Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
baby a ešte niečo - hádam mi to nebudú robiť odspodu? to by som pred svokrušou nezvládla 😝
@mysti ahoj, ja som tiež rada, že je piatok 🙂 konečne víkend pred nami, aj ked znova ubehne velmi rýchlo :( ja tiež zle spávam, často sa buzdím na WC, potom zaspím, potom sa zobudím, že som už vyspatá, no to zistím že su 3 hod. v noci, tak sa pokušam znova zaspať...no katastrofa....a cez víkend ked možem spať tak vstávam o 7.00 ... 😖
@eviiinka no, ja mam presne to iste, pravidelne sa zvyknem budit vyspata okolo tretej rano...ide ma porazit 😠
A aj s tym vikendom to mam podobne, nespim dlhsie ako do 7,30, poraza ma...ale aj moj muz je ranostaj, ten je hore cez vikend uz o siedmej, je to o drzku. A myslim na strasne vela veci, preto asi dobre nespavam.
Mate uz baby inak nieco kupene pre babatko? ja len par kuskov, fakt len par, ale desi ma to, ze ten cas strasne rychlo ide a zachvilu tu bude november a to nam treba vymalovat izbicku, dat spravit dvere, kopec toho nakupit a cas sa skrati... 😕
@mysti Ja som zatiaľ kúpila dvojo body, jedny dupačky a polodupky, kabátik, ponožtičky a rukavičky, všetko v uni farbách, teraz som bohužiaľ stopnutá - čakám na najbližší ultrazvuk, nech už viem, aké farby budú tie naše 😀
Postieľku, vaničku atď budeme kupovať neskôr, čaká nás sťahovka, takže aj to je o dôvod viac, zatiaľ fakt len tie vecičky a posteľnú súpravičku mám vyhliadnutú...
Baby, inak zacinam pozerat len tak predbezne kociky, kvoli prehladu, ale vobec neviem, co mam pozerat. Chcela by som kocik, karu a vajicko spolu, aby ho babo vyuzivat aj neskor, co mam pozerat? Budem mat 1.baby a vobec neviem co mam hladat, len si nemozem za pol roka dovolit kupovat karicku, lebo babu bude kocik uz maly. Dakujem za info 🙂
@mysti Ahojcek, tak ja nemam nakupene este nic ☹ a tak by som si uz chcela robit radost. Vela veci ale dostanem od sestry po jej malom a ta mi hned hovorila aby som nenakupovala lebo ma toho az az 😀 niektore veci mal jej maly oblecene jeden az dvakrat, co to mimnko tak rychlo rastlo 😀 skor potom tie vacsie bude treba. no ale ako spravna maminka ani ja neodolam a ked vidim tie bodynka juuuuj nejake si povyberam 😉 my ideme tiez prerabat spalnu takze roboty bude velaaa a chceme ju rozdelit aj na detsku iznicku pre nase srdiecko ked uz bude s nami aj ked neviem kedy ho pustim same do izby asi tak skoro odomna nepojde 😀
eviiinka ja cikam stale ci je noc ci den 🙂 kolkokrat idem pred spanim aj styrikrat kym zaspim a potom sa este budim v noci a az tak mi treba ze ma brucho boli ☹ tak pospiacky nejako preleziem. Ja stavam niekedy o 4tej a niekedy o 5tej rano teraz ked je takto pekne sa nam nejako nechce spavat 🙂 rana su zo dna najkrajsie 🙂
@mysti že vela prace s izbičkou 😀 sa smejem, lebo my idemem prerabať detsku, ktoru naposledy obyval moj priatel a doteraz služila ako sklad.keďže byvame v staršom dome ktory postupne prerabame, načrtnem, čo musime urobiť my-vypratať stary nabytok, načo musime objednať kontajner, oškrabať všetky omietky, vytrhať stare podlahy, nanovo naiahnuť omietky, vyrovnať trošku steny, cele to tam vydezinfikovať, vyrovnať podlahu, kupiť novu a položiť ju, okno je vymenene asi tyždeň, lebo tam ešte nebolo(priatelovi sa stale nechcelo), potom vymalovať, poumyvať, kurenie prerobiť, lebo tie rury trčia pred stenou, tak to treba zasekať do steny a až potom možem začať zariaďovať 🙄 😖 pri priatelovej praci to bude trvať minimalne do oktobra 🙄 ale zato, vecičiek už mam dva plne sušiaky, čo mi poslala moja krstna, ma trojročnu dceru, tak som to už aj oprala a ožehlila. 😉
@dominika_sk pevne nervy moja 😀
@luci66 ahoj, ja cakam tiez prve no mame stastie ze existuju troj kombinacie 🙂 takze mas hlboky kym je mimi malinke a cca po pol roku si to upravis na inu kombinaciu aku budes potrebovat. To je velka vyhoda 😉 nase maminy museli kupovat hlboke kociky a potom este buginy... my uz to mame v jednom 🙂 a koviky su strasne krasne normlane sa neda vybrat.
@veronika1417 Uz sa tesim,ked zacnem vyberat, len tie ceny ma niekedy sokuju...Asi budem pozerat aj po inzeratoch
inak baby, ke´d už som pri tom prani, rozpravala som sa s jednou pediatričkou, že babatkam vôbec nie je potrebne prať v detskych praškoch a avivažach, lebo potom je ťažky ten prechod.ale postup je nasledovny-stači prať v obyčajnom prašku a avivaži, vyskušať to na babatku a ak nebude mať žiadne vyražky, kludne stači prať v normalnom prašku.druha vec je k by dostalo nejake vyražky,že očividne mu robi zle obyčajny prašok, tak až vtedy treba skusiť detsky. takže ja určite skusim najprv obyčajny, lebo su to len starosti navyše použivať dva prašky a dve avivaže.ja som trošku zastanca klasickych metod, že dieťa netreba držať v sterilnom prostredi a treba ho sem-tam položiť aj vonku do prachu aby malo nejaku imunitu 😉 ja som z generacie, ktora jedla hlinu a hrala sa v blate a som tu ! 😵
@veronika1417 no ani mi nehovor 🙄
@luci66 jasne, ved to je hlupost davat za to tolke peniaze ked mozes kupit od niekoho za rozumnu cenu a ten kocik sa ani nestiha znicit 🙂 ja mam po svagrinke a vyzera totalne ako novy ani jeden skrabancek na nom nie je 🙂 a ak mam pravdu povedat nemohla by som si taky dovolit ani vo sne takze sa tesiiim 😉
@dominika_sk tak ale Ty sa tam nemotaj 😒 nech pomozu kamarati Ty len diriguj! 😉
@luci66 do prace vstavam aj ja pred siestou a neviem ci to je, ale skor ako o 22,30 sa do spotele nedostanem a z prace pridem domov len okolo 16,30 😖 brutalita...a tie vikendy ked vies spat Ti teda fakt uprimne od srdca zavidim ☹ vecicky mam zatial tiez v neutral farbe, ja mam sono az 22.6., ale dovtedy iste neodolam a iste este nieco kupim 😀
@kiribaby my budeme mat akurat prebalovaci putik s vanickou, od kamarata po jeho malej za velmi dobru cenu, tak sa tesim, ze apson kus usetrime 🙂
@veronika1417 mas dobre, ze mas mat po kom vecicky, ja by som teoreticky mohla mat od svagriny (aspon take prakticke vecicky pozicat), ale ako som ja ostala tehotna, tak si aj ona nabila do hlavy, ze aj ona chce druhe dieta (ma 6-rocnu dceru), sice jej muz uz nechce, ale neda mi nic ani za boha, som bola aj trosku sklamana, ale co uz...ona je v rodine zatial jedine dieta, lebo ja mam segru mladsiu, ta este nemam baby...a ine deti v rodine nemame, uz len velke 😔 takze my si musime kupovat vsetko sami 😕
@dominika_sk tak s izbickou klobuk dole, nechs a vam dari, nam ju treba len vymalovat a kus zariadit, takze na Teba sa naozja nechytam 😀 , ale zase vo vecickach si ma tromfla 😉
@veronika1417 to vieš, že to tam pekne zdirigujem 😀 mojou pracou bude vybrať podlahu, nabytok a farbu 😎
@mysti no tak na to sa vykasli, len Ti zavidi 😀 ved ked sa malinke narodi a nahrnu sa priatelia a znamy hned sa Ti porobia kopky 🙂 aj ked najkrajsie si vzdy vyberieme sami, tak treba pomalicky postupne a ono sa to nazbiera 😉
Babulky pozerate aj vy na tehotenskej kalkulacke co sa deje s vami a co s vasim drobcekom v brusku 🙂 je to perfektna stranka 😀 mrknite si to : http://tehotenstvo.academy.sk/
dajte mi vediet ako sa vam to paci 😉

@sonitta len, tak, tak ma to napadlo 🙂 a kam chodíš k Dr. ?