icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lacikagr
19. mar 2011

Kočky, a už viete v akom znamení budú naše ratolesti? Teda ak všetko dobre dopadne/dúfam že áno/.
Budú to malí škorpióni alebo škorpiónky. Len pre zaujímavosť: u nás doma je to tak že ja som škorpión, muž je škorpión a malé bude škorpión. Divoká kombinácia, ja viem , ale osud to tak zariadil a dúfam, že to u nás nebude ako v talianskej rodine 😀

adikad
19. mar 2011

@lacikagr 😀 😀 😀

dominika_sk
19. mar 2011

Mne už to asi začina, ešte som nevracala, ale každe rano je mi tak divne, že to každu chvilu očakavam 😒 mam na niečo chuť a akonahe to zacitim, je mi to protivne 😢 a to mi maroško moj najkrajši teraz robi praženičku, ktoru som chcela ☹

dadka_11
19. mar 2011

@dominika_sk no moja, presne viem ako sa citim.. ja uz mam aj capiky od dr. pretoze vraciam kazde rano asi hodinu vkuse.. je to strasne. nemôzem do seba nic dostat a horsie ze ani citit... chvilu mam na nieco chut, manzel mi to spravi a ked mi to prinesie, tak sa mi uz zaludok dviha z toho..
a vcera som to mala cely den, aj vecer dokonca aj v noci,takze je radost to takto prezivat.

lolllka
19. mar 2011

@dadka_11 no nezavidim vam vobec.....brrrrrrrrr, som rada ze mna to obchadza.... 🙂

lolllka
19. mar 2011

...a DNES sa velmi tesim, lebo mojmu bratovi sa narodil vcera syncek SAMUEL...jupiiiiiii,,, 🙂

lenka1108
19. mar 2011

@lolllka gratulka bratovi k syncekovi....

ja som si prave navarila kysli zemiakovy privarok s vajickom a opecenym parkom.mnam mam na to strasnu chut.
som rada ze uz mozem aj varit.aj ked cakam ze mi bude tazko ked to zjem ale nebude to take hrozne ako posledne dni...tak vam prajem teda tym co mozu dobru chut a ostatnym prajem aby to skusili vydrzat sak koli tym drobcom sa to oplati 😉

karap
19. mar 2011

Ahojte 🙂 Baby som len v 5tt a ja uz mam taku hroznu chut nieco zacat kupovat pre babo 😖 Viem,ze je este velmi skoro,no ,,zeru ma mrle,,Pred chvilkou som na Konikovi nasla krasnu rychlozavinovacku len za 7eur.No nekup to!
Inak cudujem sa,ze este neslintam za rybacim salatom 😝 Ten som v zaciatkoch predchadzajucich tehu. jedla na kila.No teraz?Nic,nic,nic mi nieje.Som ja vobec tehotna??????
Muz mi zrovna dnes povedal,ze lekar sa mohol pomylit a ja mozno vobec nie som tehu 😲 Naaa sak lekar to musi vediet,nie????

lara75
19. mar 2011

ahojte, včera mi lekárka potvrdila graviditu, zatiaľ vidno len žltkový vačok, kontrola o 2 tý - mala by byť akcia srdiečka 😉 Približne som v 5+2 🙂

dominika_sk
19. mar 2011

@dadka_11 no ja som mala na tu praženičku chuť, tak mi ju priatel išiel urobiť a keď som ju začala citiť 🤐 ...no nebudem to opisovať, ale nakoniec som to zvladla, pekne som spapala a už mam za sebou aj dvakrat obed 😀 ešte som vobec nevracala, len mi je rano vždy tak divne, že to aj očakavam... 😒

milek
19. mar 2011

Ahojte tak ja sa ku vam pridavam zatial ale len s maličlou dušičkou , v pondelok mi vyšiel pozit. test ale ku doktorke sa chystám až o týžden nechcem sa moc tešit aby som to neuriekla , v decembri som totiž prekonala missed abort takže teraz to aspon do toho osudneho 12 týždna chcem tajit .Dúfam že to výjde aj všetkým čo ste tu :D .

karap
19. mar 2011

@milek Drzim palce.Aj ja som tehu chcela tajit aspon do sibacky,no muz to uz nevydrzal a dal to do eteru...Takze to vie uz cela rodina.
Ja by som chcela aj pohlavie tajit[aj pred sebou]az do porodu,no ked vidim tie krasne vecicky,tak by nebolo od veci,keby som pohlavie vedela.Nech viem aku farbu kupovat.No pohlavie sa da urcit az v 20tt a to je este dalekoooooo

mahun1
19. mar 2011

@adikad Ahoj, tak to je supeer 🙂
Citim sa dobre, vobec mi nie je zle, len ma boli prsia a kedze som preventivne na PN lebo som spinila tak len lezim a oddychujem.. V piatok idem na kontrolu a na sono, tak sa uz tesim 🙂
a ty sa ako citis?

adikad
19. mar 2011

@mahun1 Ahoj, mna tiez bolia prsia a kazdy den si poobede pospim,lebo som unavena. Rano som uz okolo piatej hore, lebo mi treba na wc-ko.Strasne ma smädi. Dnes som mala nejake pocity v podbrusku ako pred mrchou. Ja idem v utorok na krv a s vysledkom v stredu k dr., mozno mi spravi aj sono. Tak dufam,ze bude vsetko ok.

mahun1
19. mar 2011

@adikad aj ja spim kazdy den poobede, a tiez byvam rano skoro hore 🙂
Treba vela pit, ja sa snazim pit stale...a na to podbrusko si davam magnezium, mi dr. povedal ze rano 500 a aj vecer...to je proti krcom a bolesti, takze jem aj to..a okrem toho mam ten duphaston tri krat za den, calibrum baby plan a acidofolan...
Skus dr. poprosit nech ti spravi aj sono, uz urcite budes vidiet aj gestacny vacok, a mozno aj srdiecko, sak mne robil sono vo stvrtok a uz mal ten vacok 6mm 🙂

adikad
19. mar 2011

@mahun1 aj ja beriem babyplan, robil ti sono cez brucho, alebo vaginalne? Magnezium sa bojim brat,lebo mam nizky tlak a ten ho znizuje. Musim sa spytat dr.

mahun1
19. mar 2011

@adikad sono mi robil vaginalne, a vacok uz bol krasne vidiet v maternici, a ze zatial je vsetko v poriadku, ziadne krvacie do maternice tam nebolo, takze som bola rada...len som spinila mala som taky maly slabo hnedy fliacik raz den tak mi pichol dve injekcie do zadku, neviem co to bolo, ale asi prevencia koli krvacaniu a nejake vitaminy a vypisal ma preistotu na PN, kedze sme sa dlho snazili o mimi, takze teraz som doma a lezim a oddychujem, to spinenie uz prestalo, ale aj tak chodim na wc s takou malou dusickou a furt sa sledujem... 😖
aj ja mavam nizky tlak a ze to magezium mam brat, ze je to dobre proti krcom...treba vela pit, aby sa netocila hlava...sak sa potom opytaj preistotu dr. 😉

adikad
19. mar 2011

@mahun1 Ja som sla k nemu s tym,ze mi bude robit tiez sono,ale ze ma nechce zatial zo spodu rusat 😀 lebo som v decembri potratila. To mi hovor o tom zachode, stale sa kontrolujem, ze ci je vsetko ok.

mahun1
19. mar 2011

@adikad mna koli tomu spineniu musel pozriet... v piatok idem na dalsie sono ci je vsetko v poriadku tak som zvedava ..
a mas nejaky vytok? alebo ze uplne nic...

adikad
19. mar 2011

@mahun1 tuk-tuk nie nemam teraz nic. 🙂

mahun1
19. mar 2011

@adikad tak je dobre 🙂
mne povedal dr. ze to spienenie mozem mat aj z toho mojho staleho krvacania z nosa. Ja mam vlastne este taky problem ze sa mi hockedy spusti z nosa krv, lebo mam slabe cievky. Aj mi ich vypalovali, aj som brala 3 mesiace ascorutin, a nepomohlo, ze su proste strasne slabe...takze asi mam aj dole slabe cievky 🙂 ale dr. povedal ze v maternici je vsetko ok, takze mam byt kludna ....neostava mi nic ine, len mu verit 🙂

adikad
19. mar 2011

@mahun1 musime verit, ze bude vsetko v najlepsom poriadku 😉

mahun1
19. mar 2011

@adikad jasneee, musime byt optimistky 🙂
a viem ze je to neprijeme, ale mozem sa spytat, som tu citala ze mas po potrate, to v ktorom tt si potratila a tiez si mala spinenie?

adikad
19. mar 2011

@mahun1 ano zacalo sa to spinenim a potratila som v 6 tt ☹

mahun1
19. mar 2011

@adikad ☹ to ma mrzi, ja tu na nete teraz vsetko mozne citam o tom spineni, a skoro kazde druhe konci potratom.. ☹ snad u mna to skonci a bude vsetko v poriadku...
ale cim dalej tak to prechadza, takze dufam ze bude vsetko OK v piatok...
a to spinenie si mala ake? tmavohnede a vela? alebo krv??

vevericka23
19. mar 2011

Ahojte tehulky 🙂 tak aj ja sa k vam radostne pripajam. Termin mame 5.11 tak sa tesime a dufame ze budeme mat parik, uz jedneho skrecka ,,Milanka,, doma mame.

mahun1
19. mar 2011

@vevericka23 Gratulujem 🙂

janap24
19. mar 2011

@milek Ahoj ja som podobny pripad ako ty.. mala by som byt v 5 tt .V novembri som mala potrat v 22tt. a tiez to chcem tajit aspon pokial sa to bude dat. Ale asi do 12tt to neutajime lebo mne rychlo rastie brusko..V pondelok mam ist k lekarovi dohodnut sa co aako s nami dalej na USG bol vacok🙂 Vsetkym vam prajem aby ste to uspesne a bez problemov zvladali.

dominika_sk
20. mar 2011

no tak už sa to začina, rano som išla kupiť raňajky a bolo mi tak divne, ale vravim si, to nič nie je.v obchode ma začalo tak naťahovať 🤐 ani pomaly neviem čo som kupila a bežala rychlo domov.ešte ma parkrat ponaťahovalo, strašne sa mi grga, ale zvladla som zjesť apon jeden rožok so sunkou, tak to prešlo 😒 ale predpokladam, že toto je len začiatok ☹ ako sa inak dneska mate? zajtra idem na druhy UTZ, už by malo byť vidieť aj srdiečko, tak sa tešim 🙂 určite sa ozvem ako som dopadla 😉

karap
20. mar 2011

@janap24 Precitala som si spatne pribeh Tvojho chlapceka ☹ Velmi mi je to luto.Muselo to byt pre Teba strasne.Ved si uz citila jeho pohyby ☹
Drzim silno palce,aby to tentoraz dopadlo stastne.
Mna uz par dni strasne stipe lava strana vzadu,akoby oblicka,ci co.Miestami je to az pulzujuca bolest.Dufam,ze to rychlo prejde.Ak nie,skocim k lekarovi.A som nervozna,ze stale nemam ziadne tehu priznaky. 😒
Bojim,bojim.Nech uz je 29.3. ☹