Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@denis006 🙂)) pockaj ako bude vystrajat o par tyzdnov 🙂)) teraz ho citis kopkat iba na jednom mieste, ked bude babatko vacsie, budes citit, ako sa otaca, mrvi, vystraja a to ako napravo, tak nalavo v brusku 🙂))
Baby mam otazku, paci sa mi na bazariku 1 kocik, ale je cierno cyklamenovy. Este pohlavie neviem, ale myslite,ze kocik by sa mal kupovat tiez podla pohlavia? Ked budem mat nahodou chlapca a bude v ruzovom kociku bude to blbe??? Mamicky ako ste to riesili?
baby, takže po troch dňoch stravenych v nemocnici som konečne doma. prijali ma s podozrenim na salmonelu, ale nakoniec sa ukazalo, že to bola len nejaka viroza.bola som na inffuziach a magneziu, ale už je dufam všetko ok.mala som zostať až do zajtra, ale našťastie mama vybavila 😉 teda nikomu toto neprajem, a ešte ta strava 🙄 🤐 chutila a vyzerala ako to, čo som už predtym raz videla a išlo to zo mňa von 🤐
Ahojte baby, posielam link na ten kocik z bazaru a som zvedava na vas nazor, co myslite z hladiska funkcnosti a co kolieska cez zimu? A teda mozno to bude aj pre chlapca...
https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/zpw4/mutsy/
@dominika_sk No chudatko, to ti nezavidim, hlavne,ze si uz doma. Ta nemocnicna strava je nieco otrasne, to poznam 😝
@dominika_sk moja pekna, hlavne že si v poriadku...
@dominika_sk fuuu, nezavidim.... hlavne ze to nebola salmonela... a mozno si sa trosku pripravila na poporodnu navstevu nemocnice 😉
@luci66 kocik je pekny, asi aj parametre splna, az na to, ze sa asi neda pretacat rukovat ☹
Ahojte uz viete co idete mat? 😉
ja som robila gender maker vyslo ze dievcatko ale pozeram ze vacsinou ukazuje naopak..uff,dufam ze mne nie 😒
@luci66 Tam tie rozmery,to su rozmery vanicky?
@dominika_sk Daj sa poriadne dokopy,ja z tej stravy sa davam uz tyzden 😒
@lianka7, neviem ci je rozmer vanicky az taky dolezity. Pri prvom sme si kupili kocik Stokke, ktory ma hlboku cast v podstate dost malu a syna som mala koncom septembra, takze sme ho povazovali za zimne babatko.
V hlbokom vydrzal do piatich mesiacov a to nie preto, ze by mu bola vanicka mala, ale neznasal lezat bez toho, aby nieco zaujimave videl. Tak sme presli dost skoro do sportovej verzie, ktora bola polohovatelna takmer az na lezanie 😉. Skor by som sa zameriavala na ine veci, ako je lahkost ovladania kocika, jeho skladanie a velkost, kolesa - vhodne do vasho teremu...
@dominika_sk ahojček 🙂 taksom rada, že si už doma a že to nebolo nič až tak velmi vážne ...hlavne sa teraz šetri a oddychuj 🙂 treba nabrať nové sily 🙂 držkaj sa
@dominika_sk fúha, "oddýchla" si si v nemocke. ale ešte že to nebola tá salmonela. a hlavne, že už je to fuč 😉
@lianka7, neboj babatko bude malicke, nebude sa vediet samo pretacat. Ako ho polozis, tak bude lezat 🙂. Ten nas Stokke ma snad jednu z najmensich vaniciek a uplne nam to stacilo, takze by som sa tohto vobec neobavala 😉. Skor sa zameraj na to, ako sa ovlada a ci je pre Teba prakticky 😎.
My sme uvazovali, ze si kupime surodenecky kocik, medzi detmi budeme mat 2 roky a 2 mesiace. V obchode sme si taky surodenecky boli vyskusat, ale tym, ze je velky a stavany na vacsiu hmotnost, tak som s nim ledva pohla... 😝. Takze sa surodenecky nekona, syn bude kracat 🙂 🙂
caute baby, vidim ze tu riesite kociky.. ja si myslim ze my to nemusime az tak riesit.. mame dobry termin.. drobci sa nam narodia rovno do zimy, takze kym budu potrebovat velky fusak do kocika tak sa tam zmestia lebo budu este malicky... bude to tak akurat... mne sa maly narodil koncom septembra a aj ked sme nemali velku vanicku, tak v nej vydrzal tak akurat. ale do toho pol roka. inak teda moj osobny nazor (co som pozerala ten ruzovy kocik) pre chlapca ja by som ho urcite nebrala. este ked je tam babo skovane v hlbokom.. ale ked bude v ruzovej kare chlapcek sediet, to uz bude bit do oci.. 🙂))
@kaia my mame tiez rozdiel2 roky a mesiac, tiez som uvazovala nad surodeneckym ale prislo mi to neprakticke, hlavne z toho dovodu ze sa musim obcas s kocikom presuvat aj autobusom, tak sme to vyriesili tak, ze kupujeme pridavne sedadlo ku kociku buggypod smorph .. a maly sa odvezie ked bude potrebovat.. 🙂

ahojte...už dlhšie sa mi zdalo, že cítim mimi kopkať, ale nebola som si 100% istá...až dnes to bolo celkom iné, silnejšie a už som si fakt istá, že to bolo mimčo.