icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

blackrose
8. jún 2011

@eviiinka tak na utz jej povedali, ze vsetko vyzera byt v poriadku, ale este neporodila, takze tych 100% tam nikdy nie je istych...
a aky kocik vybral??? ja mam straaaaasnu dilemu co sa kocika tyka... ako ich je vela, tak mam pocit, ze ich je malo 😅 😀

@harper @lianka7 ja som tiez rozmyslala presne z tohto dovodu nad velkymi kolieskami a najviac sa mi pacil Quinny Speedi, ale teraz ma odradilo to, ze sa neda rukovat otacat... a nepaci sa mi, ze by som na pol rocne dietatko v sportovej casti nevidela... hmm... ale je malo takych kocikov... ☹

lianka7
8. jún 2011

@blackrose No ja z toho isteho dovodu som upustila od kočika mutsy transporter-tiez sa neda rukoväť otacat-co je strasne neprakticke 😒

blackrose
8. jún 2011

@lianka7 tak ja teraz hladam a hladam a nic sa mi nepaci... ☹ a to som si myslela ze som uz pevne rozhodnuta 😔

blackrose
8. jún 2011

@lianka7 som si pozerala ten mutsy a ten je velmi pekny 🙂 skoda, ze sa tiez neda otacat...

lianka7
8. jún 2011

@blackrose Ved to-z estetickeho hladiska plny pocet,ale z praktickeho...da sa aj pekne skladat,vsetko ok,len ta rukoväť ma stve.A ten cerveny je uplne krasny!

luci66
8. jún 2011

@blackrose Babule, ja som s kocikmi este vobec nezacala. chcem zacat az po morfo utz. Inak kde ich pozerate, na nete alebo ste boli aj v predajniach popozerat? No som zaciatocnik 🙂. ja este nejako nic neriesim ohladom veciciek a ostatnych veci, stale sa mi zda,ze mam kopu casu

lianka7
8. jún 2011

@luci66 Ja po obchodoch vobec nechodim,kedze som marod,vyplnam si cas surfovanim po nete...samozrejme,kupovat este neplanujem.Na to je casu az-az 🙂

blackrose
8. jún 2011

@lianka7 no ved to... a ta rukovat sa mi zda dost podstatna...
@luci66 ja uz som zacala pozerat kociky hned ako som sa dozvedela, ze som tehu 😀 uchylka 😀
a pozeram zatial na nete, len raz som vkrocila do obchodu a videla ten quinny speedi na zivo a pacil sa mi...
inak teraz som pozerala aj Teutonia znacku a ta sa da pretacat, ale nikde nie su poriadne ceny vidiet, ale ten kocik sa uz vysplha asi dost vysoko... asi ho pojdem obhliadnut do predajne a nech mi daju aj cennik

misiatko999
8. jún 2011

@blackrose dakujem za privitanie 🙂

@lianka7 citam, ze si mala infekciu obliciek...mala si aj nejake priznaky? brala si antibiotika? Lebo mne prisiel predvcerom list z nemocnice, ze maju podozrenie tiez na infekciu obliciek, tak som bola vcera odovzdat znovu moc. Strasne sa toho bojim, lebo cele moje prve tehotenstvo som mala s tymto problemy.

lenica81
8. jún 2011

@harper baby smile v-max mame... moj maly sa narodil vo februari, takze este trochu snehu sme stihli a dalsiu zimu som si ho nevedela vynachvalit... 😉 tie nove vzory su nadherne... 😵
ale co kocik a co matka, tak iny nazor... takze len treba hladat... a este ma aj vanicku tak vyssie, cize sa netreba nejako extra sklanat nad neho... ja som vysoka, takze mi to bodlo... a tiez dieta nemusi dychat vyfukove plyny... 😒

luci66
8. jún 2011

@blackrose a na akych strankach pozeras? Ja rozmyslam aj o starsom

lianka7
8. jún 2011

@blackrose No ja sledujem hlavne,aby mal styri kolieska,aby boli vacsie...aby bola vanicka vacsia-vsetky kociky maju take male vanicky-a neviem ako do nich vlozim par mesacne babenko naobliekane s fusakom 😒 a pozeram prakticku sportovu cast,pohodlne skladanie...no a vzdy pri niektorom nieco chyba. A samozrejme,aby sa mi vzhladovo pacil!A tym padom ptrebujem kombinaciu viacerych kocikov. Asi ich zacnem navrhovat 😀 😀 😀

misiatko999
8. jún 2011

ja neviem ako to poriesim s kocikom, my budeme potrebovat nejaky surodenecky, ale co som zatial pozerala, tak vsetky su take mohutne, proste sa mi nepacia. Objavila som jeden nadherny, konstrukcia je ako keby to bol len jeden kocik, ale je strasne drahy ☹ a na to, ze toto by bol uz nas treti kocik a prve dva boli kupene len prednedavnom tak na tento mozem zabudnut.

Inak si pamatam, ked som vyberala nas prvy kocik, kolko casu som tomu venovala a nakoniec sme tesne pred porodom kupili uplne iny 🙂

lenka1108
8. jún 2011

ahojte baby...mam doma mm i ked iba do zajtra a nemam cas behat na net.teraz isiel do ba tak chvilku lezim co inak furt niekam behame.
ja som spokojna s tym nasim quinny buzz.hodim vam sem link akej farby mame ani sa mi nechce ho ist pofotit.
od pondelka mame nove auto a tam uz je aj isofix tak sa tesim.musim este tu zakladnu kupit na maxi cosi.
http://www.google.sk/imgres?imgurl=http://image...

http://www.google.sk/imgres?imgurl=http://www.j...

slimme
8. jún 2011

Pozerám, že máte dobatu o kočíkoch...ja mám už dlho vybratý mutsy joey silver, som na 100% rozhodnutá http://www.kocikovo.sk/product/mutsy-joey-silve... ale nebudem ho kupovať na slovensku ale cez polský obchod http://dino.sklep.pl/nowy/wOzki-mutsy-c-154.htm... majú tam o dosť nižšie ceny na kočíky...je to asi jediný kočík, ktorý sa mi zapáčil, má ho kamarátka a je s ním velmi spokojná...

lianka7
8. jún 2011

@misiatko999 No mala...isla som do nemocnice so strasnymi bolestami,pichalo ma cele podbrusko a pri moceni ma vsetko palilo-otrasna bolest. Tam mi hned vzali moc-mala som vsetko na 3 kriziky, potom mi brali aj cievkovany moc a tiez bol zly.Pytali sa ma na bolest krizov,ale nejako extra ma neboleli. A nasadili mi antibiotika-nic prijemne.Ty mas nejake tieto priznaky?

lianka7
8. jún 2011

@slimme Super prakticke velke kolieska do zimy

lianka7
8. jún 2011

@lenka1108 A mali ste 3-kolieskovy?Ako sa ti ovladal?Ja sa bojim hlavne v zime po snehu...

slimme
8. jún 2011

@lianka7 kolesá su na nom asi to najpodstatnejsie co som riesila, chcela som hlavne nech su velke, lebo ked vidim mamičky co sa trapia s kocikom s mini hrkotajucimi kolieskami tak po tom netuzim, nevyhoda je malá vanicka ale kedze sa mi hrozne páci tak ma to uz neodradi...

lenka1108
8. jún 2011

@lianka7 ja ho mam teraz kupeny pre maleho.od kamosky.bol za super cenu a v plnej vybave sa da povedat 😉 a na zimu si chcem k nemu kupit predne koleso zimne.a vtedy nebude ziaden problem... 😉

luci66
8. jún 2011

@slimme Woow ten je super, ja mam az 180cm, zda sa mi,ze ta rukovat je fajne aj pre vyssich 🙂. Inak sa mi zda ta vanicka menej hlboka,ci mylim sa? Pre ako velke babo je ta karicka asi ( myslim max.vek)?

misiatko999
8. jún 2011

@lianka7 no praveze nemam ziadne priznaky, podbrusko ma neboli, nic ma nepali, na wc chodim castejsie len v noci, inak nic. Ale ani pri prvom tehu som nemala ziadne priznaky, ale vtedy som akosi nedostala z nemocnice list tak som o nicom nevedela a ani sa to neliecilo a v siedmom mesiaci som dostala vysoke horucky, strasna bolest krizov a nakoniec som skoncila v nemocnici so zapalom obliciek. Nejak som si myslela, ze tentokrat to bude v poriadku, ale zrejme nie ☹

lianka7
8. jún 2011

@slimme Inac na taky styl su aj tie nemecke kociky gestlen-len neviem v akej cene-kamoska kupovala.

lenica81
8. jún 2011

@misiatko999 a keby si tie, ktore mas strelila na bazari a kupila surodenecky... ja stale dufam, ze Vilko bude poriadne behat a kupim len nejaku pridavnu somarinu na sedenie alebo statie ku kociaru... 😅 mozno som blahova... 😀

lianka7
8. jún 2011

@misiatko999 zrejme mas potom len zly moc a mozno krv,ako ukazovatel zapalu....no v tehu to nie je bohvieco.Ja sa len modlim ,aby sa mi to uz nevratilo.Aj za cenu uplneho zakazu kupania sa cez leto...vzdy myslim na moje chlapciatko,ako ho tymto ohrozujem 😒

slimme
8. jún 2011

@luci66 ta vanicka je do 6 mesiacov, mne sa nezdala málo hlboká, ale sportova cast je v pohode pre také polročné bábo je vacsia ako hlboká časť, kamoška do vanicky svojho krpca napchala ešte v 8 mesiaci ale to uz sa asi dost tlacil, a my este aj s fusakom ☹

lenica81
8. jún 2011

@luci66 mozno tak do 6 mesiacov... ked je babo vacsie a pekne rastie, aj menej... 😉

lenica81
8. jún 2011

@slimme ale fusak nad 10-12 stupnov uz netraba podla mna... takze sa urcite do kocikov pomestia tie drobatka nase...

veronika1417
8. jún 2011

@meminka inak su vseliake, ja som si kupila take samodrziace do polky stehien aby som ich mohla mat k trojstvrtakom, cez leto by som cele pancusky nezniesla a pod kolena by mi bolo vidiet ☹ ale su velmi pekne s peknou cipkou nie ako kedysi 🙂 ja sa budem teda snazit teraz tak preventivne z casu na cas ponosit a uvidim.

slimme
8. jún 2011

@lenica81 no aj ja dúfam, že zima nebude ažtaká dlhá 🙂