icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

adikad
17. mar 2011

@lacikagr ahoj, ja beriem uz niekolko mesiacou calibrum babyplan, je tam aj kyselina listova.

adikad
17. mar 2011

@lacikagr ups, mesiacov

blackrose
17. mar 2011

krasne ranko prajem 🙂
a blahozelam novym tehulkam 😵
@dominika_sk ved ja viem, ze si chcela pomoct 😉 ale uz tie bolesti trosku ustupili, tak sa tesim, uz len obcas citim brusko 😉 a zajtra idem k dr. tak som zvedava co mi povie a co nieco uvidi 😵
@hori no tak to mas fakt tesne, ale aspon nebude medzi nimi velky rozdiel a budu sa spolu hravat 🙂 uvidis, ze to vsetko zvladnes 🙂

liana141
17. mar 2011

ahojte...tak sa asi pridam k vam...bola som u lekara v pondelok tak som tehotna a termin mam na 6.11. a je to moje prve babo ... som rada ale aj mam plnu hlavicku otazok a struchu nech je vsetko v poriadku 😉

stellamiapiccola
17. mar 2011

ahoj dievčata , ako sa dnes mate? ja som chorá bolí ma hrdlo necítim sa vôbec dobre 😖 no snáď to prejde skoro

mysti
17. mar 2011

Ahojte baby...tak moju vcerajsiu radost vystriedal dnes poriadny sok! prisla som do roboty a tu sa me jedna kolegyna spytala, ze ci som tehotna, ze sa to hovori po kancelarii 😠 ako keby bol hrom do mna udrel...nikto z roboty to nevedel, nikoho znameho som nestrela ani na gynek, ani na sone...nechapem to...jedine, co mi vychadza, ze sa nikde prekecli rodicia, alebo svokrovci, ale viac pravdepodobne je, ze sa prekecla moja svagrina, ktora robi v potravinach predavacku a iste to vykvakala nikomu, kto pozna ludi to v office....takze parada!!!!!!! Chcela som to tajit cim najdlhsie by sa dalo. Som stresne znechutena a hlavne este ked viem, aky kolektiv sme tu. Tak som dnes od rana zlostna!!!!!! 😠
Vcera som bola na sone a az ked som vysla von som si uvedomila, ze mi doktor vobec nedal snimku... ☹ u nas je to sono strasne ide to tam ako na beziacom pase, nestacite vojs dnu a uz som aj bola von! hroza! som nahnevana sama na seba! Na buduce iste pytam, a az mi neda, ho prizabijem! 😠

dominika_sk
17. mar 2011

@blackrose tak zajtra uvidiš...potom daj vedieť 😉

blackrose
17. mar 2011

@mysti hlavne sa upokoj.. mna by to tiez nastvalo 😠 nechapem, preco su ludia taki utarani!!! Ja tu mam fajn kolektiv, ale aj tak to radsej oznamim az po 12tt.
A neboj o par tyzdnov budes mat ovela krajsiu snimku 😉 A co si videla na utz??
Ja idem zajtra na utz, tak sa neviem dockat 🙂 aj ked viem, ze je este skoro...
@liana141 ahoj, blahozelam 🙂
@stellamiapiccola hlavne odpocivaj a davaj na vas pozor 🙂

blackrose
17. mar 2011

@dominika_sk jasneee, dam 😉

dominika_sk
17. mar 2011

@blackrose ty si ina bleskovka 😎

dahra
17. mar 2011

@mysti - sorry, ze sem skacem, ale v RS davaju aj fotky zo sona? 😕 😕 😕 Som myslela, ze tam je to min. 20 rokov pozadu. Ak ti nabuduce daju, tak padnem na zadok. Ja byvam v ZA a tu klasicky na utz nic nedavaju. To musi byt gyndos dobre technicky vybaveny na nieco take.
Inak gratulujem k tehu, nezlosti sa, bud rada, ze si tehotna. Horsi pripad je, ked kazdy vie, ze si bola na IVF a ked to nevyjde, si sklamana a este sa na to kazdy pyta. Chodila si do KE ci MT?

adikad
17. mar 2011

Baby, byva vam uz zle? Mne je len nejak tazko na zaludku, nevraciam, som strasne smädna a tvori sa mi vela slin, pripadam si ako bernardin 😀

blackrose
17. mar 2011

@adikad mne zle zatial nie je ani sliny sa mi zatial velmi netvoria. Ale tiez som ovela castejsie smadna ako pred tym.
@dominika_sk 😉

dominika_sk
17. mar 2011

@dahra ahoj, a ku komu chodiš? ja ku Oravcovej, nevieš či ona dava snimky?

dominika_sk
17. mar 2011

@blackrose ozaj dnes som hore už od pol štvrtej(a to som si hovorila že pol piatej je skoro 😒 ) ☹ a pijem celu noc ako ťava 😎

blackrose
17. mar 2011

@dominika_sk ja sa v noci na smad nebudim a rano sa budim o siestej, ale to o pol hodinu vstavam, tak to sa da... 😉
ale aj kolegyna, ktora je v 16tt sa stale budi o tretej o stvrtej rano a nevie uz zaspat...

dominika_sk
17. mar 2011

@blackrose kolegyňa si tiež musi pochvaľovať ☹ Je to fakt super keď si v telke pozrieš všetko čo si pozerala večer 😎

blackrose
17. mar 2011

@dominika_sk 😀 tak to neviem... vravi, ze sa len prevaluje v posteli....
ja zase vecer toho vela nevidim, lebo som unavena, tak ja by som si to aj rano pozrela 😉

dominika_sk
17. mar 2011

@blackrose no to poznam, zobudiš sa, aha pol štvrtej, v telke nič, stale sa mrviš v posteli lebo už ťa všetko boli, tlači,mn je aj teplo navyše stale, čo mi vždy bola zima a neviem čo so sebou, čakam do pol siedmej, kym sa moje srdco 😀 zobudi 😎 a o siedmej sme naraňajkovani 😉

vierka0
17. mar 2011

caute dievcata..kedy vam zacali prve priznaky? lebo ja sa vobec tehotno necitim 🙂 ak teda odmyslim obcasne palenie zahy a zopar zobudeni pocas noci (nejak nemozem spat posledne noci)

karap
17. mar 2011

ahojte,aj ja mam uz snimku z UTZ 😀 Pan doktor ma tlaciaren,tak ked som ho pekne poprosila,ochotne mi vytlacil snimku.Je na nej tmavy vacok a v jeho strede biela ciarocka-nase mimi 😵 Zatial nemam tehuknizku,o 2tyzdne idem na dalsie vysetrenie a to uz bude drobcek dobre vidiet.Budem v 7.tt,tak hadam uz aj srdiecko by malo byt,nie?Keby som vedela,ze som tehotna,tak by som vlastne ani este nesla k lekarovi.Mohla som este pockat 2-3tyzdne.No ja mam dost nepravidelny cyklus,tak som myslela,z len meskam....No aj som rada,ze som isla.Aspon nemusim uz behat na wc,ze ci som uz konecne dostala,alebo nie.Viem,ze menzes nepride 😉
Baby,nahodou som si zadala do vyhladavaca ,,pregnant-video,,a hodilo ma to na stranku,kde je pocitacovym stylom zobrazene video oplodnenia a rastu babatka.Je to strasne zlate a uz som to pozerala asi 5x 😀 Presne viem,ako moje mimi vyzera.Skuste

stellamiapiccola
17. mar 2011

@mysti buď kludná , takto ťa aspoň nemôžu prepustiť s prace , pokiaľ by to nevedeli môžu aj keď si tehotná!

stellamiapiccola
17. mar 2011

@vierka0 ahojky mne asi po tyždni davam si do kávy škoricu a nechutila mi tak mi to bolo jasne 🙂

stellamiapiccola
17. mar 2011

@sonicka07 pozeram že naše detičky su rovnako stare to je zlaté... a blahoželám !!!

dahra
17. mar 2011

@dominika_sk - ja ku golskej 🙂 oficialne a inak vsade, kde sa da - takze fotky sme mali, len nie od nej. Najprv z centra po IVF, potom z utz napr. v Hlohovci, kde sesterka ma dokiho a sem-tam si skocim k Paucinovi, bo preventivka je raz do roka u mojej a tu si priplatim a mozem castejsie, ked mam podozrenie, ze nieco nie je ok. Celkom mi to tak vyhovuje.

blackrose
17. mar 2011

@vierka0 ja som citila uz nejake tie priznaky pred vynechanim ms... bola som stale hladna, zacala som chodit castejsie na wc-ko, bolelo ma podbrusko a bola som velmi skoro unavena... a samozejme prsia mam citlivejsie

blackrose
17. mar 2011

@karap mozes sem hodit linku na video 😉
a v nastaveniach si skus zmenit ze si zena, lebo takto ta vidime ako muza 😉

dominika_sk
17. mar 2011

@dahra a to sa da isť aj ku niekomu inemu?som nevedela, tkže ona mi žiadny snimok neda, čo...no parada 😢

dahra
17. mar 2011

@dominika_sk - ano da, ale samozrejme za poplatok 😒

mysti
17. mar 2011

@blackrose
@dahra
@stellamiapiccola dakujem baby za podporu, ludia su fakt hnusni a zavistlivi!!!! 😠
@dahra neviem, ci snimok davaju, musim sa opytat, ale v RS je par fakt skvelych gynek.,ktori na toto vybavenie maju 😉
a myslela si kam som chodila na VS? ci? som Ta nejako nepochopila... 😅