Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
ahojte... pisete rychlo... mne sa dnes strasne zle spalo... nebol spln... alebo take nieco... 😕 my mame bio budicek o 6tej vacsinou, aj ked by sme si radi pospali, ale maly nam neda sancu... 😀 ale aspon uz prespi noc...
ja mam veci po malom, ked bude dievca, tak nejake charakteristicke vecicky, ako ciapky, bundu, topanocky budem kupovat, inak tie veci co mam su take skor neutralne... aj take sa snazim kupovat... len rodina si to neuvedomuje, ze su to palky niekedy...
@dominika_sk jeeeeeeeeeeej, nova profilovka... 😵 a caka vas dost prace... aj @mysti... tak vy si to len uzivajte, nech makaju chlapi... 😉
@luci66 z vlastnej skusenosti... rozmery su dolezite, aby sa ti vmestil do auta, vytahu, a vaha, kebyze nemate vytah, resp. ho budes sama davat do auta... a farba... 😵 musi sa ti pacit na prvy sup... 😉
@adikad ze? kolkokrat sa este prebieham v tyzdnoch a citam dopredu 🙂 ale na to kolko je napisane ku kazdemu tyzdnu je to strucne ale presne a trefne 🙂 aspon nemusim na nete hladat ked nieco potrebujem 😉
@eviiinka my budeme mat dovolenku v auguste prve 2 tyzdne...inak sme non-stop v praci, ale asi to budem riesit aj cez net-nieco objednám...zatial neutral, hadam uz tento mesiac budeme vediet aj pohlavie, aj ked ja tusim ze to bude chalan 😵
@veronika1417 ja sa aj na nu kaslem, len mi to dost zle padlo, lebo som kus s tym pocitala, ze mi nieco pozicia (viem, ze dat by nedala), ale zase chceme mat aj druhe babo, tak si aspon aj ja vsetko poodkladam. A potom mam kumu dat - segra este deti nema, tak jej potom iste dobre padne 🙂
@mysti ved uvidis, mozno ani nebudu mat a nech si na tych veciach potom sedi ako zaba 🙂 takto mohla niekomu pomoct a spravit radost 😉
@veronika1417 veru, aj my sme si s muzom tak povedali, ze kasleme na nich...este by mi to svagor neskor vykrical, ze co nam vsetko pozicali äon je taky typ), tak lepsie je mat vsetko svoje...aj ked su to strasne palky, ale dufam, ze to nejako zvladneme... 🙂
...caute baby, hlasim dievcatko, parik sa nekona 😒 ...meno - to bude dilema, akosi sa mi ziadne nepaci a ja chcem nie moc otrepane a moj muz hlavne nieco normalne a nie zahranicne 🙂
Ahojte, zapisete aj mna do tabulky prosim vek 31 , rodit budem na antolskej predpokladany termin koniec oktobra alebo 6. 11. Pohlavie este nevieme,
baby je normalne ze etse v 17 tt necitim pohyby. ☹
@mysti netrap sa s tym, my sme museli vsetko tiez zhanat sami, ale musim povedat, ze dost saticiek mi nakupila segra v anglicku a tam je to neporovnatelne lacnejsie a kvalitnejsie... bola na vylete... 😀 u nas to bolo 1. vnuca v rodine, takze ani som nemala od koho pozicat... 😒 ale aspon sme si sami vybrali...
a hlavne tie vacsie veci sa daju na nete zohnat aj lacnejsie... ak si obkukate nazivo...
@luseta2000 je... ani ja este nic... nestresuj sa... hlavne ked si prvorodicka, tak ani nevies co mas cakat... 😉 ja som mala pri 1. az v 19.-20....
@lenica81 om tak dik lebo ma to trosku vystrasilo 🙂
@veronika1417 ja to tam sledujem stale 😀
@gee99 este 3 vraj dovolia, len 4. uz nie... u nas... ja som s tym ok, ak sa niekto rozhodne pre sekciu... ja som klop klop mala 1. porod v pohode, som mala epi a bol taky nalinkovany, mozno nebol najprirodzenejsi, ale aspon nemam z neho traumu... kiezby aj ten druhy vysiel dobre... ale vraj to bude rychlejsie, tak sa necham prekvapit... 😀 uz viac rodit nechcem... 😎
@mysti aj veciciky sa daju kupit v bazariku neviem ci Ti to ale nevadi. Vela bab to tak robi no zalezi len na Tebe 🙂 aj ked ja ked si predstavim take male mimi tak jedine takto od segry by som si vzala, mozno ked bude vacsie tak by mi to az tak nevadilo.
@veronika1417 myslim, ze tie spodne veci ako bodynka a tak, co idu priamo na kozu, by som asi nekupila pouzivane, ale bundy a nohavice, to sa opla... 😉
inak na prve tyzdne odporucam zltu... lebo ked sa babatku niekedy grcne, tak to prve mliecko je take zltsie... a robi flaky... 😅 a zlta aj pristane drobcom...
@ukulelembo ahoj,ty si tu tusim jedina,co caka stvrte babo.Klobuk dolu za odvahu.Na mna sa vsetci divaju ako na debila za to,ze cakam ,,az,, tretie 🙂
@lenica81 juuuj ano ta detska cukrikova zlta je krasna 🙂 maju v tom deticky peknu farbu 🙂 a su kraaaasne ja som si to na nasom malom hned vysimla ze sa mu hodi ta farba 😉 tym nasim malym som myslela moje krsna 😉
@karap kedysi normalna vec a dnes ste z inej planety 😉 to tie obmedzeny mozgy! Mne sa paci ked je niekto velka rodinka 🙂 navyse kedysi pozerali ako na mimozemstanocv na tych co meli len jedno 😉
@eviiinka ahoj, tak dovolenkovat budeme len doma "ma malte", ale nevadi mi to, hlavne ze budeme doma aoddychenem si, mozno skocime niekde na vylet a tak...na matersku by som mala nastupit tak v polke septembra, uvidim, ci budem v robote az do konca 🙂
@veronika1417
@lenica81 v bazariku nosene by som asi nekupila...ako vravite, take co idu na kozu, ale medzi vecickami su aj nove, s original visackou tak take ano a je to lacnejsie ako v obchode. Ale ako ste pisali vy, to je upne na kazdej z nas, ci take vecicky ano, alebo nie... 😉
baby keby ste ma teraz videli 😀 Robim palacinky[boze nekonecny pribeh]a medzi tym vas citam.Kmitam medzi kuchynou a obyvackou ako z nasolenou ritou 😀 Ale ste toho popisali 😲
Mam na vas taku intimnu otazku:Ako ste na tom s chutou na sex?Pretoze ja som na bode 0.Aaabsolutne sa mi nechce.Vobec.Ako je mesiac dlhy,nepotrebujem to.Tak raz tyzdenne ,,zatnem zuby a obetujem sa,,Muz sa stazuje,ze on je zdravi chlap a potrebuje to.No zabijem sa,ked sa mi nechce?????
@karap ahoj, u nas je to teraz tak vselijako. a aj ked by sa mi niekedy chcelo, tak som unavena z krpca a z roboty okolo domu a pod, takze ked ho ulozime tak skor ako na "telocvik" myslime na oddych... ale je aj pravda ze mne sa to pocas tehu paci este viac ako obvikle, viac to citim je to take intenzivnejsie aj ten "koniec" :D ...takze to ma rochu tak inspiruje inak tiez tak raz do tyzdna.. 🙂

@veronika1417 ano ja tu stranku poznam, je dobra 🙂