icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

mymimi
31. máj 2011

@micicka aj ja sa budím s tvrdým podbruškom, si ho vždy pekne vyhladkám, odhadnem veľkosť či podrástlo... To nebude nič nebezpečné...

micicka
31. máj 2011

@mymimi tak už sme tu štyri - dve ráno, dve večer 😀 tak to musí byť určite normálne, ďakujem 🙂

lenica81
31. máj 2011

@harper jake mile od dcery... 😵

lenica81
31. máj 2011

@luci66 no, ja co si pamatam z 1. tehu, tak to bolo na zaciatku take, ako to ty popisujes... ako keby sa ryba zo strany na stranu valala... 😀

lenka1108
31. máj 2011

ahojte baby.tak mi znova zobrali krv a doktor ma tak nas...l ze som mala 100 chuti ho poslat do pi..e.ach nechcite... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 prisla som tam s nadejou ze budem mat nieco vysvetlene.sestricka si hned samozrejme zobrala 5e a povedala ze nech sa pripravim ze doktor povedal ze male pre istotu skontroluje.zobrala mi krv , ovazila, tlak zmerala mimochodom 95/55 no konec... no a sla som sa vyzliect do kabinky.cakala som tam asi 20 min a potom mi sestricka zakricala ze nech sa oblecem ze doktor ma nevysetri ze az na poradni za 2 tyzdne.no nechcite ake som mala nervy.tak som jej povedala ze co mam teda zle????!!!! a ona ze " niaka hodnota sa nedala odmerat " hovorim ze ale aka a ona ze doktor vam to vysvetli poslite mi sem z chodby pani blabla bla...dovidenia.
ja som normalne nemohla krok urobit nasrata ako pes.......... no male kopka tak som kludnejsia

co sa tyka tvrdeho bruska ja to mam rano....
co sa tyka kocaru tak jedine casual play
a co sa tyka mena tak bud ten Benjamin alebo Theodor.nic ine nas zatial nenapadlo....

tot vse...ale nechcite kurnik tie nervy som povedala ze som posledny krat tehotna.tretie babo si adoptujem ...

dominika_sk
31. máj 2011

baby, som vam to nafotila,, aby ste videli na ktorej strane to moje fazuliatko byva, myslim, že z tych fotiek je zrejme, že ma rado lavu stranu 😉 😀 a očividne mu vadi, keď ležim na chrbte, zase ta makarena v brušku 😀

lenka1108
31. máj 2011

@dominika_sk pekne to vidiet. ty mas peknu postavu preto ti to tak super vidiet 😉

dominika_sk
31. máj 2011

@lenka1108 no ty maš čo hovoriť 😉 uvidime, keď budem po porode, či nebudem jak stehno z veleryby 😠 😀

henrieta44
31. máj 2011

@lenka1108 casualplay S4 sa páči aj mne, len tá cena je pre mňa vysoká, ide z jednej materskej do druhej, žijeme z jedného platu a sme samozrejme asi ako každý druhý slováci aj zadĺžený úverom, takže nejako rozhadzovať sa tiež nemôžeme 😒 ☹

dominika_sk
31. máj 2011

@lenka1108 dufam, že sme sa spravne pochopili 😕 veď aj ty maš peknu postavu!

lenica81
31. máj 2011

@lenka1108 tak toto by nasralo kazdeho... ☹

lenica81
31. máj 2011

@dominika_sk 😵 ale ved si pisala, ze si sportovala intenzivne, tak urcite po tehu budes pekne stihla do 2. mesiacov... 😉 ak budes dojcit, aj skor mozno... ja som pribrala pri 1. 12 kil a isla som z porodky o 8 kil lahsia... hadam aj teraz sa tak podari... 😀

karap
31. máj 2011

@lenka1108 uz dopredu sa ospravedlnujem ak napisem nieco zle,no preco Ti ukazuje,ze mas 2deti a cakas tretie,ked spominas len Scarletku?Uz ma to viac x napadlo,ked Ta citam.Prisla si o dieta?

dominika_sk
31. máj 2011

@lenica81 vieš, ale zakon schvalnosti funguje a bojim sa, aby som nakoniec nedopadla tak, že budu na mňa ukazovať, pozri, henta aka bola štihla a teraz je jak vagon 🙄 😀

lenka1108
31. máj 2011

@karap uz som to tu pisala moja ze som v 21tt musela porodit chlaceka bo mal rastep bruska a chrbatika. potom som mala malu a teraz zase chlapcek.preto som sa bala aby sa to neopakovalo.a stale sa aj bojim aj ked mi na 4D pekne ukazaj krasnu chrbticku a pekne brusko a pusinku... len ma tieto vsetky testy desia...

@dominika_sk joooooj moja no keby si ma ty videla. 😀 ja som uz teraz stehno veleryby. 😀 mam 5kg hore . a uz som si musela kupit podprsenku 90 D aby ma netlacila 😀

dominika_sk
31. máj 2011

@lenka1108 ja už mam tiež 5kil navyše a podprsenku si už tiež musim kupiť druhu,ta doterajšia ma sice netlači, ale kym doteraz držala tak 90% hmoty, teraz udrži tak 40%,jednoducho povedane vypadavaju mi prsia z podprsenky 😀 priatel mi hovori, že mi kupi padaky 😠 😀

lenka1108
31. máj 2011

@henrieta44 tento sa mi paci a na nete som ho nasla uz aj za 400e a to celu 3-kombinaciu.
ja tiez dufam ze mi zacnu vyplacat zo soc. prachy 2 mesiace pred porodom a potom tych 6 mesiacov po porode a to mi vychadza nejakych 580e mesacne takze z toho sa kupi.ale pouzity samozrejme...

lenka1108
31. máj 2011

@dominika_sk moj hovri ze naco si kupujem podprdy ze nech si kupim rovno 2 vojenske stany 😀 😀 jooj ale aki su radi neboj sa... 😉

dominika_sk
31. máj 2011

@lenka1108 akurat som to merala, predtym som mala obvod cez prsia 85 a teraz mam rovnych 90 😎 a keď odchadzam z domu niekam a priatel ostava doma, tak mi povie "domina, tie cicky nechaj doma" 😀 😀 😀 😀 ,samozrejme to hovori zo srandy, bežne mi tak nehovori 😀

veronika1417
31. máj 2011

@dominika_sk jaaaj parada ako Ti je tam krpceka krasne vidiet na lavom boku 🙂

veronika1417
31. máj 2011

novembrovky moje zlate 😀 este sa chcem opytat ci papate nejake vitaminy, ja som si kupila Calibrum mami pre obdobie druheho, tretieho trimestra a dojciace zeny 🙂 tak chcem vediet ci mate skusenost ze je to oki. Maju sa jest dve denne no rozmyslam ze staci aj jedna, nie?

harper
31. máj 2011

@veronika1417 ja ich beriem tiez - tak ako pisu jednu si davam rano a jednu vecer.

dominika_sk
31. máj 2011

@veronika1417 ja neberiem žiadne vitaminy, v prvom trimestri som brala calibrum baby plan, ale teraz sa spolieham na pestru stravu, jem vela zeleniny a ovocia, taktiež jem všetko.od mäsa, cez ryby, strukoviny...myslim, že to nie je potrebne, davať si nejake umeliny keď jedavam rozmanitu stravu.

harper
31. máj 2011

tak ako mam sa pustit do tej tabulky? ale ako na to? mam prezriet vsetkych 106 stran a vypisat tam vsetky baby co tu prispeli alebo ako? nerada by som niekoho urazila tym ze ho zabudnem zapisat 😒 a ake mate predstavy ze by tam mali byt udaje teda okrem mena, veku, terminu porodu, vybranych mien, pohlavia babatka, po pripade aj v ktorej porodnici mate v plane rodit. zabudla som na nieco?

palinkova87
31. máj 2011

ahojte baby 🙂 tak ja hlásimm, že už týžden cítim bublinkovanie 🙂)) takže mrnátko 😀 zajtra ideme ku gyn., má nas objednat na sóno v 20týždni 😉

lenica81
31. máj 2011

@harper len ju vytvor a pacni sem link... kto bude chciet, tak sa prida... 😉 a asi by bolo fajn, to nejako zakomponovat do fotoblogu... ak sa to da... lebo inak budeme furt hladat tu tabulku... alebo teba otravovat... 😀

harper
31. máj 2011

@lenica81 hmmm, "pacni sem link... kto bude chciet, tak sa prida..." az taka dobra zase nie som. ak to spravim tak len ako tabulku a hodim do fotoblogu a kazdy kto sa bude chciet pridat ma bude musiet otravovat. 😎

harper
31. máj 2011

ale teraz ma este caka asi styri kila jahod, s ktorymi neviem co mam spravit (asi pol kila z toho dam do jahodovej bublaniny). Dzem z kila sa uz robi. ma niekto nejaky napad co by som s tym mohla spravit?

lenka1108
31. máj 2011

@harper zjest 😀

niki_lv
31. máj 2011

@dominika_sk jej pekne ti ho vidiet aj ja mam take ale na pravo, vzdy rano 🙂

vcera som sa vazila, uz 1 kg navyse doktorka bude mat o tyzden radost ze som uz konecne presiahla 50kg 😉

@veronika1417 ja som papala v 1. trimestri calibrum baby plan a teraz neberiem nic, teraz jem dost ovocia, jahody, ceresne, atd..aj dost zeleniny...tak to nechcem vitaminmi nejak prehanat, neviem co je na tom pravdy ze od vitaminov z tabletiek sa rodia velke babatka 😕