icon

Pôrod v máji 2014

emilia25
18. aug 2013

ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.

majuskaaa16
11. sep 2013

Ahojte tak uz to mam potvrdene, po niekolko neuspesnych testoch dnes konecne pozitivny. tak ak mate sukromnu debatu prosim dajte tam aj mna 🙂

majuskaaa16
11. sep 2013

Ahojte tak uz to mam potvrdene, po niekolko neuspesnych testoch dnes konecne pozitivny. tak ak mate sukromnu debatu prosim dajte tam aj mna 🙂
@kika79 to mi je moc luto. budem ti drzat palce aby sa ti darilo

monstos
12. sep 2013

Porosim pridat do sukr. Skupiny. Termin vychadza na 5.maja a o tyzden to budem mat dufam potvrdene 🙂

natalia_nr
12. sep 2013

@isabellaa
Ahoj, pridaj aj mňa prosim do Vašej témy 🙂 už to je potvrdené aj od doktora 🙂
Ďakujem

pralinka25
12. sep 2013

@kika79 ☹ je mi to velmi luto. vela sil prajem a snad sa podari v druhom koe uz tak ako ma. drzim palce

emilia25
autor
12. sep 2013

tak baby konecne to vyslo aj nam sme tyzden po pohlavnom styku a na teste nadherna slabo ruzova druha ciarka uz nie duch ako minuly mesiac ale krasne viditelna ciarka no ja tomu stale nemozem uverit a to rano som testovala tam som ju este hladala a po obede uz tam bola nadherna druha ciarka a to by clovek povedal ze po obede bude hcg mensie ako rano ale u mna je to asi opacne juj tesim sa.uz nie duch ale krasna druha ciarka.

jaanka3
12. sep 2013

ahéj baby. dnes som bola na ultrazvuku. aj ked mi meskala ovulka velkostou zodpovedame presne tyzdnom podla MS 5+2. vsetko v poriadku o cca 2tyzdne ideme opzerat srdiecko 🙂 ako sa vam dari? inak nedame uzsukromku? ci uz je? nestihala som citat v poslednej dobe

depa
12. sep 2013

@jaanka3 ahojky ja zajtra idem na kontrolne hcg pred tyždnom to bolo pozitivne vyše280 vraj by malo narast mam troch strach nevieš kolko by malo byt kontrolu srdiečka mi tiaž budu robit až o dva tyždne ale mam strach dufam že bude všetko ok.ty sa držkaj.

jaanka3
13. sep 2013

@depa urcite bude vsetko ok! neviem presne kolko by malo byt? v kolkatom si tt? skus si vyguglit. mozno niekde najdes

jaanka3
13. sep 2013

BABY VYTVORILA SOM SUKROMKU, AK CHCETE NAPISTE MI IP A JA VAS PRIDAM

rybka1985
13. sep 2013

baby dnes ideme k doktorovi som 6+3tt dufam ze uz bude vidno srdiecko 🙂

aalinka
13. sep 2013

@jaanka3 jedna sukromka uz je vytvorena - Majovcatka 2014, tak by sme sa mohli spojit, ci?

jaanka3
13. sep 2013

@aalinka jasne. tak ja ju zrusim, ale poprosim komu mam napisat aby som tam mohla ist?

jaanka3
13. sep 2013

@aalinka mne to vobec nenaslo

aalinka
13. sep 2013

@jaanka3 vytvarala ju @isabellaa , tak jej napis

katkarv
13. sep 2013

Ahojte baby,vidim ze uz mate aj sukromku.JA len cakam v nedelu mrchu teda skor ju necakam 🙂 Vcera test negat na 11DPO tak som zvedava ci budem k Vam patrit.

aalinka
13. sep 2013

@katkarv skus pockat este nejake dva dni, mne // ukazalo az na 13DPO, robila som den predtym a nic na ten 13 den uz bol dusik

katkarv
13. sep 2013

@aalinka Dakujem,potesila si ma 🙂 Aj pri najmensej dcere ked som si robila test v den ked som mala dostat ms tak tam bol len duch,len som nedockava,lebo sa mi toci hlava a chce sa mi spat.

joannie
13. sep 2013

babyyyyy ja chcem rodit v maji 🙂 to je taky kraaaaasny mesiac 🙂 dnes som 11dpo vcera test biely ale cely cas od ovu mam bt bud 36,9 alebo 37, aj dnes... myslite ze mam este sancu? ms by mala dojst v pondelok.... dufam ze mi zajtra bt neklesne a ze sa k vam pridaaaaaaam 😀

katkarv
13. sep 2013

@joannie No presne,taky krasny datum je maj,aj moj manzel sa narodil v maji.Ja to mam ako ty,vcera 11dpo a test nic,ani duch.Ja mam mat mrchu v nedelu a bt mam zatial 36,8t keby mala dojst mrcha tak mi klesne den predtym pod 36,5t.Takze ak zajtra klesne ani testnut nemusi.

e_e_e
13. sep 2013

Som taka stastna, ze ak vsetko dobre pojde, tak budem patrit do tejto krasnej majove skupiny roku 2014 (ps: moje najoblubenejsie cislo je 14 ) 🙂)

aalinka
13. sep 2013

@joannie
@e_e_e maj je fakt super mesiac, prvu mame majovu slecnu a bolo to super, mohli sme byt stale vonku, ziadne babusenie babetka

e_e_e
13. sep 2013

@aalinka asi jedna z prvych myslienok, ktora ma napadla po vypocitani priblizneho terminu 🙂

pralinka25
14. sep 2013

@emilia25 budes nakoniec junovka ci este majovka?

pralinka25
14. sep 2013

@jaanka3 sukromka tu je len ta baba co ju vytvarala myslim nieje prave cez vikend doma tak asi bude treba pockat do pondelka

emilia25
autor
14. sep 2013

@pralinka25 no uz skor asi jun podla ms to vychadza na 4.jun ale podla styku co tam bol taky vypocet ze 28.5 ale asi jun.

pralinka25
14. sep 2013

@emilia25 🙂 tak drzim moooooc palce a gratulujem. fakt super. mam radost 🙂

emilia25
autor
14. sep 2013

@pralinka25 dakujem ja len dufam ze sa nestane zas to co minule tak uvidim co bude ako bude.

pralinka25
14. sep 2013

@emilia25 dufam ze nie ale ked ju mas taku krasnu tak tentokrat uz to bude urcite ok

emilia25
autor
14. sep 2013

@pralinka25 no len druhy test uz bol zas ze som ju musela hladat a dnesny test ta ciarka tam uz bola zas pekna tak uvidim ja som este len 17dc a do ms daleko tak uvidim ako to bude v den ms.