icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

dadka_11
16. mar 2011

@lenka1108 tak ja tebe prajem chlapceka a ja sebe dievcatko 🙂 ja som zase pri malom nic nemala, vsetko som v poriadku znasala a teraz mi je stale zle, nemôzem spavat.. citim sa uplne inak,tak snad to bude dievcatko pre mna 🙂
a zase hlavne aby boli zdravucky 🙂

dominika_sk
16. mar 2011

@blackrose ahoj, mne doktork povedala, že ak by som mala bolesti, a hlavne krče, že mam prisť, alebo isť na pohotovosť. nie, nechcem ťa strašiť, ale radšej si tam zajdi, aj teba to upokoji.

mymimi
16. mar 2011

@dadka_11 ahojky, je mi to ľúto, že si to takto musíme "užívať". Ale čo by sme pre tie deťúšiky nespravili! 🙂 A dnes novinka v mojom zozname tehotenských príznakov - bolí ma panva, boky, to už sa snáď pripravuje na pôrod, do novembra budem ako vyzerať, taká malá chudá s riadnou širokooou panvicou! Wau!

blackrose
16. mar 2011

@dominika_sk 😕 vazne?? no ja som volala s dr. a povedal, mi ze mam prist v piatok, ale mam si davat 2x denne pre istotu duphaston a magnezium. Dnes ma bolia aj krize. Ale od niektorych bab som pocula, ze je to normalne na zaciatku.
To fakt nikoho neboli brusko?? 😕

blackrose
16. mar 2011

@mymimi to som uz niekde videla, je to super, pekne nas to bude sprevadzat 😉

mahun1
16. mar 2011

ja idem zajtra na sono, tak som zvedava, inak ma strasne bolia bradavky, ale strasne a trosku aj ja citim podbrusko, ale to su take slabe tlaky, ci co...
a stale sa sledujem ked chodim na WC, ci nespinim, kedze mam ten duphaston, a pred dvoma dnami ako mi ho nasadil dr. tak som spinila...je to o nervy, ale tak snad budem vsetko OK...

blackrose
16. mar 2011

@mahun1 ja na stastie vobec nespinim a duphaston mam dnes 3. den ... len to podbrusko ma obcas boli, obcas nie a obcas taky silny krc. Ale mam pocit, ze uz ma to boli pomenej ako zo zaciatku. Mozno aj to magnezium pomohlo.
Myslis, ze uz tam dr. na tom sone nieco uvidi? Ja idem v piatok, tak som zvedava...

mahun1
16. mar 2011

@blackrose ako mi nasadil dr. ten dufik, tak uz ani ja nespinim, lebo vzdy mam strach ked idem na wc ze tam nieco uvidim, ale zatial nic, chvalabohu..
no mam ist zajtra na sono, ze na kotrolu tak, som zvedava, ci uz nieco bude vidiet, lebo som bola 14.3. a nebolo este nic vidno...no a zajtra je to kontrolne sono, a ak nic neuvidi, ze mi bude brat krv...

mahun1
16. mar 2011

inak okrem toho duphastonu beriem acidofolan, a calibrum baby plan...

blackrose
16. mar 2011

@mahun1 neboj, zbytocne sa nestresuj, ja som sa tak vystrasila vcera jednym silnym krcom, ale potom som sa ukludnila, ze stres aj tak nepomaha... tak som radsej kludna, hladkam si bruskom a vravim si, ze je vsetko v poriadku a v novembri sa mi narodi zdrave babatko 😵 treba pozitivny pristu 😉
ja mam Femibion 800

stellamiapiccola
16. mar 2011

@blackrose ahoj no ja citim každy deň bolesti ako pri menzese v podbrušku ono sa nám to tam pripravuje ...inak mi je doosť blbo vraciam fuj cítim rôzne vône smrad všetko mi vadí.

mahun1
16. mar 2011

@blackrose presne tak, treba pozitivne mysliet 🙂

inak ja mam stale zapchaty nos, takze skoro nic necitim, a prve dni som mala nechutenstvo, ale teraz sa to skor otaca, a byvam stale hladna.. 😅

a vasim polovickam ste to uz oznamili?

dominika_sk
16. mar 2011

@blackrose vidiš, každy inak hovori, mne povedala toto. a ja tiež nie som skusena rodička aby som ti vedela poradiť😎 len hovorim to, čo mne povedala doktorka. mńa zatial nič neboli, iba raz m boleli križe a citim take napätie v prsiach, inak nič. ani bruško ma neboli, nebyva mi zle, tak neviem no. chcela som len pomôcť, aby bolo všetko ok.

mahun1
16. mar 2011

pozrite na tuto stranku
http://www.fertility.sk/sk_SK/tehotenstvo/bylin...
ja pijem dost caje tak som si nastudovala ktore je bezpecne pit a ktorym sa treba vyhybat...

mysti
16. mar 2011

ahojte baby, tak ja som dnes bola na sone...videla som "machulku", som v 5tyzni+5dni (takze v siestom tyzdni) 😀 hodnoty zatial vyzeraju v poriadku, takze som veeeelmi rada 😀 buducu stredu rano idem na krv a uz sa zacne ten kolotoc 😉 velmi sa tesim, dufam, ze aj nadalej bude vsetko OK. Inak, ja priznaky nemam ziadne, akurat len prsia ma trochu bolia, ale inak nic, nebyva mi ani zle, ani nic...ani chute nemam zmenene, takze parada! Vcera som bola s nasimi u znamych isli sme cez brutalne zakruty a moja mamka iba krutila hlavou, ze mi nie je zle 😀

hori
16. mar 2011

babenky, pridavam sa vam... neplanovane sice, ale s radostou... 🙂

mahun1
16. mar 2011

@hori Vitaj 😉

karap
16. mar 2011

Ahoj.Pridam sa k vam.Od vcera vieme,ze cakame tretie babatko.Necakane,neplanovane,no co uz?Ked je tam,nech je tam.Mam uz aj prvu snimku 🙂 a na nej dutinku v ktorej je 6,5mm mlocik....Podla p.m.som dnes 5+3tt,no podla velkosti babatka je to menej.O 2 tyzdne idem na dalsiu prehliadku a upresnime to.
Zatial sa vooobec necitim tehotna.Obcas ma pobolieva odbrusko ako pred menzesom a chodim casto cikat,no inak pohoda.Ziadna nevolnost,ani prsia ma nebolia,proste nic....
Tak nam vsetkym drzim palce,nech si v novembri prinesieme domov vonavucke babatko.

dadka_11
16. mar 2011

@mymimi no mna picha akurat v boku ale dr. mi povedala,ze tam mam cystu,ze za dva tyzdne na kontrolu a snad mi zmizne .... ☹ .
a som si vsimla,ze mas 5 rocne dieta,tak ako aj ja 🙂 akurat ze ja syna,dufam,ze bude pomahat. lebo tvoje dievca sa urcite tesi 😝

lolllka
16. mar 2011

@mymimi perfekt,kalkulacka... 🙂

lolllka
16. mar 2011

@hori gratulujem 😉

hori
16. mar 2011

@lolllka @mahun1 dakujem 🙂

@karap aj ja mam neplanovane, bude ta buduca zima pekny zahul pre mna s dvomi malymi detmi, ledva som zvladala jedno... no ale tesim sa napokon!!! 🙂

karap
16. mar 2011

@hori ,ja cakam uz tretie 😝 A deti mam dost rychlo po sebe.Takze v novembri budeme mat doma:novorodenca,2,5rocneho syna a 4rocnu dceru.Sranda je,ze sa nam najprv dllho nedarilo,na dceru sme cakali 3roky,no a potom sa nam roztrhlo vrece z detmi 😀
Uz som to povedala svokrovcom aj rodicom,tak mi spadol kamen zo srdca,ze to mam za sebou.Teraz nech to predychavaju oni....

adikad
16. mar 2011

Ahojte chcela by som sa k vam pridat,ale bojim sa ci nie je este skoro, dnes som 33.DC a vcera mi brali krv na HCG,ktore bolo 271, lekar bol opatrny a objednal ma na utorok, znova mi zoberie krv,ci a kolko stuplo to HCG. V decembri som potratila, tak preto je opatrny.

vierka0
16. mar 2011

@adikad sak to mas uz dost vysoke, ja som vcera mala len nieco cez 50.. to bol 13 den po ovulacii

adikad
16. mar 2011

@vierka0 ja som bola vcera ked mi brali krv 18.DPO

mymimi
16. mar 2011

@dadka_11 no aj ja dúfam, že mi dcérka pomôže, no zatiaľ sme jej to ešte neoznámili. Ona by sa pochválila asi každému, koho by stretla a to ešte nechceme. Počkáme do najbližšieho sona a potom jej ukážeme foto. Ale som veľmi zvedavá, ako zareaguje.

sonicka07
16. mar 2011

ahojte,pridavam sa aj ja k vam. uz som tu chodila pred 2-3 rokmi,ked som prisla o prve babo v 17tt a potom som uspesne otehotnela druhykrat a mam dvojrocnu dcerku. a uz je nacase pridat surodenca 😉 uz mate nevolnosti? mna to zatial este nechytilo,ale uz sa citim unavenejsia ako inokedy.

lacikagr
17. mar 2011

Ahojte.
Beriete aj nejaké vitamíny? Ja okrem kys.listovej žiadne. Počula som, že vraj po nich rastú veľké deti, tak neviem.