Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@adikad no jasnee, viem že to zmeni, ale tak aspon približne viem...ta predtym mi vypočitala 6+2 a tato 6+4 😀 ale v pondelok idem zase na UTZ, tak možno budeme vedieť viac. diky 😉
@dominika_sk 😒 , som zvedava co ti povie, potom informuj. Ja idem v utorok na krv a v stredu s vysledkom ku dr., uz sa neviem dockat.
@adikad to je zvlaštne, ja už idem na druhy UTZ a stale mi nekazala prisť rano a nalačno...ja neviem, no, hadam nabuduce mi povie že aby som prišla na krv...v ktorom si tyždni, ak možem vedieť, že ty už si na krv bola?
Ahojte baby, co mate nove? ja som sa tuto noc tak supeeeer vyspala, a este k tomu je dnes piatok, no parada! 😀
Dnes ideme ku znamym, tak uz si viem predstavit mojho draheho, ako dopadne, ked povieme, za cakame babo a ja na mineralke, no pekne pekne 😒
@dominika_sk ja som dnes 5tt+0. Prvy x som bola v utorok na krv na potvrdenie tehotenstva a teraz idem zase v utorok koli tomu, ze ci mi stupa hcg,ja som potratila,tak preto ma tak sleduje. Niektori lekari beru krv na potvrdenie tehu a niektori nie. V kolkom tyzdni si bola na prvy UTZ? A co videl?
ahojte, tak som sa prave vratila od dr. a mam aj fotku bublinky 😵 veeeeeelmi sa tesim, a kade chodim, tade sa usmievam, musim ludom naokolo pripadat ako trafena 😀
fotku mam v albume 😉
@adikad ja som bola na konci piateho tyždńa, bolo vidno iba tu bublinku 😀 a v nej taku špendlikovu hlavičku iba 🙂 tak preto ma objednala ešte teraz v pondelok. že by malo byť vidno viac.možno už aj srdiečko.tak sa tešime, dufam, že niečo už aj uvidim😉
ahojte chcem sa opytat,ci tu je este nejakej stale zle?.. ja nemam ranne nevolnosti,ale celodenne. v noci stale.. dr. my dala aj capiky Torecan.. pritom cakam druhe dieta, pri prvom mi nic nebolo a teraz som na PN a stale ma napina.. nechuti mi jest. nic.. je to strasny pocit a ist von nic, len pri kybli sediet 😢
tak práve mi potvrdili tehotenstvo z krvi a 10 dní na kontrolu, stále však počas dňa krvácam tak môžem sa pripojiť????
😉
@dadka_11 tak mu musis dohovorit .. 🙂, ja sa s nim rozpravam a hovorim mu aby maminku nepajedil, ale ze uz budem optarna a nebudem papat, co mu nechuti, .. a ak by mu to nechutilo, tak nech sa az tak nehneva, lebo maminka musi nieco papkat aby pekne drobcek rastol.. 🙂, neboj bude vsetko fajn, ... 😉
@lolllka ˇˇDakujem no ešte sa bojím veľmi tešiť, lebo som už mala aj potraty aj mimom. tak hádam to vyjde, keby sa nestalo minule tak by som pokračovala v májovkách 2011 a tak treba veriť že to prejde,
cez víkend máme samé oslavy ale sme pozvaný tak sa vykašlem na celé upratovanie, budem sa snažiť ležať trochu nech sa mi to krvácanie ustane.
no a manželovi to musím potvrdiť aj dcére keby sa niečo stali aby vedeli čo.
verím veľmi sa snažím veriť že zostanem s Vami až do toho vytúženého novembra a budeme sem dávať fotky ratolestí.
pekný víkend všetkým
Veronkaj,aj ja Ti drzim silno palce.Neboj,vsetko bude dobre.A na oslavach sa setri,pekne sedkaj a nechaj sa obsluhovat.Ved teraz mas na to pravo.Na predchadzajuce neuspechy nemysli.Ja som na 100percent presvedcena,ze toto Tvoje babatko je silne,zdravucke a od novembra sa uz v noci nevyspis 😀
ahojte baby...ja som sa prave najedlaaaaa...jupiiii dostala som strasnu chut na volske oko tak som si dala na chlebik s kopou zeleniny.kokos takto dobre som sa uz dlho nenajedla...len tak dalej.dufam ze mi tie nevolnosti prejdu sup sup.
pred nedavnom som sa niekde zaregistrovala a dnes mi prisla zadarmo domou knizka o dojceni.tak sa vytesujem. 😉
@lolllka Ďakujme moc
@karap no v záujme nášho ocina bolo veľmi veľmi vhodné keby to bolo také mimi čo nechá aj rodičov vyspať a budí sa tak 2x za noc, inak nás tatino asi zošedivie viac ako je a to už teda je a bola to fuška ho presvedčiť na to
@blackrose ´dakujem
všetkým vám tiež gratulujem k tehulkovaniu a teším sa na spoločné mesiace, a verím že to bude pre všetky šťastné obdobie s dobrým koncom a nikdo neodbudne.
ste zlaté
@lenka1108,gratulujem k prvemu vysetreniu,ze je vsetko ako ma byt. ty si tusim niekde pisala,ze zijes v irl. aj ja. my zijeme v Balbriggan pod Droghedou. ty si rodila dcerku tu v irl? nasa sa narodila v dubline v rotunde. a urcite tam chcem rodit aj druhykrat. dufajme,ze vsetko dobre dopadne,lebo tiez uz mame jedneho anjelika v nebicku. pa
@stellamiapiccola kedy sa narodil vas syncek?,nasa Tamarka sa narodila 31.12.08. je strasne rozmaznana,tak sa tesim ze bude mat surodenca. haha
@sonicka07 uz nezijeme v irsku.zili sme tam 5 rokou. zili sme v galway a tam sa aj mala narodila.keby som mohla idem tam znova.to bol najkrajsi, najlepsi a neviem este ako opisat slovo super ,porod....nemozem povedat ani jedno krive slovo....irsko mi vseobecne strasne chyba.este ze tam mam sestru a kamaratou vzdy sa tam mozem vratit...
@blackrose
@janap24
@lolllka dakujem vam kocky 😉 😉
akurat mi mama upiekla kolacik s pomrvkou a broskynami tak ho hucem.mnam mnam mnam 😝 😀
Ahoj baby, no asi sa k vam prestahujem z konca oktobra na zaciatok novembra🙂 mozem? teda podla dnesnej kontroly 🙂
Ahojte dievčatá....
tak u mňa sa okrem pobolievania bruška a nespavosti prejavuje aj hrozná bolesť pŕs a neuveriteľný smäd.

@dominika_sk moze sa stat,ze dr. ti to pomeni viac krat 🙂 , skus este http://www.tehotenskakalkulacka.sk/, mne tato kalkulacka sedi s tou ang. strankou.