Pôrod v máji 2014
ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.
No, tak práve som si spravila 10ks banánová v čokoláde, a to mi teda fakt, ze sladké nechuti... A ani jeden som nedojedla... Bleeee :(( ale aspoň mm ma radosť :D
@dejna077 ja mam pocit, ze sa celkovo potim viac....nohy ani nie
my zijeme v CR, takze navstevy po porode nehrozia, maximalne nasi mozno pridu na par dni, zato vonku by som chcela chodit od zaciatku, ak sa bude dat....a veriaci nie sme, takze krst neriesime
a brusko a hlavne prsia mam teplejsie aj ja
@leamax
@isabellaa
Ako veriaci sme, ale nikto z rodiny nemáme potrebu chodiť do kostola... :D tri roky dozadu sme krstili naše krsniatko, a ako krstní rodičia sme boli aj na nauke... A ked farár začal s tým, ze z malého, ktorý mal vtedy mesiac, zmyje všetky smrteľne hriechy, tak sme odtiaľ odišli... To bolo fakt silne na môj žalúdok... A kedy niekto povedal na naše dieťa, ze ma nejake hriechy a on ho ich zbavi, tak sa obávam, ze môj drahý by ho zbavil vedomia hneď v tej chvíli.... Ako viem, ze je niečo take v Biblii, ze sa všetci rodime s hriechom, ale hovoriť to na take malé bábätko mi príde scestné.... Ale to je iba môj názor a vysvetlenie prečo nie krst 🙂)))
Pozerali ste uz po nejakých rifliach na gumicku??? Mna uz moje rifle strašne tlačia.... A to este ani bruško nemám :/
Hahahahaha, baby nasla som članok, ze v usa predavaju maminky pozitivne tehu testy :D za cca 25-30$ :D takze sup do lekarne a ideme zarabat :D
uff, baby vy ste toho popisali 🙂 vidim ze nie som jedina čo ma problem s hnačkami, som sa zlakla ze som nieco pokazene pojedla. tak mi strasne bublalo v bruchu. uz je to lepsie nastastie.
dnes som sa objednala endokrinologicke a zajtra asi zavolam gyn. aby ma objednala niekedy, teraz som asi v 7.tt tak asi az o tyzden bude stacit.
a riesili ste tu sladke verzus pohlavie, tak pri prvom tehu mi cokolada prestala chutit a mam dievcatko, a mala som super plet, krasne leskle vlasy, vobec mi nepadali a to sa hovori ze dievcata beru krasu. takze neviem, ci tieto povery su pravdive, spravime nejaku statistiku potom 😉
@vera3000 ja som pri malej ani nevedela ze som tehu, nic ma nebolelo, nebolo mi zle, iba som sa musela hned rano najest. a teraz... zacalo to strasnymi bolestami chrbtice, krizov, dva dni som mala hnacky, a tazko mi bolo, teraz uz je trosku lepsie, asi si uz telo zacina trosku zvykat a nasadila som si aj vitaminy.

Nepotia sa vam nohy? Cim mi je horsie tym sa mi potia viac.