Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@adikad biely Alf križeny s prasiatkom, no nie? 😀
@harper poprosím aj ja zapísať do tabuľky - ďakujem. Vek pri pôrode 25. termín podľa usg 23.11. pohlavie zatiaľ nevieme (no podľa tých babských metód chlapec, dúfam, že sa mýlia 🙂 a mená aj keď riešime s mm každý deň, asi sa nikdy nedohodneme 🙄 . Rada by som rodila v Martine.
Ahojte dievcata tak aj ja sa k vam pridavam.som rada ze je tu takato tema. 🙂 🙂 🙂
@micicka ahojky aj ja som z Nitry teda z okolia, takze rodit budem asi tu 🙂 koho mas gynekologicku? Ja Cellarovu len vyzvedam kvoli tomu ze konecne je tu niekto z NR 🙂
@karap kazda z nas by sa zlakla keby babo kopkalo a zrazu by prestalo ☹ ved na to tato stranka je aby sme sa podelili aj o to coho sa bojime a podporili sa trosku 🙂 nie si hysterka len mas obavy ako kazda z nas a ja to uplne chapem a drzim palce aby sa babenko cim skor ozvalo a hned ako sa tak stane daj vediet lebo urcite na teba budeme viacere mysliet 😉 ja urcite 🙂
@eviiinka takže recept by mal byt nasledovný: varené vajce, diétna saláma, tavený syr (ja dávam bambino), plnotučná horčica, vegeta, Saláma a vajíčko na kocky, všetko spolu zmiešať a naplniť vyčistenú papriku, dať do chladničky vychladiť a potom nakrájať na kolieska. Dúfam, že som na nič nezabudla. Pomer podľa vlastného uváženia 😀
@eviiinka Tak som na niečo zabudla preto ešte raz celé: varené vajce, diétna saláma, tavený syr (Lunex, Bambino), maslo (môže byť obyčajné ale keď to budeš krájať môže sa to drobiť, ja dávam Bonjour) plnotučná horčica, vegeta, petržlenová vňať. Saláma a vajíčko na kocky, všetko spolu zmiešať a naplniť vyčistenú papriku, dať do chladničky vychladiť a potom nakrájať na kolieska. To už je naozaj všetko.
@kiribaby kiri v tom centre som si objednala tu zakladne vysetrenie amnio, t.j. ze to trva 3 tyzdne, ale oni maju vysledky o 10-14 dní, čiže skôr ako je lehota daná VŠZP. A bude mi volať ten genetik. Moj dr. nie, lebo on ani nevie asi že som išla, k nemu idem až 28. juna do poradne a aj na morfologicky uzv. A veselá krava mňaaam na nej tiež fičíme.
Ahojte novembrovky
Ja som tu uz asi zo dva krat pisala, ale potom uz nebol cas Len som vas sem-tam precitala Nestiham pri detuchach 😅
Mame sa fajn aj s babom 7.6. ideme na krv a 28.6. mame poradnu, pohlavie este nevieme, aj ked je to v celku jedno, len nech je zdravucke
@ukulelembo sa mi páči toľko detičiek máš, a ešte čakáte...super. Ako to zvládaš? Starší ti pomôžu? Ale klobúk dole!
No mame deti ako smeti Ale ta najstarsia, je moja neter, ktorej sme s mm pestuni Aby to zasa nevyzeralo, ze som si 4 tehu odkrutila 😅 Ale starostlivost o deti, tak to uz nik za mna neurobi 🙂 Bereme ju ako nasu hviezdu
Ahojte, na začiatku som sem pár krát prispela ale potom som zabudla svoje heslo, tak som nemohla prispievat ale stale si citam prispevky, tak dufam ze ho zase nezabudnem...termín mám podla PM 7.11 a podla UTZ 10.11, takže tak, ale sa to tu zaplnilo, tak Vám prajem pekné tehuľkovanie... 🙂

@micicka to by zaujímalo aj mna, kde ju mám nahmatať 🙂 ale tak možno je lepšie že ani neviem, o stres menej, teda u mna určite 😀