Pôrod v máji 2014
ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.
Ahojte tak uz to mam potvrdene, po niekolko neuspesnych testoch dnes konecne pozitivny. tak ak mate sukromnu debatu prosim dajte tam aj mna 🙂
@kika79 to mi je moc luto. budem ti drzat palce aby sa ti darilo
Porosim pridat do sukr. Skupiny. Termin vychadza na 5.maja a o tyzden to budem mat dufam potvrdene 🙂
@isabellaa
Ahoj, pridaj aj mňa prosim do Vašej témy 🙂 už to je potvrdené aj od doktora 🙂
Ďakujem
@kika79 ☹ je mi to velmi luto. vela sil prajem a snad sa podari v druhom koe uz tak ako ma. drzim palce
tak baby konecne to vyslo aj nam sme tyzden po pohlavnom styku a na teste nadherna slabo ruzova druha ciarka uz nie duch ako minuly mesiac ale krasne viditelna ciarka no ja tomu stale nemozem uverit a to rano som testovala tam som ju este hladala a po obede uz tam bola nadherna druha ciarka a to by clovek povedal ze po obede bude hcg mensie ako rano ale u mna je to asi opacne juj tesim sa.uz nie duch ale krasna druha ciarka.
ahéj baby. dnes som bola na ultrazvuku. aj ked mi meskala ovulka velkostou zodpovedame presne tyzdnom podla MS 5+2. vsetko v poriadku o cca 2tyzdne ideme opzerat srdiecko 🙂 ako sa vam dari? inak nedame uzsukromku? ci uz je? nestihala som citat v poslednej dobe
BABY VYTVORILA SOM SUKROMKU, AK CHCETE NAPISTE MI IP A JA VAS PRIDAM
baby dnes ideme k doktorovi som 6+3tt dufam ze uz bude vidno srdiecko 🙂
Ahojte baby,vidim ze uz mate aj sukromku.JA len cakam v nedelu mrchu teda skor ju necakam 🙂 Vcera test negat na 11DPO tak som zvedava ci budem k Vam patrit.
babyyyyy ja chcem rodit v maji 🙂 to je taky kraaaaasny mesiac 🙂 dnes som 11dpo vcera test biely ale cely cas od ovu mam bt bud 36,9 alebo 37, aj dnes... myslite ze mam este sancu? ms by mala dojst v pondelok.... dufam ze mi zajtra bt neklesne a ze sa k vam pridaaaaaaam 😀
Som taka stastna, ze ak vsetko dobre pojde, tak budem patrit do tejto krasnej majove skupiny roku 2014 (ps: moje najoblubenejsie cislo je 14 ) 🙂)
@emilia25 budes nakoniec junovka ci este majovka?
@jaanka3 sukromka tu je len ta baba co ju vytvarala myslim nieje prave cez vikend doma tak asi bude treba pockat do pondelka
@pralinka25 no uz skor asi jun podla ms to vychadza na 4.jun ale podla styku co tam bol taky vypocet ze 28.5 ale asi jun.
@emilia25 🙂 tak drzim moooooc palce a gratulujem. fakt super. mam radost 🙂
@pralinka25 dakujem ja len dufam ze sa nestane zas to co minule tak uvidim co bude ako bude.
@emilia25 dufam ze nie ale ked ju mas taku krasnu tak tentokrat uz to bude urcite ok
@pralinka25 no len druhy test uz bol zas ze som ju musela hladat a dnesny test ta ciarka tam uz bola zas pekna tak uvidim ja som este len 17dc a do ms daleko tak uvidim ako to bude v den ms.

Ahojte tak uz to mam potvrdene, po niekolko neuspesnych testoch dnes konecne pozitivny. tak ak mate sukromnu debatu prosim dajte tam aj mna 🙂