Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@mysti no tak vidis 😉 ved ty si uz taka polovicata mamča 😉 tiez som sa bala a to uz mam 33 rokov, a viem ze to znie ako fraza, ale to je tak prirodzene byt maminkou, maly ma pol roka a ja uz viem ze urcite neostaneme len pri jednom 😉 a cas tak strasne rychlo leti az hrôôôôza, tak si to vsetko pekne uzivajte, aj ked obcas pridu trable aj ja som mala, zapaly....a tak pocas tehu, ale ono zalezi ako sa k tomu postavis, ked chces frflat tak mozes alebo si to budes uzivat ja som ten typ vychutnavat si to, tiez to bolo nase vytuzene, prve som potrat., tak kazdy den stoji zato, a ten usmev alebo ked sa pritulka ani nocne vstavanie nevadi, a to ja milujem spat 😉
ahojte
vela ste tu toho popisali,nestiham 🤐
tak som vcera u endokrinologa dopadla super,liecbu nepotrebujem,tak sa velmi tesim 🙂
este sice zopakovat testy o mesiac,ale snad bude dobre 😉
@harper no zabudla som To magnezko urcite treba uzivat na tie krce, lebo sa to bude zhorsovat do urciteho casu
Ja som aj plakavala, co som aj 1/2 hodku mala krce a mm ma masiroval- teda ked bol domka
A kuk kocikom ja som kupila normal len hlboky Dema clasicc - a kolki mudrovali, ze polsky A bola som spokojna nad mieru Stal 170e novy, nafukovacie kolesa, velke nakupne vreco a lahky, ziadna tazka hovadina A usetrila som este
Ale teraz asi budeme kupovat surodenecky Baby city jogger, lebo neviem si predstavit v tej kose chudaka maleho nutit pesi ist a aj ked bude snehu 😕 A ja nemam vodicak a ani muza doma
baby,ja som taka unavena,ze asi umriem 😒 Strasne ma bolia nohy [isla som pre malu do skolky na bicykli,hore kopcom,ledva som fucala]a teraz som si dala hodinku brigadu v zahrade.Milujem trhat burinu a teraz,ked je naprsane...Radost.
No teraz som uplne hotova....nastastie muz prave prisiel z prace [dost skoro,on chodi vatsinou o 18-18,30]tak sa potichucky vytratim do kupelne,napustim si vanu a budem oddychovat.
Som zvedava ako dlho budem mat klud,lebo deti,tie ,,zanuchaju,, v momente,ze som vo vani a budu mi buchat na dvere 😀
@zvedava17p ahoj, aj ja som jej volala včera, aj som sem písala, len som to neadresovala aj tebe. ale na cvičenie som sa nepýtala, som myslela, že to všetko poriešim toho 22.6., ale keď píšeš, že cez leto bude pauza, tak by som možno aj skôr začala chodiť. o koľkej to býva? koľko sa platí. podarilo sa ti ísť dnes?
kočky vy tu už riešite kočíky - čo riešite, vy už máte vybraté 😨 no ja som sem tam tiež začala hľadať na nete, ale je ich neuveriteľne veľa a len z netu si asi nevyberiem, ja ho musím vidieť.
inak je pre drobca nemám ešte absolútne nič nič nič, až sa začínam pri vás zle cítiť 🙄 ja sa ešte trošku bojím, aby som sa neuponáhlala....
@misiatko999 @lianka7 ja som v prvom tehu brala antibiotika 2x, raz kvoli angine a raz kvoli nejakemu stafylokokovi... viac nebezpecne by bolo nechat sirit infekciu po tele a tym aj k babatku... 😔
caute baby, idem sa sem postazovat, pred hodinou sa tu spustil v bytovke poziarny alarm, tak som zbalila malu a zisla dole, po 15 minutach alarm prestal, ohen ziadny, tak ze idem do bytu a vytah stale nefungoval tak som si to pekne krasne vyslapala na 6 poschodie (mala vazi 9 kil), este teraz fucim. Ja len dufam, ze z tej namahy sa nemoze nic zle stat.
@lianka7 hej? tiež ešte nič? tak to som rada, už som si myslela, že som "iná" 😀 😀 ja sem tam nakuknem na net, ale veľmi ma to nebaví, lepšie sa mi pozerá v reále, ale zatiaľ som sa do žiadneho detského obchodu nedostala 🙂 ale ešte ani nevieme pohlavie a sa mi zdá, že väčšinou sú vecičky buď alebo.
času ešte je, len to tak rýchlo ubehne, že potom sa budem naháňať. ale snáď ma tu trošku popoženiete 😉
@micicka ahoj posledne 2 dni nestiham citat, tak som si nevsimla 🙂...ano bola som dnes, zacina sa to o 16,15 hod., cvici sa hodinku a plati sa 2 eura. Je to take natahovanie, posilnovanie pre tehotne s fit loptou a na zinenkach 🙂
@misiatko999 júj to je nepríjemné, dúfam, že to nejaký debil len tak pre zábavu spustil. ja by som 6 poschodí ešte aj so "závažím" určite nezvládla. myslím, že by sa nemalo stať nič zlé, ale teraz si radšej oddýchni!
@zvedava17p ahoj 🙂 a bola si spokojná? koľko vás bolo? čo treba priniesť, nejaké tepláčiky a cvičí sa na boso, či treba "cvičky" 😀 😀
@micicka bolo nas 6, cvici sa v ponozkach, inak v com chces a mam v plane tam chodit pravidelne, nie je to narocne, je to skor take lezkanie a trosku posilnovanie vlastnym telom, ale citis, ze nieco pre seba robis
@micicka aj ja dufam, ze nic sa nestane, ale dost ma to znicilo, som uplne hotova
@lianka7 ahojky ja som si objednala tento http://cgi.ebay.co.uk/Angelsounds-Baby-Heartbea...
@misiatko999 Och joj,hlavne teraz uz oddychuj!!!
Ozaj babenky-na 80% teda cakam chlapciatko-no nam s mm sa pacia len cervene kociky...Co myslite,mohli by sme potom aj taky kupit,ked to bude zrejme chlapček? 😀

@andrejkag No Tucepi je uz nizsie, my skor uvazujeme nad Istriou alebo ostrovom Krk. Boli sme v Chorvatsku 3krat a vzdy sme vyrazili okolo 22hej a dorazili sme na miesto okolo 6-7hod a v pohode sa to dalo. len manzel bol unaveny najviac okolo 4-5hod,ked zacinalo svitat.urcite pojdeme aj teraz na noc