icon

Pôrod v máji 2014

emilia25
18. aug 2013

ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.

leamax
10. sep 2013

http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm
co vam vychadza podla tohto? nam chlapcek 🙂 🙂 🙂

suncana
10. sep 2013

@petkaa28 fuu toto presne neviem, nechcem ta klamat, ale asi preto sa to vola ochranna lehota. a viem ze materska sa rata z vymeriavacieho zakladu dosiahnuteho za predchadzajuci kalendarny rok, takze ak si vtedy bola zamestnana tak z toho by ti mali vyratat matersku

cucu2
10. sep 2013

@luciana789 ja som si davala sem-tam kys.listovu, ale ako som citala toto forum, tak som si kupila femibion a poctivo ho uzivam asi 5.den 🙂

petkaa28
10. sep 2013

@suncana no som zvedava co mi povedia... Ďakujem 🙂

petkaa28
10. sep 2013

@leamax aj nám chalanisko 🙂

petkaa28
10. sep 2013

@leamax ďakujem 🙂))
Neboj určite sa mu nič nestane.... 🙂

cucu2
10. sep 2013

@leamax co to je conception day? den oplodnenia? to ja vsak presne neviem.

leamax
10. sep 2013

@cucu2 ano, den oplodnenia. to nevadi, ze nevies presny den, ono je dolezity tam aj tak len mesiac a rok. priblizne si daj okolo ovulky nejaky datum 😉
@petkaa28 dakujem, moja 🙂

tana85
10. sep 2013

@leamax mne dievcatko 🙂 tomu by som sa potesila, priatel hovori stale len o dievcatku aj ked v konecnom dosledku sa potesime ak chlapcekovi

gabikah.
10. sep 2013

Ahojte, tíško dúfam a teším, že tu s Vami ostanem. Snažíme sa od apríla, keď som potratila v 8tt. Mrcha mešká 3 den a to som na nu cakala ako na spasenie, pretoze som mala zacat brat clostil, tak som sa jej uz nevedela dočkat a ona nikde. Vcera som si robila TT a tam bol duch 🙂 Tak snad sa zadarilo 🙂

lulu174
10. sep 2013

@luciana789 femibion 800

ewana
10. sep 2013

@leamax dievčatkooooo, no kiežby 🙂 Chlapčeka už mám, a aj to som chcela, aby bolo dievčatko 🙂)

lulu174
10. sep 2013

@gabikah. určite sa to podari... joj až vo 8? a čo sa stalo, začala si krvacat? mala si tažkosti od začiatku?

gabikah.
10. sep 2013

lulu174 prestalo sa yvvijat, vraj sa to niekedy stava :( a to sa dva dni předtím pochvalili rodine a potom to zas vsetkym vysvětlovat....zacala som krvacat...brala som aj utrogestan na udrzanie tehu, ale nepomohlo....

aalinka
10. sep 2013

@leamax nam vychadza dievcatko, manzel by chcel velmi chlapca, kedze jednu dievku uz mame, tak uvidime nakoniec co to bude, mne je to jedno hlavne nech bude a bude zdrave 🙂

dejna077
10. sep 2013

@leamax ja sa len bojim ze sa z niecoho dobluvam... ,☹

lulu174
10. sep 2013

@gabikah. joj bože, mame tu tehu uživat ale zaroven je to velky strach

leamax
10. sep 2013

@dejna077 nemysli na to, vsugeruj si, ze ziadna grcka nebude a ona ani nebude 😉
@tana85
@ewana
@aalinka
@petkaa28 no tak uvidime, ako sa to komu splni, ten kalendar 😉 pamatajte si to 😉

gabikah.
10. sep 2013

prve tehu som mala uplne v pohodicke, ziadne problémy, nevolnosti, nic, citila som sa vyborne, porod tiez v pohode, potom, kde sme uz chceli a vysiel mi TT pozitivny, nadsena som isla k dokimu a ze musim ist na zakrok - diagnoza MOLA, a v aprili zas ten spontanny potrat a tak teraz to uz vyjde 🙂

gabikah.
10. sep 2013

lulu174@ toto je tvoje prve tehu? Kolko ste sa snazili?

tana85
10. sep 2013

@gabikah. tak drzim palce, aby bolo z ducha to, co si velmi zelas 😉

lulu174
10. sep 2013

@gabikah. ano, moje prve 🙂 od decembra-priležitostve, lebo manžel chodil do zahraničia, plodne dni nam nevychadzali takmer vobec ale od maja už je doma tak v podstate od vtedy 🙂 teraz nas to normalne prekvapilo 🙂 a milo potešilo, snad bude vsetko v poriadku. preto som sa pytala, že či si začala krvacat, lebo mam ist neto alebo buduci vikend do Holandska na 2 tyždne a trošku sa bojim, ale dam si cestovne poistenie, keby niečo.. len verim tomu, že nezacnem krvacat ani nič, ked doteraz je vsetko v poriadku a nieje mi ani zle .

gabikah.
10. sep 2013

@tana85 dakujem 🙂 budem informovat 🙂 dokimu mam ist az 1.10. - sa aj zblaznim dovtedy, mam brat 2x denne utrogestan

gabikah.
10. sep 2013

@lulu174 neboj, bude to OK, pozitivne mysliet treba 🙂

lulu174
10. sep 2013

@gabikah. snažim sa 🙂 len tu ked čitas kedejake pripady,tak je to už horšie ..ale určite to vsetky krasne dotiahneme do uspešneho konca,

tana85
10. sep 2013

@gabikah. viem ako sa citis, ale ako sama pises: treba mysliet pozitivne, prihovarat sa k tej bobulke a predstavovat si len ako rastie, ako jej je dobre a v maji bude medzi vami

tana85
10. sep 2013

@lulu174 vcera som ich zopar citala a radsej som si ich zakazala...naco je dobre sa stresovat tym, co sa stalo inym zenam? ano, stava sa to, ale naco to ocakavat a desit sa?! asi by som to tazko znasala, ale velmi pozitivne beriem to, ze sa nam bez problemov podarilo prirodzene pocat, takze sme obaja v poriadku 😉

lulu174
10. sep 2013

@tana85 presne tak, aj ja myslim na to iste, že je super, že sa nam to podarilo 🙂 a určite vsetko bude v najlepšom poriadku 🙂

dejna077
10. sep 2013

@leamax hej snazim sa si to vsugerovat od rana mi bolo dobre a potom ze si idem dat ohriat polievku a bum asi 6x ma tak riadne naplo som myslela ze aj cosi pojde a nic som z toho riadne vyklepana a to mam chlapa prec. Ja neviem ako toto budem zvladat.

leamax
10. sep 2013

dievcata, nemyslite na nic zle. my mame za sebou kopu zleho, ale nebudem to nikde pisat, nebudem sa k tomu vobec vracat. tesim sa z tohto nasho slniecka, verim, ze v maji 2014 ho porodim zdravucke a v poriadku 🙂 🙂 🙂 co bolo, bolo, uz to nic a nikto nezmeni. toto tehotenstvo prebehne v poriadku u nas vsetkych tu. tesme sa, hladkajme bruska a rozpravajme sa s nasimi pokladikmi v bruskach, nech vedia ako sa na ne tesime a lubime ich 🙂