Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@kiribaby ahoj,ja som doteraz nosila normalne veci,no 2 dni dozadu,ked bolo tak zima som hodila na seba sustakove nohavice[moje oblubene]a moje brucho protestovalo.Uplne sa mi guma zarezavala...Takze ich mozem odlozit.Doteraz som nosila volne saty [netehu]tak som si zvatseny objem pasa nevsimla,no pri tych nohaviciach 😖
No co uz.Ved koncime 4mesiac....
@veronika1417 mne povedala, ze do tyzdna asi nebudu, lebo vo stvrtok som bola na odbere a vo stvrtok teraz mam zase poradnu.
ahojte,dnesny den sa taaak krasne zacal...Rano som lezala v posteli,preberala sa a polozila som si ruku na brusko.Naraz kop! a o chvilocku kop-kop!Tak sa ten moj mrnousek konecne zacal ozyvat.Moooc sa tesim 🙂
No,bezim poobliekat tie moje deturence a hajde do skolky.
Prajem vsetkym krasny den 😎
ahojte baby.tak u mna rano nezacalo boh vie ako... rano po napiti vody som hned bezala na wc-ko.neviem co je somnou ale v poslednej dobe tam travim skoro kazde rano.zeby vam nevolnosti skoncili a mne zacali???? 😠 😠 ach jaj...
@karap gratulujem ku kopancekom.ten moj maly je v poslednej dobe nejaky lenivy 😉 kopne par krat za den 🙂
baby co vravite na meno Benjamin? zatial ma ziadne ine nenapadlo.no teda napadlo ale mm suhlasi na 20 % zatial iba s Benjaminom. no neviem ci to chuda bude vobec mat nejake meno... 😒
@harper jaaaj skoda ☹ tak si teda pockame este dlhsie. Harper a Ty uz citis nejake naznaky pohybov? 😲 ja este nie a to sa dost pozorujem 😀 viem ze este mame dost casu len sa eviem dockat 😅
@veronika1417 nič si z toho nerob, že ešte nicítič pohyby, aj my sa dočkáme. Ja som síce tiež netrpezlivá a každú chvíľku sa pozorujem ,no ale viem, že to príde vtedy keď na to už bude správny čas 🙂
@topa jasne viem, citala som ze mame cas skoro az do 23tt. My sme este len na zaciatku takze vsetko nas to len caka 🙂 no je to prve mimi tak to troch viac prezivam 😉 bude zo mna mamina teda 😀
@majoslava jasne že bude všetko Ok 🙂 a prečo ideš tak daleko na 3D? ved aj v RS ho robia...jééj vy budete mat chlapčeka? tak gratulujem...ja este neviem a asi ani tak skoro nebudem vediet ☹ Ja idem na sono 7.6 ale len sem do Hnušte a 8.6 na krv koli tripple testu, tak dufam dobre dopadne... 🙂
@karap jéééj tak gratulujem ku prvým kopančekom
@lenka1108 to iste sa dnes rano stalo aj mne 😖 ibaže so mna vyšla polievka, na ktoru som sa velmi tešila a asi som ju s chuti zjedla....trošku sa obávam lebo zatial som nepribrala ale naopak 1 kg schudla...dufam to čoskoro prejde a pekne začnem priberat 😅
@veronika1417
@topa ja sa pridavam ku vam a tiež čakám kedy sa mi v brušku niečo pohne alebo ma kopne... no asi si este chvilku počkáme kedže sme prvorodičky 🙂
@danka89 ahoj danka, no ja sa mám celkom fajn, mam za sebou sono aj poradnu, robili mi odbery ny triple testy, dnes mam volat za vysledky, tak sa kus bojim...snad je vsetko dobre ☹ inak v poradni dobre, ostatok mam v poriadku, akurat som mala dost nizky tlak, tak uvidime 🙂 od zaciatku som pribrala len 3,5 kg, comu sa tesim, tak uz len nech je vsetko v poriadku. Vcera sme mali oslavu-ocino mal meniny a tento tyzden bude mat narodky, tak sme to oslavili spolu, bolo super 🙂 a Ty sa ako mas? 🙂
@mysti som rada že sa mate fajn...mna sono a krv len čaka buduci týžden a tiež sa obávam aby bolo všetko ok..a tlak mam aj ja velmi nízky..sestrička mi ho najprv nevedela ani odmerat 😅 tak mi prikázali pit minimálne 1 kávu denne...no tak ty si aspon niečo pribrala ja zatial nič ☹ dokonca som schudla 😠
Jéj aj ja by som isla na nejaku oslavu 😀 tak ste sa trošku zabavili...super.. no ja nemám zatial nič nového...idem si akurát uvarit tu slabu kavičku 🙂 a ty si v práci že??
@danka89 ahoooj, ano som v praci, ale taks a mi nechceeee 😖 🙄 no co uz 🙂 inak nad tou kavou rozmyslam aj ja, lebo sa mi nejako zatvaraju oci...skoda, ze som nebola min. tyzden na sono v RS, ale len tu u nas, v RS by mi uz mozno povedal aj pohlavie, takto musim cakat do 22.6.-vtedy idem na 2.skriningove do RS. Chcela by som este ja jednu fotecku, ale neviem, ci uz nebude babo velke. Inak podla sona som dnes uz 17+4tt, len tu to nejako divne ukazuje 😕 ale zatial sa nam nastastie dari 🙂 a oslavy mame este teraz dva viikendy po sebe, tak sa ideme len bavit a jest 🙂
moje rano bolo podobne ako u lenka1108, vstala som, ledva som sa stihla napiť vody aby som mala čo vracať a potom som sa päťkrat otočila medzi dverami v zachode,lebo už som si myslela že je dobre a zrazu ma zase natiahlo 😖
@mysti tak to ti moja fakt nezávidím ☹ ...ja som taka rada že nepracujem ..ani si neviem predstavit ako by som to zvladla...ale zasa niektore ženy pracuju aj do 7 mesiaca a v pohode to zvladaju...klobuk dolu 🙂
ano v RS by si už možno vedela aj pohlavie...ale zato tu u nas to stojí za................... no nevadí počkame si..aj ja by som sa chcela objednat na 3D do RS ale asi je este skoro ...vraj sa chodí okolo 20tt a viac
a tieto tt ja radšej ani neriešim lebo ani ja sa do toho nevyznám raz mi povie dr. tolko, na sone ináč a tu na MK zasa inač...sranda...tie dni si skáču ako chcú... 😀
fuuuu tak vy sa teda máte..samá oslava.. 😀
@danka89 , @topa tak uz sme tri co cakame na prve kopanceky 😀 hned sa clovek citi lepsie ked vie ze je niekto na tom rovnako ako on 😉 dame si hned vediet ked to na nas pride, jo? Nech sa spolu vytesime 😀 ozaj a mate uz aj vy brusko? mne za posledny tyzden a pol - dva tyzdne normalne nabehlo 🙂 niekedy je trosku vacsie a niekedy mensie ale stale ho mam a uz aj priatel skonstatoval ze konecne 😀 dovtedy om sa le obzerala ale nic moc som nevidela.
@danka89 akoze ja robim v kancelarii. takze fyzicky sa nevyrobim, len psychicky, ked ma nas.. ľudia 😀 ale aspon mi dvihnu moj nizky tlak 😀 no a s tymi oslavami je to hruza 😅 ja mam inak nejaky pocit, ze budeme mat chlapceka, ale neviem, uvidime, snad buduci mesiac uz budeme vediet 😵
ahojte kočky, ale ste sa rozpísali zase raz, aj som už celkom v pohode, už nebýva zle ( teda až na ten minulý týždeň, ale za to mohla asi len tá nešťastná polievka), aj ja už chcem cítim mrvenie drobčeka, potom je človek hned kľudnejší že je všetko ok, na ďalšie sono idem až o 4 týždne, tam by nám mal už doktor povedať aj čo čakáme, tak som nedočkavá, aj poradňu mám až o mesiac, nervy moje, zase sa mi to bude vliečť ako lekvár. ale aspoň je vonku krásne, tak si to idem užívať 😀
ahojte.uz som tu davno nebola. babenky,vy co cakate druhe a tretie, uz citite pohyby? uz viem ze karap ano,ale co ostatne?
lebo mam trochu strach,ci je vsetko ok, som uz zac.17tt a este nic a pri malej som citila uz v 18tt. myslela som,ze pri druhom to bude ovela skor. bojim sa hlavne preto,lebo prve babenko som stratila v 17tt ☹ tak to je taky hnusny tyzden u mna....
@veronika1417 jasne, že si dame hned vediet ked sa dostavia prve pohyby 🙂 už sa teším 😀 mne už bruško trošku narastlo, tak sa tiež vytešujem že konečne to nieje len sadlo, ale už také tehulkovské 😀
@mysti 😀 😀 😀 sa smejem že ti aspon tí ludia tlak zdvihnu, ked už musíš byt v práci 😀 a dokedy planuješ pracovat? či ako sa budeš cítiť...podla toho?? tak možno že aj bude chlapček ked maš taký pocit...ja zatial mám také zmiešane pocity ale netrufam si predpovedat lebo by som sa mohla na to sustredit a potom budem sklamaná..ale neboj čoskoro ak drobci ukážu 😀 tak budeme vediet na isto a nebudú žiadne pochybnosti .... len musíme vydržat 🙂
@sonicka07 drzim Ti palce aby Ti vsetko dobre dopadlo! Nebojkaj ja som vela citala o pohyboch a vraj je tam hranica 16-23tt kedy moze matka ucitit prve pohyby. Chapem, ze ty uz mas svoju skusenost a automaticky si cakala ze to pride skor ale nedovol aby Ta to zbytocne deprimovalo. Dokonca vraj lekari ani neveria tym ktory tvrdia ze citia pohyby uz v 15,16,17tt takze pokoj 🙂 aj ked ja by som si nedovolila spochybnovat pocity druheho cloveka. Zo vsetkych prajem hlavne Tebe aby si tie prve kopanceky ucitila prave Ty ako prva!!! 😀 daj nam vediet urcite Ti to vsetky prajeme a potesime sa s Tebou 🙂
@henrieta44 jaaaj aj ja idem na sono az o mesiac ☹ konkretne 30.6 a je to straaasne daleko. Co nas tak natahuju? 😀 ved my sme uz zvedave co to bude a chceme krpcekov vidiet 🙂 ozaj ja som si cez net objednala nejake odposluchove zariadenie, vraj je pocut tlkot srdiecka a pohyby krpceka tak som velmi zvedava lebo ho este nemam doma 😉
@lenica81 aj ja som mala citaka v sobotu vecer 🙂 ale tiez sme to hodili na crievka ze je este moc skoro 😉

@tinika Aj mne robili v 12.tt,ale iba krvny obraz+všetky protilatky,skrinnig bude neskor 😉