icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

veronika1417
31. máj 2011

@kiribaby este mi to neprislo tak som poriadne zvedava 🙂 ale cele sa to vola Prenatálne odposluchové zariadenie Bebesounds

blackrose
31. máj 2011

@veronika1417 dakujeeeem 🙂

@gee99 tak my s menami problem nemame, my sme mena mali vybrane uz davno pred tehu 🙂 na stastie sme sa celkom jednoducho zhodli, kedze sme boli obaja za klasicke mena 🙂
ja si idem pre vysledky dnes, tak som zvedava, ale vobec ma to nestresuje, lebo to ti nikdy nezaruci zdrave/chore babatko. Proste a jednoducho ja verim, ze to moje je zdravucke 😵

lenica81
31. máj 2011

ahojte baby... nestiham vas... co som dnesok docitala... 😅
u mna kopance ziadne, babo je skor u mna napravo, lebo pri sone tak zachadza, aj mne robi vnutorne, povedal, ze tak babo lepsie vidi a pokym je male, sa da... ked bude vacsie iba cez brucho bude pozerat... len ja som trosku od prveho ospekovatela, lebo pred 1. tehu som cvicila dost, a teraz neni casu... 😅 a lavy vajecnik aj mna obcas pichne...

@henrieta44 gtx by som vylucila, je to strasne hebedo tazke... ma taku zeleznu zakladnu a ti poviem, trochu ho dvihnut prazdny je problem, nieto este s dietatom, ak budes musiet 1 schodik zist... my sme ho mali tiez vyhliadnuty, ale ked sme ho nazivo testovali, tak sme si to rychlo rozmysleli... 😉 my mame po 1. babysmile x-max, no nie je to uplne top, ale mne vyhovuje... tako je od babysmile tazsi... kazdy kociar ma nejake vyhody a nevyhody... takze hlavne nech splna zakladne kriteria, ktore ty po nom chces... a naj je si ho nazivo kuk a manipulovat nim...

@eviiinka drzim palce...
@harper ze mlada vybera meno, este stastie, ze ten nas je este maly na toto... lebo by to bolo tazke, keby vybral nejaku exotiku... u nas dievca katarina a chlapec matej alebo richard... my len kralovske mena... 😀
@blackrose gratulujem... uz si to fakt len uzivat mozes... a zhanat vecicky... daj vediet co a ako na poradni... ja som mala mat dnes, ale doc je odcestovany, tak idem v nedelu... 🤐

ufff... trosku som sa rozpisala... 😅

blackrose
31. máj 2011

@lenica81 dakujem 🙂 hej hej, uz sa mozem venovat priprave na babatko bez vycitiek 😅 urcite napisem, ako som dopadla, ale tak verim, ze dobre 🙂 chcela by som, aby aj mm mohol vidiet nase babatko nazivo, tak uvidim, ci ho tam dr. pusti 🙂

dominika_sk
31. máj 2011

baby, ak rozmyšlate nad autosedačkami, prečitajte si novy čas, je tam celkom dosť hodnoteni a k tomu ešte 5 nebezpečnych sedačiek, kurnik, som zabudla akej značky, len viem, že je to taka dosť použivana značka, nechem kecať, ale žeby Jané???tie boli asi tri.neviem, fakt si netrufnem, už som stara, zabudam 😀 😀 😀

lenica81
31. máj 2011

@dominika_sk ja som mala vajce z 3kombinacie... takze opat vylovim z pivnice... 😅 ale diky za info... vacsiu mame maxi cosi...

veronika1417
31. máj 2011

@blackrose mm je manzel??? 😀 ak ano kludne ho vezmi dnu aj ja som dotiahla mojho a bude tam na kazdom jednom vysetreni! 🙂 bolo krasne vidiet mu usmev na tvari ked videl miminko 🙂 aj ked dost to studoval ktovie ci tomu aj rozumel, ved viete chlapi 😉 neroz.umeju sono obrazkom . Doktor ho urcite pusti nerob si starosti mate na to pravo 😀 a aj muz ma pravo uzit si ten krasny pocit co citime my zeny ked vidime nasich drobcov 🙂

blackrose
31. máj 2011

@veronika1417 hej mm je manzel 😀 ved prave ako vravis, on by sa uplne velmi tesil.. vzdy ked pridem od dr. tak mi tak trosku zavidi, ze som mohla vidiet, ako sa tam to nase mimco vrti 🙂 tak dnes ho chcem zobrat so sebou 🙂

veronika1417
31. máj 2011

@blackrose len ho vezmi je to naozaj krasne ked to moze prezit s Tebou 😀 ja som nevedela na koho sa mam pozerat skor, ci na miminko alebo na muza 🙂 krasna chvila 🙂

veronika1417
31. máj 2011

@blackrose inak mas rovnaky datum porodu 🙂 si prva ktora ma rovnaky termin ako ja 😀 mame krasny vsak? 20.11.2011 😀

blackrose
31. máj 2011

@veronika1417 hej mame, ale mam pocit, ze tu uz niekto je s tymto datumom... ale fakt si nepamatam meno 😅 a aj mne sa velmi paci 20 11 20 11 😀

veronika1417
31. máj 2011

@blackrose no len tolko jednotiek v datume narodenia, dieta bude geeenius 😀 ozaj prosim Ta som videla ze tam mas vyratanie pohlavia podla datumu narodenia zeny a muza ale nerozumiem tomu mohla by si mi to mrknut? ☹ posiiim

harper
31. máj 2011

Pred chvilou som bola pre jahody a ako som nakladala dve 4 kg bednicky naraz do kufra mi mlada s vaznym hlasom hovori - ale take tazke nemozes dvihat 🙂

veronika1417
31. máj 2011

@harper no ale ma pravdu 😝

veronika1417
31. máj 2011

@blackrose no tak uz netreba uz som to pochopila 😀 na jednom mi vyslo ze chlapcek a na druhom ze dievcatko, tak uz len si vybrat 😀

blackrose
31. máj 2011

@veronika1417 ale si ty sikovna 🙂 no vidis, tak si mozes vybrat 😀
@harper zlata 🙂

micicka
31. máj 2011

ahoj kočky,
chcela by som sa vás spýtať - každé ráno keď vstávam, mám podbruško dosť tvrdé, po chvíľke to prejde. stáva sa to aj vám, verím, že je to ok. ďakujem 🙂

veronika1417
31. máj 2011

@micicka ja zase nemavam rano ale tak navecer 😒 tak ale hadam to v tak malinkom tyzdni este nevadi 🙂 som zvedava co Ti na to napisu baby 😉

micicka
31. máj 2011

@veronika1417 dúfam, že je to všetko v poriadku, ja by som si mala ísť zajtra pre výsledky tripple testov, tak sa spýtam aspoň sestričky. ja sa bojím všetkého 😒 ale tak verím, že už to bude dobré 😉

veronika1417
31. máj 2011

@micicka tak daj teda vediet co Ti povedala ale drzim palce aby to bolo oki 😉

micicka
31. máj 2011

@veronika1417 dúfam aj ja, že je to normál 😉 dám určite vedieť.
ale mohli by aj ostatné baby napísať, čo si o tom myslia, ale asi tu teraz nikto okrem nás nie je

veronika1417
31. máj 2011

@micicka veru asi este su v praci 🙂 pockaj vecer len aby si ten tvoj pripevok vsimli kludne ho potom zopakuj 🙂

luci66
31. máj 2011

@danka89 Ahojte babule, aj ja mam pocit,ze je babo vlavo. Ked som bola na sone, lekar bol viac na tej strane. Inak vcera vecer ako som lezala v posteli na chrbte sa mi zdalo, akoby si babo plavaloz 1 strany na druhu. Take zvlastne pohyby, ale nie kopance.

micicka
31. máj 2011

@veronika1417 ja mám väčšinou šťastie, že píšem, keď nikto nie je na obzore 😀

veronika1417
31. máj 2011

@micicka to nevadi ved oni si to tu najdu 🙂 o tom ze citim babatko v lavo som pisala vcera a o pohyboch tiez a vidis este teraz na to reaguju 😀 oni si to vzdy spatne precitaju ved aj ja 🙂

micicka
31. máj 2011

@veronika1417 veď jasné, ja si tiež vždy prečítam aj dozadu, čo sa dialo. ja ešte malinké necítim. včera sa mi síce zazdalo, že ako keby ma niečo šťuchlo, ale neviem čo to bolo. bude to musieť byť častejšie, aby som vedela, že je to bábatko 😀

veronika1417
31. máj 2011

@micicka ja tiez nie aj ked vcera som mala take zmiesane pocity 🙂 tak ale Ty si uz o tyzden dopredu takze ucitis skor ako ja 🙂 vsetky sme si tu slubili ze si dame vediet tak pis pis pis 😉

micicka
31. máj 2011

@veronika1417 kto vie, možno si "citlivejšia" a budeš sa tešiť skôr ako ja, no uvidíme, určite napíšem, keď budem vedieť - aj keď si nebudem istá 😉

luci66
31. máj 2011

@micicka Ahoj, ja mam tiez podobny problem, ale az vecer. Ale mam pocit,ze to je normalne, ze to patri k tehu na zaciatku a moc si s tym hlavu nelamem. Neboj, urcite to nic zle neznamena

micicka
31. máj 2011

@luci66 🙂 ďakujem, určite som spokojnejšia, keď je vás viacej.
ja sa fakt bojím všetkého, toto už je tretí pokus, tak si strašne prajem, aby sme to dotiahli už konečne do konca 😉
už by som si konečne tehu chcela užívať, ešte výsledky tripple testov (mali by byť zajtra) a potom sa už snáď budem len tešiť! veď už som pomaly v polovici, veľmi rýchlo to uteká a ja si to ešte neužívam 😔