Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@dominika_sk Jeeej,blahoželááám-ano ty si ORIGINÁL dnes 5.mesiac 😀
@lianka7 diky 😎 mam hore nos 😎
@dominika_sk Aj ja by som mala 😀
@lianka7 už sa s tebou asi ani baviť nejdem, keď ty nie si 😀 😀 😀 😀
@lianka7 na druhej strane, j ti zavidim, že už vieš čo to bude 😕
@dominika_sk ccccc,že sa baviť nejdeš-to už kde sme 😀 😀 😀
No ja už viem,čo som celý čas tušila...dúfam,že si doktor nezmýlil pupočník s pipíkom 😀
@lianka7 ja som presvedčena, že budem mať chlapca, to tak nejako citim...no som zvedava aky mam inštinkt!
aj ja som bola presvedcena a vyslo to 🙂
@veronika1417 ahoj veronika. tak aj ja som k nech začala chodiť ešte v plastike, tak to si určite budeš pamätať pani Jahnátkovú, možno meno si si len nezapamätala. ja som tiež nechodila veľmi často.
Ja s Čelárovou nemám zlú skúsenosť, len po tom prvom potrate sa mi zdalo, že ju to vôbec nezaujíma - neviem, nemala som dobrý pocit. Asi tak nejak, že pokiaľ nebol problém, tak ok, ale pri probléme nič moc. Ale určite nič zlé. A potom mi prekážalo (z pohodlnosti možno), že nemá sono. Ale je veľa pacientiek, čo si ju chvália. Každý sme iný.
No ja sa chystám zavolať pani Jahnátkovej tento týždeň, uvidím čo povie. Viem, že sa k nej chodieva na predpôrodnú prípravu a potom má aj cvičenie pre budúce mamičky, ja by som možno chcela aj aj, ale uvidím, koľko to bude koštovať 😉
@harper Ahoj, ja som tiez novembrovka a pridavam udaje do tabulky, termin 23.11., vek 34, Nitra a pohlavie zatial na isto nevieme 🙂
@micicka ahoj, aj ja som z Nitry a tiez som povodne chodila k Celarovej, bola zlata, ale tiez som potom co som mala nejake problemy s krvavym vytokom nadobudla pocit, ze mi hadam neveri ci co a zmenila som ju 🙂
a tiez mam v plane zavolat Jahnatkovej, ale uz aj na to cvicenie v tehotenstve
tak zajtra ma čaká genetika 😒 tak držte palce nech je všetko v poriadku 🙂
aka genetika?Ja som bola dnes na triple testoch a sestricka sa ma pytala,ze aj keby boli ok,ci budem chciet ist na genetiku...co sa tam robi?
@lianka7 ja som to nasla vzdy len takto 😕 a tesila som sa lebo uz som 😀 no tak ale asi by sme aj tak mali hovorit ten klasicky kalendarny lebo v tom vsetci aj tak maju chaos 😉
@micicka no ja by som velmi chcela chodit ved za 10 hodin hadam vela nezacvakame 🙂 len neviem kto ma tam bude vozit takze u mna rozhoduje v akom case to bude ☹ ja nie som priamo z NR takze toto je pe mna jedniny problem 😠 ale velmi chcem vraj to velmi pomaha.
@veronika1417 Presne tak 🙂
@eviiinka aka genetika?Ja som bola dnes na triple testoch a sestricka sa ma pytala,ze aj keby boli ok,ci budem chciet ist na genetiku...co sa tam robi?
ja som bola na trip.t., vyšli negatívne, no niečo sa im tam skresluje, tak ma pre istotu poslali na genetiku.Neviem presne čo s atam robí, idem tam prvý krát, ale baby mi písali, že sa ťa tam Dr. vypytuje na choroby v rodine, u parnera, nejak spoločne robíte rodokmeň a tak....no a podla toho čo uzná za vhodne ti odporučí amnio. Zajtra budem mudrejšia, tak ak chceš, tak ti poviem potom presne čo sa tam pýtaju (čo sa tam robí) 🙂
ahojte 🙂 krasny dnik vam vsetkym prajem 🙂
musim sa pochvalit, som si v piatok kupila svoje prve tehu veci 😀 dve tricka, rifle a lanove nohavice 😵
Ahojte baby 🙂 toto pocasie je na nervy, horsie ako april... 😠 v kancelarii mame strasne dusno, esteze mame klimu, jedine stastie 🤐 cez vikend ideme na oslavu 50-tky, sa tesim na kolaciky, mnam, mnam 😝 🙂
Ako sa inak mate? Si zoberte ako sa nam to krati, je uz jun...strasne ten cas ide 😅
@lianka7 @eviiinka my sme boli s manzelom na genetike kvoli tomu, ze sa nam nedarilo otehotniet (ale bolo to v case ked uz som bola tehu, len som to este nevedela)... pytali sa nas na ten rodokmen a ake boli potraty, mrtvo narodene deti, pripadne chore deti v rodine a zobrali krv. Mali sme vysledky za 8 tyzdnov. Ale ked ste tehu, tak budu mozno aj skor.
@eviiinka a ake ste mali vysledky z triple testov, ked sa dr. nezdaju? lebo podla mna je amnio velke riziko... ale to je na rozhodnuti kazdej z nas 😉
natrafila som na dobry obchodik, je aj eshop, daj si vyhladat ma-ma maternity wear
zarazilo ma, ze je to slovenska vyroba, site priamo pre ten obchod a kvalitne 🙂
@eviiinka Jasne,budem rada,ked mi das vediet,co sa tam deje..Amnio je urcite velke riziko-najvacsie spociva v tom,ked sa babatko zmeni v case vysetrenia polohu...nechcela by som to absolvovat-uvidime ako dopadnu testy,ale podla 4D ultrazvuku je vsetko v poriadku....
Baby a vam to lekari ponukali aj ked vysledky dopadli ok?Mna sa len tak predbezne pytala dnes sestricka,ci mam zaujem,aj ked vyjdu triple testy ok...tak neviem
@blackrose Mozno sa tie vysetrenia lisia v case,ked je zena tehotna...som zvedava.
inak kto bol na 3D/4D ultrazvuku v BA?? som z toho jelen a vobec neviem kam mam ist a na co mam pozerat... je jedno kam pojdem??

@dominika_sk zajtra dám vedieť čo to bolo, ale až po obede jak prídem z roboty 😉 verím tomu že od lekára pôjdeme do roboty 😉 a bude všetko o.k.
manžel doniesol aj fonendoskop ale ja nepočujem nič okrem hučania, manžel vraj počul srdiečko ale to neviem či nehovoril len preto aby ma ukľudnil 🙂