Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
ahojte baby.tak si predstavte ze uz mame kocarik doma... mame krasneho quinnyho buzz a uz je aj veru malej babika v nom 😀 potom ho pofotim a hodim sem.len este mi dojde z anglicka hlboka cast a autosedacka...
@zrzulienka jeeeej, budeš rodiť v Martine, aj ja chcem, možno sa stretneme 😉
@veronika1417 kľudne vyzvedaj 😀 ja chodím k Obertovi. predtým som chodila tiež k čelárovej, ale po prvom potrate som prešla k Obertovi.
@niki_lv juj moja na to, že sme v zahrnaničí a pomaly si všetko zariadujeme.. tak neviem či na to 3D/4D sono bude ☹ lebo tunak je to drahé stojí to 135€.. ale tak hádam prehovorím muža,ale velmi na to chcem ísť.. teraz pojdem 14násteho v 20týždni na ultrazvuk v Nijmegene, a potom a 29teho ku gyn., 🙂
Dobré ránko dievčatá 🙂
@lenka1108 len ta chcem upozornit, ze quinny buzz ma velmi malu tu sportovu cast... ja rozmyslam z tohto dovodu nad quinny speedi, lebo ma vacsiu sedacku...
@karap urcite je lepsie navstivit dr. a presvedcit sa ze je vsetko ok, ako zbytocne mesiac stresovat...
@harper no je to velmi pravdepodobne, ak budeme obe rodit v termine 😉
Dobré ránko kočky
Caute, tiez by som sa rada pridala do tabulky: vek: 33, termin: 22.11.2011, pohlavie: podla krvnych testov dievca 🙂, porodnica: Antolska (Bratislava - aj ja som odtial). Dakujem 😎
jaaaaj, toto bola strašná noc :( celu noc som sa budila nato, že mi neni dobre, bolo mi tak zle :( ale už mi je lepšie 🙂 Ja si asi ani nebudem skušať nahmatať maternicu, už takto sa obzerám až až (niekedy až choro) 😒 ale teším sa že je víkend, s drahým sme sa dohodli , že ho strávime doma pod dekou pri filmíkoch, kedže nemá byť asi moc b´vydarený víkend :( a vy sa čo chystáte robiť ? 🙂
Ahojte baby, ako sa mate? Vela ste toho popisali, to ked tu clovek jeden den nie je, je to strasne potom vsetko dohanat 🙂 My mame v praci frmol, ale uz dnes je piatok, tak som si povedala, ze kus zvolnim...
Chcela som sa Vas opytat, ako ste na tom zo spankom? Ja minimalne 2x vnoci na WCko, casto sa budim, a potom neviem zaspat a spim tak dokopy nejakych 5 hodin...neviem si najst miesto, stale sa bojim, aby som nespala na bruchu (ale inak neviem 😖 ), tak dorabam gymnastiku v posteli 😅
ahojte babuľky, ja som dnes ani dospať nevedela, idem o druhej na to 3D, normálne mám nervozitu, ako pred nejakou skúškou. Som sa tešila, že zoberiem manželíka, aby sa pokochal, lebo on stále tomu neverí, že som tehu 😀 No v práci mu nedali voľno ani dovolenku, tak tam idem zo svokrou 😒 . Nech má aspon ona zážitok...Dúfam, že ma neodbijú za tri minúty.... Dnes som si dala prvú kávu po štyroch mesiacoch. Uvidíme, čo to urobí 😅 .

@slimme tak potom uz len ten kalendar 😅