...

petkaa28
9. sep 2013

No, tak práve som si spravila 10ks banánová v čokoláde, a to mi teda fakt, ze sladké nechuti... A ani jeden som nedojedla... Bleeee :(( ale aspoň mm ma radosť :D

bajana
9. sep 2013

@dejna077 ja mam pocit, ze sa celkovo potim viac....nohy ani nie

my zijeme v CR, takze navstevy po porode nehrozia, maximalne nasi mozno pridu na par dni, zato vonku by som chcela chodit od zaciatku, ak sa bude dat....a veriaci nie sme, takze krst neriesime

a brusko a hlavne prsia mam teplejsie aj ja

leamax
9. sep 2013

@dejna077 no, prehovaram ju, nech v tom zaludku vydrzi, ale no neviem - neviem 😝
@petkaa28 hej, aj ja mam brusko take teplejsie 🙂 ved predsa v nom rastie novy zivot, tak to je kopec energie 🙂 🙂 🙂

dejna077
9. sep 2013

@leamax no sak uvidis ci ju ukecas
Ja nemozem mat na bruchu polozene nic ani perinu ani pyzamo mam ho stale odktye a lezim pri otvorenom okne ale malicke je v teple podbrusok mam zakryty.

Chudak moj chlap musi so mnou na zachod ako psychicka podpora keby mi prislo zle.

petkaa28
9. sep 2013

@leamax
@isabellaa
Ako veriaci sme, ale nikto z rodiny nemáme potrebu chodiť do kostola... :D tri roky dozadu sme krstili naše krsniatko, a ako krstní rodičia sme boli aj na nauke... A ked farár začal s tým, ze z malého, ktorý mal vtedy mesiac, zmyje všetky smrteľne hriechy, tak sme odtiaľ odišli... To bolo fakt silne na môj žalúdok... A kedy niekto povedal na naše dieťa, ze ma nejake hriechy a on ho ich zbavi, tak sa obávam, ze môj drahý by ho zbavil vedomia hneď v tej chvíli.... Ako viem, ze je niečo take v Biblii, ze sa všetci rodime s hriechom, ale hovoriť to na take malé bábätko mi príde scestné.... Ale to je iba môj názor a vysvetlenie prečo nie krst 🙂)))

petkaa28
9. sep 2013

Pozerali ste uz po nejakých rifliach na gumicku??? Mna uz moje rifle strašne tlačia.... A to este ani bruško nemám :/

dejna077
9. sep 2013

@petkaa28 u nas sa krstit bude urcite. Do kostola nechodime ale veriaci sme. Sme evanjelici je to hodne ine ako katolici.

petkaa28
9. sep 2013

@dejna077 ja sa do tých rozdielov vôbec nerozumiem... Možno sme trafili iba divneho farara, ale celkom mi krst znechutil :/

leamax
9. sep 2013

@dejna077 zatial sa mi to dari 😀
@petkaa28 ja uz mam doma tehu rifle, len su mi nejake vacsie este a su take teplejsie, takze dovtedy si asi este nejake musim zohnat. inak v h&m mavaju dobre tehu veci vraj a aj na mojamoda.sk

lulu174
9. sep 2013

@petkaa28 aj mne velmi vadia, ale este nechcem kupovat, co ked priberiem 🙂

petkaa28
9. sep 2013

@leamax ked ja potrebujem predlzene :((( a to som zvedava či niekde zozeniem..... Pri mojej výške 184 a mm 194 sme celkom limitovani aj výberom kočíka :DD

leamax
9. sep 2013

@petkaa28 tak potom bonprix ma tiez dobre a tam su tusim aj predlzene velkosti 😉

dejna077
9. sep 2013

@petkaa28 aj ja patrim k vyssim mam takmer 180 cm vsetko je problem kupit. Kratke rukavy kratke nohavice.

petkaa28
9. sep 2013

@dejna077 mame to vesele, vsak??? :D

petkaa28
9. sep 2013

@lulu174 kúpis ďalšie :DD mne to strašne vadí, ze ma tlačia :/

vera3000
9. sep 2013

A muz mi stale neveri!

petkaa28
9. sep 2013

Hahahahaha, baby nasla som članok, ze v usa predavaju maminky pozitivne tehu testy :D za cca 25-30$ :D takze sup do lekarne a ideme zarabat :D

suncana
9. sep 2013

uff, baby vy ste toho popisali 🙂 vidim ze nie som jedina čo ma problem s hnačkami, som sa zlakla ze som nieco pokazene pojedla. tak mi strasne bublalo v bruchu. uz je to lepsie nastastie.
dnes som sa objednala endokrinologicke a zajtra asi zavolam gyn. aby ma objednala niekedy, teraz som asi v 7.tt tak asi az o tyzden bude stacit.
a riesili ste tu sladke verzus pohlavie, tak pri prvom tehu mi cokolada prestala chutit a mam dievcatko, a mala som super plet, krasne leskle vlasy, vobec mi nepadali a to sa hovori ze dievcata beru krasu. takze neviem, ci tieto povery su pravdive, spravime nejaku statistiku potom 😉

tana85
9. sep 2013

@bajana pozeram sa aj ja, uplny maniak. a vzdy dakujem bohu ze je to ok

ak mas o dva tyzdne 6+4tt tak to sme na tom rovnako teraz 🙂
ja ani neviem ze mam prsia, vobec ma nebolia ani sa zatial nezvacsili. nie je to zly znak, ze??

bajana
9. sep 2013

@tana85 jasne, ze nie....mne zase vobec nie je zle 😉 ... ale zase klopem klop klop, lebo si nemozem dovolit, aby mi bolo zle 🙂

vera3000
9. sep 2013

@suncana aj mne prestalo chutit sladke a vysledkom bol chlapcek plet totalna katastrofa vlasy OK zo vsetkeho mi bolo zle vsetci tipovali dievcatko tak sme mali prekvapko 🙂

suncana
9. sep 2013

@vera3000 mne zas vsetci tipovali chlapca, az som si to zacala mysliet aj ja 😀 tiez nas to prekvapilo dost. a teraz sa ako citis, byva ti zle?

vera3000
9. sep 2013

@suncana takto skoro mi s malym tak cudne nebolo bolieva ma brucho mala som hnacku cely den mi je tazko... a tebe?

suncana
9. sep 2013

@vera3000 ja som pri malej ani nevedela ze som tehu, nic ma nebolelo, nebolo mi zle, iba som sa musela hned rano najest. a teraz... zacalo to strasnymi bolestami chrbtice, krizov, dva dni som mala hnacky, a tazko mi bolo, teraz uz je trosku lepsie, asi si uz telo zacina trosku zvykat a nasadila som si aj vitaminy.

vera3000
9. sep 2013

@suncana ja vitaminy nebudem jest teda ak nebudem vracat 😀 kolko ma tvoja mala?