icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

dadka_11
14. mar 2011

ahojte.. dlho som tu nebola.. je to normalne,ze mi je stale strasne zle, ked pri prvom mi vôbec nic nebolo. bolo to pred 6 rokmi ale pamätam si to presne.. a teraz, nemôzem nic ani jest, stale sa mi toci hlava.. zajtra idem prvy krat dr. este som nebola odkedy mi vysli pozit. testy

mahun1
14. mar 2011

Ahojte, aj ja som si nasla // ciarky v piatok 11.3.2011 🙂 Mozem sa k Vam pridat? 😉 Poslednu ms som mala 11.2. ...takze som si testla presne v den mrchy, a skoro mi oci vypadli, lebo sa s mm snazime uz 8 mesiacov, a teraz taketo prekvapko 🙂 mm to zatial nevie, chcem mu spravit prekvapko na meniny 🙂
Ja som bola dnes na sone, lebo som rano trochu zacala spinit, a zatial nebolo nic vidno, som len uuplne na zaciatku, takze ani zatial nemohlo byt...ale mam prist vo stvrtok znova na sono, a uvidi sa...dr. mi predpisal 3x 1 duphaston preistotu, aby sa fazulka udrzala, tak sa uz neviem dockat stvrtka ze az...Dufam ze aspon malu bublinku uvidim 😅

mymimi
14. mar 2011

@mahun1 super, gratulujem! Vitaj medzi nami a cíť sa /tu/ dobre. 🙂

dominika_sk
14. mar 2011

@mymimi ani mne, len presne o tyždeň ešte na UTZ. ani mi nepredpisala vitaminy. ale to bude tym, že to tehu v podstate ešte nie je potvrdene tym, že nevidi srdiečko, tak ešte su vlastne zbytočne testy. až uvidi krasne bijuce srdiečko, sa to všetko spusti, krv,vitaminy a všetko 😖 ešte si to užime 😎

mahun1
14. mar 2011

@mymimi Dakujem ! 😉

lolllka
14. mar 2011

@mahun1 gratulujem....

denis006
14. mar 2011

@dominika_sk Tuší so čítala, že si z Kysuckého Nového Mesta....

dominika_sk
14. mar 2011

@denis006 nie, z krasna nad kysucou 😀 už teda chapem o čo išlo v tvojej predošlej sprave 😀

denis006
15. mar 2011

@dominika_sk aká si som popletená...ja som teda z Turzovky a pracujem v Čadci...

dominika_sk
15. mar 2011

@denis006 a čo robiš? ak možem vedieť 😎

mysti
15. mar 2011

Ahojte baby, ako sa mate dnes? Ja mam zajtra dovolenku, skocim na to sono, a uvidim, co mi doktor povie... 🙂

lenka1108
15. mar 2011

@denis006 ja som mala z turzovky spoluziacku.samizda ze to bola vlasta zahatlanova.nepoznas?

tak ja som sa zobudila s hnustnym pocitom v zaludku a normalne som sa bala postavit ci nepobezim hned na wcko.ale v pohode.myslim ze cakame chlapca.pri malej mi nebolo vobec nic a teraz sa uz zacinaju objavovat dalsie a dalsie priznaky...

blackrose
15. mar 2011

Ahojte tehulky 🙂
tak sa k vam uz asi mozem pridat aj ja, aj ked to este nemam potvrdene od dr, ale niekolko testikov mi ukazalo // a mrcha nedosla 😉 2 rocne snazenie sa konecne oplatilo! 🙂

mahun1
15. mar 2011

@blackrose Gratulujem 🙂

blackrose
15. mar 2011

@mahun1 aj ja tebe 🙂

alama
15. mar 2011

ahojte, tak sa po dlhsom case ozyvam, dnes som bola u dr. Potvrdil, ze som tehotna, videla som ciernu machulku 😀 a mam prist zasa o dva tyzdne, rano nalacno, tak asi mi zoberu krv. To by uz malo byt vidiet aj srdiecko, tak sa tesim, dufam, ze bude vsetko v poriadku. Dnes som to povedala aj nasim, skoro odpadli, ved uz dve deticky mame, tak to vobec necakali. Pravdupovediac aj pre nas to bolo prekvapko, po tom vsetkom co sme absolvovali, kym sme mali nase dvojicky a pri mojich vsetkych diagnozach. Dr. len sucho skonstatoval, ze po porode sa to vsetko v tele pomeni, hormony aj vsetko a zvykne sa to rozbehnut 🙂
Gratulujem vsetkym novym aj potvrdenym tehulkam 🙂

denis006
15. mar 2011

@lenka1108 juj...to neviem...Zahatlanovcov je tu veľa...ja som sa sem len "vydala"

denis006
15. mar 2011

dievčatá...mám strach....to čo sa deje v Japonsku - jadrové reaktory, ktoré vybuchujú...radiácia vo vzduchu...veď tehulky nesmú ísť ani na RTG!!! Smutné, čo sa deje vo svete

mymimi
15. mar 2011

@denis006 ahoj denis, ako som si všimla budeme mať rovnaký vekový rozdiel medzi detičkami. 😀 Príjemné tehuľkovanie prajem...

denis006
15. mar 2011

@mymimi naša slečna bude mať v júlli už 7...a tvoja kedy 6?
Nechodila si sem tam aj do témy meranie BT?

mymimi
15. mar 2011

@denis006 nie, nechodila. My sme s manželom používali 6 rokov metódu plodných a neplodných dní a vo februári sme si prvý krát povedali, vyskúšame cez tie plodné, či nám ešte všetko funguje, ako má. A vidíš, hneď som zostala tehotná, to sme nečakali teda takú bleskovku. 😲 Moja dcérka bude mať teraz v apríli šesť. Tak som to nejako blbo vypočítala 😉 . Inak to Japonsko je hrozné, je mi z toho strašne zle som smutná a bojííím sa. Chudáci...ach.

denis006
15. mar 2011

@mymimi mne sa naoplátku podarilo prehovoriť manžela, že by už bolo načase na druhé mimi....prvý mesiac sme nevystihli plodné dni - vtedy som začínala merať BT. Tento druhý mesiac som sa poistila ovu testom - len mužíček bol mimo na služobke...snáď má dobrých vytrvalcov - a tak sa nám zadarilo

mymimi
15. mar 2011

@denis006 máme kvalitných samčekov 😝 A tvoja malá už chodí do školy, či idete teraz v septembri?

denis006
15. mar 2011

@mymimi jasné už je veľká skoláčka...aj v albume stojí pred tabuľou...bol to jej prvý deň v škole...začiatok bol ťažký, veľa trénovať, už aj ručička bolela a už to aj vzdávala....hlavné je, že som to ja nevzdala ...teraz si už sama robí úlohy...a číta nám nahlas....už je to o moc. lepšie...Aspoň sa budeš môcť dcérke naplno venovať keď bueš doma.

mymimi
15. mar 2011

@denis006 ano presne tak som to myslela, dúfam, že to zvládne a ja tiež. Takže aj vy ste išli na chlapčeka? Môj muž o inom nehovorí. Tí chlapi... ja by som brala dievčatko.

lacikagr
15. mar 2011

Ahojte, pridávam sa k Vám. Mala by som rodiť v novembri, dnes máme 8mm.

lenka1108
15. mar 2011

@mymimi
@denis006 ahojte...no moja mala bude mat iba 5 v auguste ale uz teraz je velka pomocnicka.nosi mi vodu, stale sa ma pyta ci cosi nepotrebujem.no je zlata.strasne sa tesi na babatko a uz rozprava co mu bude varit ked bude velke a ako bude prebalovat. 😉 😉

@lacikagr
@alama
@blackrose gratujulem 😉 😉

moj mm chce tiez strasne syna aj moj najlepsi kamarat 😀 hovoria ako s nimi bude hrat playko.ze scarlettku zaujmaju len babiky a on bude gemblovat s nimi 😀 no co vam poviem. ale aj citim ze to bude chlapec.pri malej mi nic nebolo akurat ze som krvacala na zaciatku ale co sa tyka nevolnosti tak nic.a teraz idem skapat na zaludok.strasne furt grgam.sorry ale je to tak 😅 stale mam pocit ze mi na zaludku cosi stoji ale sak mi ani nic nechuti.nist nejem.a do kuchyne chodim so zapchatym nosom bo mi je strasne zo smradu z jedla.ani varit nemozem.ufff.dufam ze to coskoro prejde. no nic idem vylozit nohy a relaxovat.mala sa pyta uz spinkat tak budem mat klud 😉

blackrose
15. mar 2011

dakujem vam 🙂
baby aj vy ste na zaciatku pocitovali stale bolest a krce v podbrusku? Priadne este citite? Do kedy to asi trva? Mne to uz trva 6 dni a niekedy je to aj horsie... verim, ze je to normalne, ale aj tak sa obcas zlaknem...

mymimi
15. mar 2011

@lenka1108 mne tiež začína byť blbo, od žalúdka - keď som len trošičku hladná a mám závrate a mdloby. Stále pijem, jesť mi moc nechutí, ale čo mám robiť- jem, aby mi nebolo na grc. Brucho ma už vôbec nebolí, skôr žalúdok ako keby som mala niečim pokazený. A tiež ma nadúva, no dosť nepríjemné. 😖 Takže nie som sama...

dadka_11
16. mar 2011

@mymimi no veru takto isto sa aj ja citim. mna musela dat dr. na PN,co cely den mi je zle.. vôbec mi nechuti jest,ale musim inac ma naduva.. a rano? to je strasne.. musim mat kybel pri posteli a skôr nech vstanem,tak sa s nim zhovaram 🙂 ... a v noci sa stale budim, nemôzem spat ☹