icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

zrzulienka
3. jún 2011

@karap aj ja práve robím na obed palacinky, ale akosi mi to teplo ide na mozog som sa narozmýšľala čo vôbec ide do cesta 🙂
k tým bazárikom, a v čom je iné, keď dostanem od rodiny oblečenie, však aj to musím riadne vyprať, no to je len môj názor, keď šetríme každý centík 😠

mysti
3. jún 2011

@karap no u nas je to celkom v pohode, moj muz sa boji, aby ma netlacil, tak je viac jemny... a mne sa to tiez paci, nasli sme polohy, ako mi netlaci na brusko, tak je to fajn 😝 ja som spokojna a on tiez (aspon zatial) 😀

mysti
3. jún 2011

@zrzulienka aj ja chcem palacinky mnam 😝 a k bazarikom- kazda mame na to iny pohlad, vies od rodiny a znamych je to ine v tom, ze vies, kto tie vecicky nosil, to mi vobec nevadi (teda nevadilo by, lebo ja nic od rodiny mat nebudem), kdezto na bazariku su neznamy ludia...od rodiny a kamaratiek, je to uplne v pohode, to schvalujem...ale zober si, ze ked napr. objednas z bazariku-nosene, Ty nevies, ci to dietatko nemalo napr. nejaky ekzem a podobne...vies, nie vsetky maminky, ktore tam davaju veci su v tomto zodpovedne, tak ja mam len preto taky nazor...ale to je len a len moj nazor 100 ludi-100 chuti 😉

luci66
3. jún 2011

@karap Mne sa tiez moc nechce, mozno tak raz za tyzden sa to z mojej strany da, ale manzel chce viackrat tak niekedy aj 3-4krat za tyzden, ale samozrejme opatrnejsie 🙂. Ale myslim,ze v tych vyssich stadiach to uz bude menej.

eviiinka
3. jún 2011

@mysti jasné, že to nevadí, hlavne je aby ste si oddýchli a bolo vam fajn, nam mozno tiež nevyjde ta dofča a pojdeme na chatu, čo mi tiež voebc nevadí 🙂

eviiinka
3. jún 2011

@karap no u nas je to ako kedy, niekedy kazdý deň, niekedy 2 krát do týždna 🙂 najprv sa moj drahý bal velmi, takže to bolo také, že sme sa pri milovani vela krát aj nasmiali 😀 , ale teraz je to už ok, aj ked niekedy mám aj obavy, ked ma zabolí v brušku 🙂 myslíte, že sa nemože nič stať ? ☹ Dr.povedal, že pokial s prepáčením nesexujeme ako divy (tvrdo), tak s anič stat nemoze, no aj tak by som rada pocula aj vaš nazor 😉

majoslava
3. jún 2011

@mysti ahoj, aj ja som už začala pomáličky zhánať vecičky a nakupovať 🙂 nebudem sa spoliehať na nikoho že mi niečo dá... alebo kúpi.... švagriná tiež čaká bábo v júly a bude to prvé vnúča tak od svokrovcov nečakám, že mi niečo kúpia :((

mysti
3. jún 2011

@eviiinka ja tiez rada chodim na chaty, joooj, my ideme na chatu 22.,23.,24. júl - víkend, tesim sa uz normálne. Minuly rok sme boli na super dovolenke v Egypte, sme s drahym hovorili, ze taka "na cas rozluckova" dovolenka 😀 uzili sme si to, bolo super, teraz sa budeme tesit z bruska, na buduci rok z babatka a mozno o ten dalsi rok, az bude chciet drobec ostat so starymi rodicmi, tak zase niekde pojdeme. Lebo take malicke by som este nechcela brat na dovolenku, uz potom mozno ano 🙂

mysti
3. jún 2011

@majoslava ahoj Majka, tak si na tom rovnako ako ja, ja este tento mesiac len tak - neutralne farby a 22.6. mam ist na to sono - 2.skriningove do RS, tak mi uz dufam povie, ze co to bude, aby som uz potom mohla aj farbu nejaku kupit 😀 ako sa inak mas? ja som taka rada, ze je dnes uz piatok 😵

drobcek801
3. jún 2011

ach...tak ste sa rozpisali,ja vas nestiham 😨
obom detickam som veci prala v klasickom prasku a strasne malo veci zehlim a su ok
moja suseda stale kupovala detsky prasok aj avivaz a zehlila uplen vsetko este aj gatky a mala ma teraz 5 a vsetko jej uz musi zehlit,ak jej nevyzehli gatky,tak ma hned vsetko podrazdene,skarede...ale to je samozrejme na kazdej mamicke,ja to aj do tretice budem robit takto,ak vsetko dobre dopadne 😉
a s tymi kopancekami som to mala takto:maly strasne malo kopal a je strasne dobrucky,kludny,sem-tam ma svoje dni 😀 a mala ta kopala strasne,aj jej to zostalo,je strasna zivanica,ale aj tak ich oboch lubime rovnako 😉
no a teraz citim kopanceky strasne malo,tak zeby bolo ako prve? 😀 to len tak filozofujem 😀
a k sexu,aj ja sa premozem,tak raz za tyzden 😀
oblecenie kupujem vacsinou v sekaci,je kvalitne,zanckove a myslim,ze vsetko sa pranim znehodnoti,este sa na nas nic zle nenalepilo 😉 ale kupujem aj v obchodoch slovenske vyrobky a stresne ma sklamali,naposledy som synovi kupila krasnu mikinku,vyprala podla pokynov predajcu a bola v hroznom stave,stale 26€ a je po parade,bola som aj reklamovat,ale tam ma odbili,ze som ju nesprave prala,tak dakujem a potom,ze nekupujeme slovneske vyrobky 😠

drobcek801
3. jún 2011

@harper mozem ta aj ja poprosit o doplnenie do tabulky
vek 31,termin zatil 6.11.,porodnica bardejov,pohlavie este nevieme,snad 20.6. a mena zuzanka alebo misko

harper
3. jún 2011

Ahojte vysledok dnesnej kontroly bez sona☹. Podla lekara je zatial vsetko v poriadku, vysledok afp je 1:760, podpisala som papier,ze na amnio nejdem.
Vsetky nove zapisem do tabulky, ked dorazim domov.

veronika1417
3. jún 2011

@gee99 medzi mnou a najstarsou segrou su tri roky skoro styri a rozumiem si s nou viac ako s mladsou kde je rozdiel jeden rok 🙂

mysti
3. jún 2011

@harper ahoj, tak je dobre ked je vsetko OK!!!!! Tak to ma byt a vopred dakujem za zapisanie 😉

lerenard
3. jún 2011

@harper ahoj zapis pls aj mna. vek v cas porodu 24, termin 23.11. porodnica Bojnice,pohlavie neviem zatial a mena asi tiez nie naisto.. to doplnim potom aj s pohlavim🙂 a gratulujem k dobrym vysledkom🙂

gee99
3. jún 2011

@veronika1417 ...si ma potesila 🙂 ...sa s tym lepsie zmierujem 🙂 ze tu budem mat babinec.

veronika1417
3. jún 2011

@gee99 no my sme boli tri baby a este maminka k tomu 🙂 sem tam to bol riadny blazinec ale nie je nad to ked sa mas s kym poradit, pokecat, potesit,... 😀 bolo nam super 😉

henrieta44
3. jún 2011

ahojte kočky, teda ste tu toho ale popísali, za deň a pol čo som tu nebola, včera mi bolo dosť mizerne, niečo na mňa lezie, tak som ležkala a oddychovala, dnes som vovala dr. o genetické testy....výsledky sú v poriadku, tak sa už môžem tešiť naplno...inak včera sme boli na synovcovom vystúpení a hrala tam dosť hlasne hudba a mne sa zdalo, že mi akosi ,,bublinkuje " v podbrušku, možno si bábo tiež hodpkalo a trošku ma pošteklilo 😀 , uvidíme, kedy už budem cítiť mrvuliatko, podľa poslednej ms so 16tt, ale podľa sona 17tt, pri prvom som pohyby cítila na konci 18tt....ja už sa na to mrvenie v brušku neviem dočkať 😀

veronika1417
3. jún 2011

@henrieta44 juuj tesim sa ze vysledky su dobreee a gratulujem aj k prvym bublinkam 🙂

katyka10
3. jún 2011

Ahojte tehulky....ked vas citam tak som kludnejsia.ja uz davno som zacala citit pohyby ale coraz menej ich citim.uz jedno dieta mam ale toto tehu je uplne ine.mozno to prve som tak nevnimala ako toto.mozno preto ze som po umelom.ale aj tak velky strach zostava.neviem ci je to aj tym ze maternicu mam viac dozadu a velmi nizko.tento mesiac mam ist 2 krat na geneticke sono tak dufam ze nam povedia pohlavie.

micicka
3. jún 2011

@karap nechcela som byť zlá 😒 je mi jasné, že sa začneš strachovať, keď zrazu kopančeky ustanú, prajem aby sa znovu drobec ohlásil 😉 ja tiež ešte ASI nič necítim, teda niečo cítim, ale neviem či to je náš jumper

dominika_sk
3. jún 2011

Baby, neberte to ako uražku, ale vy ste tu skoro všetky staršie ako ja a pišete o sexe 2x do tyždňa, alebo 3-4x do tyždňa a ja sa nemožem premôcť ani na raz do tyždňa, ale aj tak sa premôžem, aj keď napoly spim pri tom 😀 Mam sice 20 rokov, po tom, čo som si prečitala sa citim tak na 58 🙄 ja teraz vôbec ale vôbec nemam chuť 😒 ale zase keď už k tomu pride, je pravda že mam taky intenzivnejši zažitok 😎 😉

mymimi
3. jún 2011

a ja som videla najkrajšieho pipíka na svete a bude ho mať môj syn!!!!! Sa tešíme ako blchy 😀 .

kiribaby
3. jún 2011

@mymimi Gratulujeeem 🙂 Už máte vybraté meno? Takže ďalší chlapček do tabuľky, zatiaľ to vyzerá, že v novembri bude prevaha chlapcov

mymimi
3. jún 2011

@kiribaby ďakujéééém. Meno ale absolútne nemáme, ani neviem že aké, lebo máme čisto slovenské priezvisko, tak to musíme doladiť... Inač to 3D mi robil asi 20 sekúnd!

mymimi
3. jún 2011

@kiribaby a ešte ti chcem povedať, že mi to robil cez brucho, ale stiahol mi sukňu aj nohavičky úplne, takže celá buchta vonku. A svokra mi pri nej veselo sedkala... 😀 No čo aspon vie, že sa holím. 😵

karap
3. jún 2011

@dominika_sk 🙂 ja mam 32 rokov a sex raz za tyzden mi uplne staci.Keby zalezalo na mne,tak aj raz za mesiac 😉 No musim sa ,,obetovat,, pre manzela....

lianka7
3. jún 2011

Ahojte kočky, konečne sa po dlhšej dobe hlásim-boli sme na pár dní v nemocnici...chytila som infekciu močových ciest a museli ma preliečiť. Bola som aj na 4D ultrazvuku v nemocnici a vieme aj pohlavie-ako sme predpokladali bude to chlapček 🙂 Momentálne ma čaká maródka a kľud do 15.6. kedy mam poradnu a tam sa dozviem čo dalej...

lianka7
3. jún 2011

@harper Aj mnaaa prosiiiim,len som tu dlhsie nebola...som z PP a mam 28 rokov.

kiribaby
3. jún 2011

@mymimi 😀 😀 😀 ja nemôžem 😅 to je sila!! teda ja si ani neviem predstaviť, že by som sa mala pred niekým z rodiny takto obnažiť, pochopiteľne mm a moja mama ok, ale svokra joooooooooj 🤐 A tak svokra aspoň vie, čo je teraz trendy hahaha inak aj tak nechápem, prečo ťa tak zobliekol, ja som si dala sama od seba dolu rifle (nech si ich nezašpiním gélom) a dr. na mňa pozerala, že načo sa vyzliekam, že sa zadkom nalepím na koženné kreslo a kto ma bude odlepovať..