Pôrod v máji 2014
ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.
@luciana789 ja som si davala sem-tam kys.listovu, ale ako som citala toto forum, tak som si kupila femibion a poctivo ho uzivam asi 5.den 🙂
Ahojte, tíško dúfam a teším, že tu s Vami ostanem. Snažíme sa od apríla, keď som potratila v 8tt. Mrcha mešká 3 den a to som na nu cakala ako na spasenie, pretoze som mala zacat brat clostil, tak som sa jej uz nevedela dočkat a ona nikde. Vcera som si robila TT a tam bol duch 🙂 Tak snad sa zadarilo 🙂
@luciana789 femibion 800
lulu174 prestalo sa yvvijat, vraj sa to niekedy stava :( a to sa dva dni předtím pochvalili rodine a potom to zas vsetkym vysvětlovat....zacala som krvacat...brala som aj utrogestan na udrzanie tehu, ale nepomohlo....
prve tehu som mala uplne v pohodicke, ziadne problémy, nevolnosti, nic, citila som sa vyborne, porod tiez v pohode, potom, kde sme uz chceli a vysiel mi TT pozitivny, nadsena som isla k dokimu a ze musim ist na zakrok - diagnoza MOLA, a v aprili zas ten spontanny potrat a tak teraz to uz vyjde 🙂
lulu174@ toto je tvoje prve tehu? Kolko ste sa snazili?
@gabikah. ano, moje prve 🙂 od decembra-priležitostve, lebo manžel chodil do zahraničia, plodne dni nam nevychadzali takmer vobec ale od maja už je doma tak v podstate od vtedy 🙂 teraz nas to normalne prekvapilo 🙂 a milo potešilo, snad bude vsetko v poriadku. preto som sa pytala, že či si začala krvacat, lebo mam ist neto alebo buduci vikend do Holandska na 2 tyždne a trošku sa bojim, ale dam si cestovne poistenie, keby niečo.. len verim tomu, že nezacnem krvacat ani nič, ked doteraz je vsetko v poriadku a nieje mi ani zle .
@lulu174 vcera som ich zopar citala a radsej som si ich zakazala...naco je dobre sa stresovat tym, co sa stalo inym zenam? ano, stava sa to, ale naco to ocakavat a desit sa?! asi by som to tazko znasala, ale velmi pozitivne beriem to, ze sa nam bez problemov podarilo prirodzene pocat, takze sme obaja v poriadku 😉
dievcata, nemyslite na nic zle. my mame za sebou kopu zleho, ale nebudem to nikde pisat, nebudem sa k tomu vobec vracat. tesim sa z tohto nasho slniecka, verim, ze v maji 2014 ho porodim zdravucke a v poriadku 🙂 🙂 🙂 co bolo, bolo, uz to nic a nikto nezmeni. toto tehotenstvo prebehne v poriadku u nas vsetkych tu. tesme sa, hladkajme bruska a rozpravajme sa s nasimi pokladikmi v bruskach, nech vedia ako sa na ne tesime a lubime ich 🙂

http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm
co vam vychadza podla tohto? nam chlapcek 🙂 🙂 🙂