icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

ajvetka
30. máj 2011

ja mam kazde rano tvrde brucha a bejby sa v nom hybe jedna radost. Problem je, ze neviem zaspat inak ako na bruchu, v krajnych pripadoch na boku, tak mam pod sebou milion vankusov, aby som malinke netlacila

eviiinka
30. máj 2011

@lolinkamaminka Ahoj 🙂 ja som sa hned na začiatku pýtala Dr. čo možem a čo nie, len sa zasmial, že niesom chorá, ale tehotná 😀 dokonca mi povedal, že aj dva deci vínka si kludne možem daťa ničoho sa nebaáť 🙂 minulý týždeň som bola u Dr. lebo mi vyšli síce vysledky negatívne, no niečo sa im tam nezdá ☹ tak zajtra uvidím čo mi povedia...no a bolo všetko krásne visdieť, povedal, že na 100 % je to chlapček ... tak sa tešíme...ak všetko dobre dopadne zajtra, tak ideme kupovať prvé vecičk pre drobca 🙂 a ty sa máš ako ?

eviiinka
30. máj 2011

@milek ahoj , možem sa opýtať ? ako vyšli kamaratke zle testy ? ☹

eviiinka
30. máj 2011

@majoslava aj my čakáme chlapčeka 🙂 ghratulujeeeeem k chlapčekovi 😀

lolinkamaminka
30. máj 2011

@eviiinka velmi sa s tebou tesim ze uz vies ze cakate chlapciatko, ja si este pockam chvilu 🙂 nedavno sme s drahym objavili taky velikansky obchod s oblecenim a aj s obrovskym vyberom detskeho oblecenia za dobre ceny, tak uz viem kde budem nakupovat, niektore tie vecicky su take nadherne ze aj moj chlap sa skoro rozplakal 😀 trosku som aj nervozna lebo brusko mi nejak nechce rast, ale snad to to male este dobehne 😉 zelam ti aby ti vsetky testy dopadli dobre a aby bol synacik zdravy ako repa 🙂 ozaj a ako sa bude volat?

eviiinka
30. máj 2011

@lolinkamaminka Ďakujem pekne 🙂 zatial vyhráva Maxim 🙂 a kde ste objavili taký obchod ? Neboj sa určite ti bruško začne rásť čoskoro 🙂Možem sa ťa opýtať ? Ako spávaš ? Ja milujem spať na chrbte, no v poslednej dobe sa mi už tak nespí veľmi dobre a mam problém si najsť nejakú vhodnu polohu :(

andrejkag
30. máj 2011

Ahojte žienky, pripojím sa k vám ak môžem, termín mám 6.11. 🙂

a hned by som sa vás chcela opýtať či plánujete dovolenku?? my by sme chceli ísť do chorvátska autom len že ja fakt neviem či sa ešte môžem vybrať na 12 hodinovú cestu, v 22-23 tt?? viete mi poradiť?? máte skúsenosti s tak dlhou cestou?? chceme ísť kvôli synčekovi ktorý ma problémi s nosom
ďakujem za každu radu 😉

mymimi
30. máj 2011

ahojte, moj mrnousek kope a statočne, normálne sa v noci budím, ako vyvádza... sranda, akú silu majú také mini nožurky. Aj cez deň spoľahlivo viem, kedy spí a kedy je hore. Pri prvom som to cítila až po 20tt. Mne sa každú druhú noc sníva, že rodím. 😀 A ináč aj ja som včera mala nanič pregrcaný deň, a to som si myslela, že už som "za vodou". 🙄

eviiinka
30. máj 2011

@andrejkag Ahoj 🙂 Ja mám termín 5.11. 🙂
Chceme ist tiež na dovolenku do chorvátska, doktor povedal, že v tom nevidi ziadn yproblém....mám kamaratky ktoré boli aj na dvoch dovolenkách s bruškom a nič s nestlo 🙂 podla mna kludne možes ísť 🙂

dominika_sk
30. máj 2011

dneska som vypila jednu kavu a to moje dieťa je akesi hyperaktivne od rana, najprv ma zobudilo makarenou rano o šiestej, potom som ja mala makarenu na zachode ako som sa tam stale otačala medzi dverami a teraz som dokonca zacitila nejaku mexicku vlnu, take dvojkopnutie aj s pomrvenim 😀 mam zapnute radio, žeby sa mu tato pesnička nepačila? 😀

eviiinka
30. máj 2011

@mymimi jeeeej 🙂 to ti závidím, ja by som tiež chclea nech to moje chlapčiatko začne už kopať, teda nech to už cítim 🙂 ja som nevracala vobec, len ma teraz v poslednom čase straaašne bolí hlava cez deň ☹

mysti
30. máj 2011

Ahojteee, tak volala som teraz za vysledky triple testov a vsetko je v poriadku!!!!! 😀 😵 som strasne rada, hned je den krajsi 😵 😀 😉

lolinkamaminka
30. máj 2011

@eviiinka cozeee??? 😀 ! teraz akoze si ma dostala 😀 😀 😀 😀 lebo aj my chceme Maxima 😀 som to povedala drahemu a sa strasne smejeme ze aka nahoda 😀 dalsiu variantu mame Darius, ale to sa mojmu az tak nepaci takze moznoze budeme mat obe malych Maximkov 😀 ale ked uz tak jedine Maxim, lebo Maximilian je uz prilis dlhe .. 😀 no ja na chrbte nezaspim, najlepsie sa mi spi na bruchu ale uz si odvykam tak spavam na boku...ale niekedy to proste nejde, tak som si nasla taku polohu, ze sa dam na brucho ale pravu nohu upne pokrcim aby som si na to brucho netlacila a tak mi je dobre..ono zavisi aj od toho aky mas vankus, to spravi vela...

danka89
30. máj 2011

@mysti tak sa teším spolu s tebou... 🙂 🙂 🙂

mysti
30. máj 2011

@danka89 dakujem, joj, taka som rada a zodvihla mi doktorka na 1x...teraz som iste nemala nizky tlak 😀

danka89
30. máj 2011

@mysti 😀 tak to iste nie 😀 to ti verím ... a to akej dr. si volala za výsledky??? to mi nepovie náš dr.?

mysti
30. máj 2011

@danka89 nie, to si budes volat do LC MuDr.Kvasnicovej, ona Ti povie, ze co ako a az by nieco bolo, tak Ta ona objedna na dalsie vysetrenie tam v LC na genetiku 🙂

luci66
30. máj 2011

@dominika_sk Uplne s Tebou suhlasim, cim viac sa clovek strachuje a obmedzuje, tym skor sa moze nieco stat. babeno si vyberie co sa mu bude pacit z nasej stravy. Ja jedine co nejem/nepijem je kava a to preto, lebo mi prestala chutit v teho a snazim sa jest viac zeleniny, aj ked je to niekedy pre mna tazke.

luci66
30. máj 2011

@lenka1108 Dobry napad, bola by to sranda 🙂. ja viem robit s tabulkami, ale momentalne na to nemam cas, pisem si s vami z prace 🙂))

danka89
30. máj 2011

@mysti ahá..no už som v obraze...ja som u nej bola na geneticke vyšetrenie aj s mm...vzala nam krv a o 2 mesiace sme mali výsledky...ale to bolo este pred otehotnením...dr. nás tam poslal koli potratu...ale chvalabohu výsledky boli v poriadku...dufam aj teraz budú ....takže tie triple testy vlastne robí ona...správne tomu rozumiem???

luci66
30. máj 2011

@karap Ja som na tom podobne, som 15+2 a mam na vahe -2kg, ale nejako sa tym nezatazujem. Este, aby sme za tymi kilami neplakali 🙂. V podstate je mi jedno aku mam vahu zakial je vsetko, ale vnutorne dufam,ze priberiem tak max 15kg. Som vysoka a neviem si predstavit jak budem chodit jak velky vagon 🙂, ale tesim sa na vacsie brusko.

mysti
30. máj 2011

@danka89 krv Ti zoberie gynekolog, ale potom posle krv do LC (k Markovi chodi pre krv rano okolo pol deviatej). Ja som bola na krv vo stvrtok a uz dnes som mala vysledky, takze to robia hned, je to super, aspon nemusis dlho cakat. A potom sa vola jej a ona Ti povie, co je vsetko OK alebo nie 🙂 ona posle vysledky aj Markovi, ale vies, az by nieco bolo zle, tak ona Ta hned objedna na dalsie vysetrenie... 😕

danka89
30. máj 2011

@mysti ahá.. jasne 🙂 inak pozerám že ste pekne mená vybrali drobcovi 🙂 my sa stale nevieme rozhodnut... 😵

eviiinka
30. máj 2011

@lolinkamaminka to naozaj ???? 😀 tak to je aká nahoda 🙂 Mne sa to meno velmi páči, aj kamaratka má syna Maxima, tak to bude teraz asi v mode 😀 Ja nemám problém spať n abruchu, no len ked zaspávam, tak sa musím všelijako krútiť, aby som si našla nejakú vhodnu polohu pre bruško, pre mna a pre drahého lebo v poslednom čase ho nejak vytláčam z postele 😀 ty pracuješ či už si doma ?

mysti
30. máj 2011

@danka89 no tie mena, v dievcenskom sme mali jasno, len chlapcenske sme vyberali, kedze moj manzel ma velmi kratke priezvisko, potrebovali sme dlhe meno, tak sme nakoniec vybrali toto 😀 este je jedna moznost - Samuel, ale to az by boli dvaja chlapci 😉
@eviiinka zavidim Ti, ze vies este spat na brusku, ja uz citim, ze tlacim drobca, tak sa snazim najviac len na polobruchu a poloboku 😅 ale nie je to bohvieco, lebo ja som cely zivot spavala na bruchu ☹

eviiinka
30. máj 2011

@mysti ja tiež neprespím celu noc na bruchu ☹ lebo ma to už tlačí, ale tak mám vela vankušov, tak nejak si ich tak vždy naukladám, že mi je potom dobre aj mne aj brušku 🙂 a ked mi je malo zoberiem drahemu 😝

eviiinka
30. máj 2011

@mysti inak Samuel je velmi pekne meno 🙂 a my sme nad ním už rozmýšlali 😉

harper
30. máj 2011

hm, s tym spanim na bruchu je to fakt zle ale ak sa tesite, ze hura porodim a spim znovu na bruchu, tak omyl - v pripade ze budete kojit sa tiez nemoze spat na bruchu, lebo mas stlacene prsia a netvori sa ti potom mliecko tak ako by sa malo. 🙂

mysti
30. máj 2011

@eviiinka ja mam sice tiez hlavnicky, ale ked sa zobudim, tak spim brutal na bruchu a hlavnicky su vsade po posteli a po zemi 😀 brutal, ako keby buchla bomba 😕
Nad Samuelom sme rozmyslali hned, ale v rodine mame az troch, ale co uz, az bude druhy chlapec, bude Samko, ale bude len nas 😅 ale Sebastian je prva volba, je to nezvykle a hodi sa to k priezvisku... 😵

eviiinka
30. máj 2011

@mysti Sebastian je veľlmi pekné meno 🙂