icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

kiribaby
3. jún 2011

@lianka7 gratulácie k Paťkovi! ďalší novembrový chlapček 🙂
Tá nemocnica musela byť nepríjemná, musíš teraz na seba dávať pozor a nechať sa rozmaznávať 😉

niki_lv
3. jún 2011

žienky poraďte, dnes sme grilovali, a jedla som steaky, nie tie krvave, boli upecene ale nie uplne, myslite si ze to moze uskodit? viem ze by sa v tehu nemalo nedostatocne tepelne upravene masko, ale nebolo to surove tak neviem 😒

lianka7
3. jún 2011

@kiribaby Ďakujem moja...no som zvedavá,čo tu bude v prevahe,mužské či ženské pohlavie 🙂 Nemocnica nič moc,ale na druhej strane chodby je šestonedelie a tam bolo vidieť a počuť bábätká-tak to bola tá svetlejšia stránka pobytu v nej 🙂
@niki_lv No neodporúča sa to veľmi ale telo ti napovie,čo chce a čo nie-keď ti nie je blbo a nezjedla si toho veľa-nemyslím si,že by si nejako bábatku ublížila...ale radšej to už nejedz 😉

lenica81
3. jún 2011

tak dalsi dvaja chlapci... @mymimi @lianka7 gratulujem... 😵
@lianka7 oddychuj... nech si zdravucka a malemu je u teba dobre... 😉
@dominika_sk ono sa to spravi... 😉 my tak raz do tyzdna, lebo pri malom sme vystaveni jak citrony... ale intenzita je vysoka... 😎
@kiribaby moj doc ma papier na lehatku... 😕

sranda
3. jún 2011

@dena ano ano bola som, už mám za tým. nerozumiem ako to myslíš sama...robia to zhodou okolností aj v tom centre kde mám dr. a neplatila som, lebo mám vek. A išla som aj napriek tomu že hodnota AFP bola o.k. až nadmieru dobrá na môj vek.Nič hrozné to nie je, vôbec to nebolí ani nič. je to slabšie ako pichnutie včelou, možno by som to prirovnala k takému jemnému pichu ked sa nedopatrením pichneš ihlou aj to je veľa. Trvalo to celé možno 10 minút, potom som si tam poležala a išla domov si zasa lahnut, lebo odporucaju klud potom
Toť vsjo.

sranda
3. jún 2011

@niki_lv aaale to je v poho, ja som pri malej dokonca jedla tatarák v 9. mesiaci a všetko v poriadku.

harper
3. jún 2011

@sranda aku si mala hodnotu afp?

harper
3. jún 2011

Momentálne máme v tabuľke 37 tehuliek, vekový priemer vychádza 28,1 🙂

henrieta44
3. jún 2011

teda čo tu čítam, tak to vyzerá že v novembri budú fakt len samí chalani, kto tu vlastne čaká diečvatko z tých čo už vedie pohlavie, asi len dve, že?

henrieta44
3. jún 2011

júúúj ja sa už neviem dočkať, kedy sa dozviem čo čakáme, už len tri týždne 😀

harper
3. jún 2011

@henrieta44 hm, ty sa máš, mne povedal, že ďalší ultrazvuk by chcel spraviť až v 21 - 22 tt ☹ a že môžem prísť potom už aj s malou, aby videla súrodenca.

henrieta44
3. jún 2011

no ja sa idem objednať opäť k súkromníkovi, takže ten si na mňa najde čas hocikedy, len si to musím zaplatiť, samozrejme, za penízky i v Praze dúm, že? 😀 😀 😀 , urobil by mi ho už aj skôr, ale je chcem počať do toho 20tt, aby mi urobil hned aj to morfologické sono, nech nemusím ísť opäť, predsa len tiež nie je dobré mať veľa utz, je to žiarenie, tak nech to náhodou dieťatku neublíži.....ale tiež sa už neviem dočkať, kedy ho opäť uvidím 🙂 😉

karap
3. jún 2011

prevaha chlapcov 😵 Tak dufam,ze aj ja budem v tej prevahe.Strasne chcem druheho synceka,Matuska 😎 No musim si este 3tyzdne pockat 😒
A ak mam v brusku dievcatko 😕 ,tak budem mat dalsich 20tyzdnov na predychanie 😀
Nech je uz 23-ho ☹

henrieta44
3. jún 2011

@dominika_sk súhlasím s tebou, tieež niesom ten typ človeka, ktorý dieťa od všetkého drží stranou len aby si náhodou nezašpinilo ručiny, ja som ako dieťa oblizovala klince a dokonca som zjedla aj červíka a nič mi nechýba, dokonca nebývam ani často chorá 😀 a aj moje dieťa už chcelo ochutnať ako chutí dáždovka no našťastie som si to zaavčasu všimla a zobrala mu ho ...gény sa nezaprú 😀 😀 😀 ....my sme tiež používali len obyčajný prací prášok a ani raz mi nemal alergickú reakciu, umývam ho obyčajným mydlo a natieram obyčajnou indulonou, žiadne špeciálna kozmetika sa u nás nenachádza, len stará klasiky 😉

henrieta44
3. jún 2011

@karap aj ja idem 23 do poradne, tiež budem hádam vedieť, čo bude, ja zase dúfam, že čakáme dievčatko, ale nepohrdnem ani chlapčekom 😉

karap
3. jún 2011

@henrieta44 no,tak ak ja budem cakat dievca a Ty chlapca,vymenime,jo????

luppita
3. jún 2011

@karap ahojte, riadne dlho som tu nebola, ani vas nestiham docitat, tak som si precitala, len posledne 4 strany 🙂

gratulujem vsetkym, co uz viete pohlavie, ja idem bududci piatok k dr a moc dufam, ze mi povedia co cakame a este viac dufam, ze to bude dievcatko, kedze chalaniska uz doma mam, ale najviac dufam, ze je vsetko Ok a nech sme vsetci zdravi 🙂

ja na sex nemam vobec chut, riesim to len koli drahemu, keby bolo na mne tak si ani nespomeniem na sex. Ale draheho stale utesujem, ze aj pri prvom sme to tak mali a v 5 mesiaci total zlom a chcela som to aj 3 krat za den (len nebolo s kym, kedze bol v praci).... 😀 😀 😀

henrieta44
3. jún 2011

@luppita to poznám, mne sa tiež moc nechce do sexíkovania a navyše to má aj zakázané od dokiho , že radšej nie, keď som mala problémy, ale to sa zase tiež nedá úplne vydržať, že celibát, raz za čas v pohode 😉

henrieta44
3. jún 2011

pri prvom sme od polovičky tehu nesmeli vôbec, strašne mi tvrdlo bruško a vyždy po sexe som mala aj hodinku pravidelne sťahy, tak vtedy sme sa naozaj báli a radšej bola len ručná práca, ked to už chlap nevedel vydržať 😀

luppita
3. jún 2011

@karap prepac, mala to byt taka univerzalna sprava, ale nejako som tam hodila tvoje meno 😝

luppita
3. jún 2011

@henrieta44 mne by aj dobre padlo keby mi to dr zakazal 🙂 takto sa musim premahat 😝 pri drobcovi som prenasala 3 dni a uz som to nemohla vydrzat, niekto mi poradil, ze sex nastartuje porod a aj sa tak stalo . otravovala som draheho od rana kazde dve hodky (kombinacia tepla voda na brusko) a okolo 15tej uz nastupila prva kontrakcia 🙂

lianka7
3. jún 2011

@harper Jeeej,dakujem-sikulka 🙂
@lenica81 Dakujem,no super,ze skoro sami chalani 😀
@niki_lv
@sranda Inac baby,ja mam v poslednom case strasnu chut na pecenu klobasku...a kedze sa mi chute znasobili a som marod,manzel sa rozhodol zajtra mi kupit,lebo uz to nevladze dookola pocuvat...takze papat,ale vsetko s mierou 🙂

lenka1108
3. jún 2011

ahoj baby... ja som sa prave vychystala a odchadzam na babsku jazdu 😉 zajtra mam meniny tak ideme s babami von.tesim sa...tak vam prajem pekny vecer 😉 😉

harper
3. jún 2011

@lenka1108 pekny vecer aj tebe a vsetko najlepsie k meninam!

ajvetka
3. jún 2011

@harper ahoj, ako sa dostanem do tabulky?

harper
3. jún 2011

@ajvetka dostanes sa tam tak, ze niekde ci sme, alebo do posty alebo do albumu napises udaje, ktore tam treba. a je to aj pod tou tabulkou napisane. 🙂

ajvetka
3. jún 2011

aha, ja som to pozerala najprv len tu a az potom som isla na tvoj profil, kde to bolo napisane 🙂 takze porodnica Kramare/ Bratislava, vek: 23, t.p. 13.11. , pohlavie a meno zatial neviem 🙂 dakujem

harper
3. jún 2011

@eviiinka na stranke socialnej poistovne http://www.socpoist.sk/materske/1293s v odseku "Poskytovanie dávky, ochranná lehota / kedy sa nevypláca" je cervenym link na lehotnik na vypocitanie dlzky materskej a takisto aj kedy ti zacina. Mne vyslo ze mi bude zacinat 07.10.2011 podla terajsieho datumu porodu.

harper
3. jún 2011

@ajvetka pre dnesok si posledna doplnena. odchadzam spat. mam taky blby pocit, akoby ma zacinala zaha palit 😠
Dobru noc vsetkym

majoslava
3. jún 2011

@mysti ti verím 🙂) ja sa zase nudím... ale už zhanam postieľku a mám už aj súpravičku do postieľky aj s baldachýnom 😀 tak už asi budem zariadovať izbičku 🙂) idem vo štvrtok na 3D sono do tých KE tak sa teším 🙂 a asi budem musieť ist aj do nemocnici.... zase..., ale inač v pohode 🙂 užívam si tehotenstvo 😀